ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ: Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες που αφορούν την επαγγελματική απολύμανση, προστατεύοντας το σπίτι ή την επιχείρησή σας από βλαβερά οικιακά παράσιτα, καταστροφικά έντομα και ασθένειες. Ως αυτόνομη επιχείρηση, εστιάζουμε στην υποδειγματική εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας και στην παροχή λύσεων καταπολέμησης και ελέγχου των παρασίτων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Με βασικό μας στόχο πάντα την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παρασίτων με τη μέγιστη ασφάλεια, σας παρέχουμε πάντα πιστοποιητικό απολύμανσης. Με εγκεκριμένα χημικά σκευάσματα και μεθόδους από την Ε.Ε αντιμετωπίζουμε κάθε είδος εισβολέα. Η απολυμάνσεις πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη ειδικευμένου γεωπόνου.

Η εταιρεία μας ευαισθητοποιημένη και με απόλυτο σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον αναλαμβάνει ποιοτικές απολυμάνσεις σε κάθε χώρο. Τα προγράμματα απολυμάνσεων που διενεργούμε είναι πάντα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας χώρου. Παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, στοχεύοντας στην προσωπική εξυπηρέτηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Απολύμανση με πιστοποιητικό
Απολύμανση με πιστοποιητικό

Σε μας θα βρείτε λύση για απολυμάνσεις κάθε είδους

Καλέστε μας, για να προγραμματίσουμε μια επιθεώρηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και να συζητήσουμε για τις επαγγελματικές λύσεις που σας προσφέρουμε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Προσφέρουμε απολυμάνσεις από εξειδικευμένα συνεργεία με πιστοποιημένα σκευάσματα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ενημερωθείτε για τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα. Οι ειδικοί τεχνικοί της εταιρείας μας θα αναπτύξουν ένα σχέδιο δράσης που θα εξαλείψει τις κατσαρίδες, τους ψύλλος, τους κοριούς, τα μυρμήγκια, τα κουνούπια, τα ποντίκια και θα τα αποτρέψει να επανεμφανιστούν.

Έντομα, τρωκτικά (όπως αρουραίοι και ποντίκια), μικρόβια καθώς και μια ποικιλία άλλων ανεπιθύμητων παρασίτων θα καταπολεμηθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δημιουργούμε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας γνωρίζει πώς να ασχοληθεί με τα προβλήματα παρασίτων σας, με τον πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον και τον προϋπολογισμό σας. Έτσι, αν αναζητάτε μια έξυπνη διαχείριση στον έλεγχο των παρασίτων σας, επικοινωνήστε μαζί.

Οι λύσεις μας αφορούν:

  • Απολύμανση για ποντίκια
  • Απολύμανση για κατσαρίδες
  • Απολύμανση για κοριούς
  • Απολύμανση για ψύλλους
  • Απολύμανση για μυρμήγκια

Προσαρμοσμένη απολύμανση κάθε χώρου

Γνωρίζουμε ότι κάθε κτίριο έχει μοναδικές απαιτήσεις ελέγχου παρασίτων ανάλογα με τη δομή, τη λειτουργία, τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας, τις πρακτικές αποθήκευσης κλπ. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν υπάρχει ούτε ένα είδος παράσιτου που να μπορεί να αντιμετωπιστεί με την ίδια μέθοδο σε ένα κτίριο ή μία εγκατάσταση.

Μπορούμε να συνεργαστούμε στις προγραμματισμένες συναντήσεις στο χώρο σας, για να βεβαιωθούμε ότι είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας. Θα εξετάσουμε με λεπτομέρεια όλους τους παράγοντες που κάνουν ξεχωριστή τη κάθε απολύμανση. Παρακάτω θα δούμε τους χώρους που παρέχουμε πιο συχνά υπηρεσίες απολυμάνσεων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

Απολύμανση σπιτιού & πολυκατοικίας

Η απολύμανση σπιτιού και πολυκατοικίας είναι ίσως ο πιο δημοφιλείς χώρος που εργαζόμαστε. Οι συγκεκριμένοι χώροι αντιμετωπίζουν προβλήματα παράσιτων, εντόμων και τρωκτικών κάθε χρόνο. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι ο κύριος λόγος που εισχωρούν εισβολείς στους συγκεκριμένους χώρους.

Εμείς πάντα προτείνουμε προληπτικές απολυμάνσεις τις κατάλληλες περιόδους πριν οι πληθυσμοί αναπαραχθούν και μεγαλώσουν. Στην επίσκεψη μας θα εντοπίσουμε όλα τα πιθανά σημεία εισόδου και θα σας τα επισημάνουμε. Οι εφαρμογές μας είναι οικολογικές και κατάλληλες για χώρους με πολλούς ένοικους και κατοικίδια.

Εφαρμογές σε νοσοκομεία & υπηρεσίες Υγείας

Τα προγράμματα μας που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για νοσοκομεία και μονάδες υγείας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και συμβατά με τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας. Βασίζεται στις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, επισημαίνοντας την καταγραφή και ανάλυση όλων εκείνων των παραγόντων που καθιστούν τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου ή του ιατρικού κέντρου φιλόξενες και ελκυστικές για τα παράσιτα.

Στους συγκεκριμένους χώρους δίνουμε έμφαση στις αντιμετώπιση μικροβίων, με τις κατάλληλες μεθόδους εξοπλισμό και εμπειρία. Τηρούμε ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλά ασφαλείας.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων εστίασης

Οι πελάτες ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο στο εστιατόριο σας και θα θέλατε να τους δώσετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Αξίζουν να απολαύσουν ένα περιβάλλον χαλάρωσης και τα γεύματα που έχετε ετοιμάσει γι’ αυτούς. Αλλά η ενοχλητική παρουσία των παρασίτων μπορεί εύκολα να καταστρέψει την εικόνα που έχετε καταφέρει να χτίσετε.

Ουσιαστικά, στην πράξη, πολλά παράσιτα είναι υπεύθυνα για τη μεταφορά μικροβίων, όπως η σαλμονέλα στους ανθρώπους, μέσω της κατανάλωσης τροφίμων. Μην ρισκάρετε! Το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών μπορεί να σας προστατεύσει από όλους τους ενοχλητικούς εισβολείς και τα μικρόβια τους. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που τηρούμε, προκειμένου να περιοριστούν οι χημικές εφαρμογές στο ελάχιστο απαραίτητο.

Υπηρεσίες απολυμάνσεων σε σχολεία

Οι παρασιτικοί οργανισμοί μπορούν να εισβάλουν σε κάθε χώρο που προσφέρει φαγητό, νερό και φωλιά. Δυστυχώς ούτε τα σχολεία ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα. Δεδομένης της ευαισθησίας με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται αυτοί οι χώροι, αποτελούν μια ιδιαίτερη πρόκληση για εμάς.

Οι πρακτικές μας επικεντρώνονται στην ασφάλεια των παιδιών και βασίζονται στις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, περιορίζοντας τις χημικές εφαρμογές στο απολύτως απαραίτητο. Με όπλο τις πιστοποιημένες υπηρεσίες και την καταρτισμένη προσέγγιση μπορούμε και διενεργούμε αποτελεσματικές εφαρμογές για ιούς και παράσιτα.

Οι υπηρεσίες μας είναι πλήρης σε θέματα εξοπλισμού και προσέγγισης των εργασιών μας. Έτσι δεν υπάρχει καμία απαίτηση από εσάς πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της απολύμανσης. Το μοναδικό ίσως που θα μπορούσατε να κάνετε πριν την επίσκεψη είναι η μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων, μόνο αν ο χώρος που υπάρχει πρόβλημα έχει πολλά. Αυτό όμως δεν είναι προαπαιτούμενο.

Το κόστος απολυμάνσεων δεν είναι δεδομένο. Η τιμές που δίνονται στον κλάδο για μια απολύμανση ενός διαμερίσματος είναι περίπου 40-50 ευρώ. Αυτή όμως δεν είναι η ολοκληρωμένη εικόνα. Η τιμή καθορίζεται από τους παρακάτω παράγοντες:

  • Την έκταση του χώρου
  • Τους πληθυσμούς των παράσιτων
  • Το μέγεθος των φαρμάκων, ψεκασμού ή παγίδων που θα χρησιμοποιηθούν
  • Ο εκτεταμένος χρόνος εργασιών
  • Το είδος  παράσιτου που αντιμετωπίζουμε

Η συχνότητα απολυμάνσεων κρίνεται βάση του είδους παράσιτου που αντιμετωπίζεται, των πληθυσμών που υπάρχουν και το περιβάλλον του χώρου σας. Το πιο σύνηθες είναι 1-2 φορές τον χρόνο. Την άνοιξή είναι η μία φορά ειδικά αν το πρόβλημα είναι τα έντομα γιατί είναι περίοδος που αναπαράγονται. Η δεύτερη περίοδος είναι συνήθως το Φθινόπωρο.