Απολυμάνσεις ξενοδοχείων από την Αποφράξεις Γλυφάδα

Απολύμανση ξενοδοχείου

Απολύμανση του ξενοδοχείου

Η εταιρεία μας σας παρέχει απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονίες. Σε όλα τα νότια προάστια της Αττικής με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία απολυμάνσεων στη νότια Αττική με χιλιάδες πελάτες σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές και σε άμεσο χρόνο απόκρισης. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και 100% εγγύηση για την άριστη ολοκλήρωση των εργασιών μας.

Επιλέξτε μας για την απολύμανση του ξενοδοχείου σας

Τα ενοχλητικά έντομα κάνουν την εμφάνισή του όποτε δεν τα περιμένουμε. Ακόμα και τα πιο καθαρά ξενοδοχεία κινδυνεύουν από την προσβολή ανεπιθύμητων παράσιτων. Ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με έντομα σίγουρα δεν είναι κάτι ελκυστικό.

Ως ιδιοκτήτης ξενοδοχείου σίγουρα θα γνωρίζετε το αντίκτυπο μιας τέτοιας κατάστασης. Κάτι τέτοιο θα προκαλούσε δυσφήμιση για το ξενοδοχείο σας και πιθανή μείωση των μελλοντικών σας εσόδων. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να επέμβει ακόμα και η υγειονομική υπηρεσία. Και σε ακόμα πιο ακραίες περιπτώσεις να σφραγιστεί η επιχείρησή σας.

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση όλων των παράσιτων οργανισμών όπως κοριοί, κατσαρίδες, ψύλλοι, κουνούπια, τρωκτικά κλπ στα δωμάτια, την υποδοχή, τον κήπο, τους χώρους ψυχαγωγίας, το εστιατόριο, την κουζίνα και γενικά όλα τα σημεία του ξενοδοχείου.

Οι υπηρεσίες μας, εκτός από αποφράξεις στη Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές, περιλαμβάνουν απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε όλα τα νότια προάστια της Αθήνας.

Απολύμανση ξενοδοχείου
Απολύμανση ξενοδοχείου

Πιστοποιημένες απεντομώσεις ξενοδοχείων

Για κάθε απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία που εκτελούμε, σας παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης για το ξενοδοχείο σας. Υπογεγραμμένο από εξειδικευμένο, πτυχιούχο γεωπόνο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όλες οι απολυμάνσεις που παρέχουμε είναι πιστοποιημένες, τόσο για τους εσωτερικούς όσο και για τους εξωτερικούς χώρους. Οπότε να είστε σίγουροι ότι το ξενοδοχείο σας θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Αν θέλετε μία πιστοποιημένη και αποτελεσματική απολύμανση για το ξενοδοχείο σας, είμαστε εδώ και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και εγγυημένα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top