Pin It

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες, προστατεύοντας το σπίτι ή την επιχείρησή σας από βλαβερά οικιακά παράσιτα, καταστροφικά έντομα και ασθένειες. Ως αυτόνομη επιχείρηση, εστιάζουμε στην υποδειγματική εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας και στην παροχή λύσεων καταπολέμησης και ελέγχου των παρασίτων. Σήμερα, 40 χρόνια αργότερα, συνεχίζουμε την παράδοση της κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών, με τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Είμαστε ακόμα τόσο παθιασμένοι στην αντιμετώπιση των πελατών μας και των εργαζομένων μας. Παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, στοχεύοντας στην προσωπική εξυπηρέτηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια! Καλέστε μας στο 210 96 15 255.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας …. Γνωρίζουμε ότι κάθε κτίριο έχει μοναδικές απαιτήσεις ελέγχου παρασίτων ανάλογα με τη δομή, τη λειτουργία, τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας, τις πρακτικές αποθήκευσης κλπ. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν υπάρχει ούτε ένα είδος παράσιτου που να μπορεί να αντιμετωπιστεί με την ίδια μέθοδο σε ένα κτίριο ή μία εγκατάσταση. Παρέχουμε προσαρμοσμένα προγράμματα απολύμανσης παράσιτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Μπορούμε να συνεργαστούμε στις προγραμματισμένες συναντήσεις στο χώρο σας, για να βεβαιωθούμε ότι είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας.

Απολύμανση σε Νοσοκομεία – Υπηρεσίες Υγείας

Τα προγράμματα μας που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για νοσοκομεία και μονάδες υγείας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και συμβατά με τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας. Βασίζεται στις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, επισημαίνοντας την καταγραφή και ανάλυση όλων εκείνων των παραγόντων που καθιστούν τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου ή του ιατρικού κέντρου φιλόξενες και ελκυστικές για τα παράσιτα.

Απολύμανση σε εστιατόρια – χώρους εστίασης

Οι πελάτες ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο στο εστιατόριο σας και θα θέλατε να τους δώσετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Αξίζουν να απολαύσουν ένα περιβάλλον χαλάρωσης και τα γεύματα που έχετε ετοιμάσει γι ‘αυτούς. Αλλά η ενοχλητική παρουσία των παρασίτων μπορεί εύκολα να καταστρέψει την εικόνα που έχετε καταφέρει να χτίσετε. Ουσιαστικά, στην πράξη, πολλά παράσιτα είναι υπεύθυνα για τη μεταφορά μικροβίων, όπως η σαλμονέλα στους ανθρώπους, μέσω της κατανάλωσης τροφίμων. Μην ρισκάρετε! Το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών μπορεί να σας προστατεύσει από όλους τους ενοχλητικούς εισβολείς και τα μικρόβια τους. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που τηρούμε, προκειμένου να περιοριστούν οι χημικές εφαρμογές στο ελάχιστο απαραίτητο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

Οι παρασιτικοί οργανισμοί μπορούν να εισβάλουν σε κάθε χώρο που προσφέρει φαγητό, νερό και φωλιά. Δυστυχώς ούτε τα σχολεία ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα. Δεδομένης της ευαισθησίας με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται αυτοί οι χώροι, αποτελούν μια ιδιαίτερη πρόκληση για εμάς. Οι πρακτικές μας επικεντρώνονται στην ασφάλεια των παιδιών και βασίζονται στις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, περιορίζοντας τις χημικές εφαρμογές στο απολύτως απαραίτητο.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Η θέα και μόνο μιας κατσαρίδας, προκαλεί αηδία! Δεν είναι ευπρόσδεκτες σε κανένα σπίτι ή επιχείρηση. Η διατροφή τους αποτελείται σχεδόν από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων βιβλία, τρόφιμα, δομικά υλικά, ακόμη και άλλες κατσαρίδες. Θα βρείτε αυτά τα παράσιτα σε ζεστούς, υγρούς, σκοτεινούς χώρους όπως υπόγεια ή κάτω από το νεροχύτη σας. Μπορεί να είναι επιβλαβείς, επειδή μεταφέρουν παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες, καθώς διασχίζουν τον πάγκο της κουζίνας σας. Οι κατσαρίδες τριγυρνάνε κυρίως τη νύχτα, βλέποντας έστω και μια κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποτελεί σημάδι υπερπληθυσμού. Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες απο μία αξιόπιστη εταιρεία είναι η πιο σωστή επιλογή.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες από μόνος σας χρησιμοποιώντας τις εύκολες και προσιτές υπηρεσίες μας. Μην επιχειρήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας την κατάσταση, χρησιμοποιώντας εντομοκτόνα του εμπορίου. Παρόλο που τα προϊόντα αυτά μπορεί να αποτελέσουν μια προσωρινή λύση για την καταπολέμηση των ορατών ενήλικων κατσαρίδων, συχνά δεν μπορούν να υποσχεθούν μια μακροπρόθεσμη λύση. Εάν η αντιμετώπιση δεν είναι διεξοδική, τα αυγά της κατσαρίδας μπορούν να επιβιώσουν και να εκκολαφθούν μετά από έναν ή δύο μήνες. Για να ελέγχετε αποτελεσματικά την προσβολή από κατσαρίδες, πρέπει να αντιμετωπίζετε και τις περιοχές που φωλιάζουν και κρύβονται, για να αποφύγετε την επανεμφάνιση. Θα χρειάζεστε μια επαγγελματική βοήθεια για απολυμάνσεις για κατσαρίδες, για να απαλλαγείτε οριστικά και εγγυημένα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά έντομα που κάνουν μεγάλα άλματα. Εμφανίζονται συνήθως σε χώρους όπου υπάρχουν κατοικίδια ζώα. Τρέφονται κατά βάση με αίμα ανθρώπινο ή από ζώα. Τα τσιμπήματα των ψύλλων εκτός από κνησμό μπορεί να προκαλέσουν και δερματικά προβλήματα. Η αναπαραγωγή τους γίνεται με αυγά τα οποία μπορεί να παραμείνουν αδρανή μέχρι 2 χρόνια ώσπου να βρουν τις κατάλληλες συνθήκες για να επωαθούν. Οι ψύλλοι μεταφέρονται από τα ζώα στον άνθρωπο αλλά και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αν έχετε την υποψία ότι υπάρχουν ψύλλοι στο χώρο σας, δράστε γρήγορα χωρίς αναβολή. Σταματήστε τους πριν εξαπλωθούν παντού, εφαρμόζοντας απολυμάνσεις για ψύλλους από εξειδικευμένα συνεργεία.

Ο τρόπος να απαλλαγείτε και να σταματήσετε την επανεμφάνισή τους είναι ένας και μοναδικός. Οι έμπειροι επαγγελματίες για απολυμάνσεις για ψύλλους ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν ώστε να τους εξοντώσουν. Επειδή διαφορετικά αντιμετωπίζονται οι ενήλικες ψύλλοι από εκείνους που βρίσκονται στο στάδιο της προνύμφης δεν είναι εφικτό η εργασία να γίνει με κάποια ερασιτεχνική μέθοδο ή σκεύασμα που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ. Λειτουργούμε όλο το χρόνο και σας εξυπηρετεί καθημερινά. Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της, σας αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και απαλλαγείτε από τους ψύλλους οριστικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Αν οι κοριοί έχουν ξεκινήσει πόλεμο  μαζί σας, μην συμβιβάζεστε και μην εγκαταλείπετε την μάχη. Καλέστε μας τώρα και συνεργαστείτε με την πιο επαγγελματική εταιρεία για απολυμάνσεις για κοριούς σε ολόκληρο τον νομό Αττικής. Όταν πρόκειται για την προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας από κοριούς, παίζουμε ”σκληρή μπάλα” εναντίον τους. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, μας επιτρέπουν να εξαλείψουμε γρήγορα τους κοριούς. Είναι ασφαλή και έχουν άδεια έγκρισης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εδώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι η εταιρεία μας διαθέτει την ειδική άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας.

ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Οι κοριοί μπορούν να φωλιάσουν στα πιο απίθανα σημεία. Ο πιο συνηθισμένος χώρος για να συναντήσετε κοριούς είναι τα υπνοδωμάτια. Είναι ένα ύπουλο έντομο που ξέρει και κρύβεται πολύ καλά. Στο κρεβάτι, στο στρώμα, σε τοίχους και πατώματα, σε ρούχα, καρέκλες και πολυθρόνες. Μεταφέρεται από εμάς τους ίδιους με τις αποσκευές μας, από έπιπλα, κ.α. Ενώ την ημέρα είναι κρυμμένο, το βράδυ που κοιμόμαστε βγαίνει και μας τσιμπά, ρουφάει από το αίμα μας. Το παράσιτο αυτό είναι δύσκολο στην αντιμετώπισή του, για αυτό και απαιτεί ειδική μεταχείριση η εξόντωσή του. Καλέστε μας για μία επαγγελματική απολύμανση για κοριούς σήμερα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια εμφανίζονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και όλο το χρόνο. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, κυριώς όμως επικίνδυνα, καθώς είναι φορείς πολλών μεταδοτικών ασθενειών. Η απολύμανση για κουνούπια είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς πρόκειται για ιπτάμενα έντομα που δεν έρχονται σε επαφή με πολλές επιφάνειες. Για το λόγο αυτό συνιστούμε την περίοδο του καλοκαιριού οι απολυμάνσεις για κουνούπια να είναι πιο συχνές. Εμφανίζονται κατά κύριο λόγο σε εξωτερικούς χώρους και προτιμούν μέρη με έντονη παρουσία νερού. Οπότε ένα προληπτικό μέτρο από εσάς είναι να εξαλείψετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις πηγές νερού. Εμείς θα ψεκάσουμε τους εξωτερικούς χώρους, τοιχία, μάντρες, θάμνους, γκαζόν, μη καρποφόρα δέντρα, ωστε να εξαλείψουμε την παρουσία τους. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ασφαλή για εσάς, τα κατοικίδιά σας και το περιβάλλον.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια ίσως να είναι τα πιο έξυπνα έντομα του ζωικού βασιλείου. Δημιουργούν πολύπλοκες και δαιδαλώδεις αποικίες κοντά σε μέρη με ανθρώπινη παρουσία, αναζητώντας τροφή και φωλιά. Πολλές φορές καταστρέφουν καλλιέργειες, ενώ σπανιότερα, σε περιπτώσεις υπερπληθυσμού μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές ζημιές σε εγκαταστάσεις. Η απολύμανση για μυρμήγκια γίνεται με ειδικά τζελ και ψεκασμό. Στόχος είναι να μεταφέρουν τα μυρμήγκια το φάρμακο στη φωλιά τους, ώστε να σκοτωθεί η βασίλισσα και να διαλυθεί η αποικία τους. Οι απολυμάνσεις για μυρμήγκια απαιτούν ιδιαίτερη αντιμετώπιση και πρέπει να εφαρμόζονται μόνο από καταρτισμένους τεχνικούς για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μυοκτονία

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι από τα πλέον ανεπιθύμητα παράσιτα. Προκαλούν φόβο, αναστάτωση, πανικό, καθώς και σοβαρές ζημιές και καταστροφές. Μπορούν επίσης να μεταδώσουν επικίνδυνες ασθένειες όπως πανώλη, τύφο, λεπτοσπείρωση κλπ. Αν αντιληφθείτε παρουσία τρωκτικών στο χώρο σας, απαιτείται να γίνει μυοκτονία από έμπειρους απολυμαντές. Αυτό γίνεται με ειδικά δηλητηριώδη, μυοκτόνα δολώματα που προσβάλουν τα τρωκτικά και τα εξολοθρεύουν. Τα δολώματα αυτά τοποθετούνται αυστηρά σε ειδικούς σταθμούς με την κατάλληλη σήμανση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Πρέπει να τοποθετηθούν σε σημεία μη προσβάσιμα από κατοικίδια ζώα και μικρά παιδιά. Η μυοκτονία με δηλητηριώδη δολώματα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εξόντωσης των τρωκτικών, σε αντίθεση με τους παλαιότερες παραδοσιακές μεθόδους (φάκες, ποντικοπαγίδες κλπ). Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με ποντίκια ή αρουραίους στο χώρος σας, καλέστε μας άμεσα να σας δώσουμε τη λύση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η τρέχουσα επιδημία COVID-19 έφτασε δυστυχώς και στη χώρα μας. Τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας είναι δυστυχώς περιορισμένα. Η κύρια μετάδοση του ιού γίνεται μέσω σταγονιδίων από βήξιμο ή φτάρνισμα και μέσω της επαφής με μολυσμένες από κορονωϊό επιφάνειες. Δηλαδή, όταν τα χέρια ακουμπήσουν κάτι μολυσμένο και χωρίς να έχει προηγηθεί η σωστή υγιεινή τους, τα φέρουμε σε επαφή με τους βλεννογόνους της μύτης, του στόματος και των ματιών. Προς το παρόν τα δεδομένα σχετικά με το χρόνο και τις συνθήκες επιβίωσης του covid-19 πάνω σε αντικείμενα και επιφάνειες, είναι περιορισμένα. Επιπλέον, δείγματα θετικά στον ιό έχουν βρεθεί ακόμα και μέσα σε μονάδες εντατικής θεραπείας αλλά και κλινικές νοσηλείας. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν δυστυχώς την ύπαρξη του ιού και στους περιβάλλοντες χώρους. Η εταιρεία μας προσφέρει απολύμανση για κορωνοϊό σύμφωνα με τα πρότυπα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Άρα, στα μέτρα προστασίας, εκτός από τη χρήση μάσκας είναι και η τακτική απολύμανση για κορωνοϊό χώρων, επιφανειών και εργαλείων. Ο επαρκής καθαρισμός και η απολύμανση του περιβάλλοντος, κρίνονται απαραίτητα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Η εταιρεία μας ευαισθητοποιημένη και με απόλυτο σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον αναλαμβάνει να απολυμάνει σωστά κάθε χώρο. Τα ειδικά εκπαιδευμένα της συνεργεία, θα έρθουν στο χώρο σας και θα εφαρμόσουν συγκεκριμένα, πιστοποιημένα και ασφαλή φάρμακα ώστε να γίνει μια πολύ σωστή και καλή απολύμανση. Καλέστε την σήμερα και δρομολογείστε την απολύμανσή σας ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να σταματήσουμε την πανδημία εδώ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Καλέστε μας, για να προγραμματίσουμε μια επιθεώρηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και να συζητήσουμε για τις επαγγελματικές λύσεις που σας προσφέρουμε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Προσφέρουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες από εξειδικευμένα συνεργεία με πιστοποιημένα σκευάσματα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ενημερωθείτε για τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα. Οι ειδικοί τεχνικοί της εταιρείας μας θα αναπτύξουν ένα σχέδιο δράσης που θα εξαλείψει τις κατσαρίδες, τους ψύλλος, τους κοριούς, τα μυρμήγκια, τα κουνούπια, τα ποντίκια και θα τα αποτρέψει να επανεμφανιστούν.

Σε όλους τους δρόμους της Αττικής θα δείτε να κινούνται τα χαρακτηριστικά και πλέον γνωστά φορτηγά και μηχανάκια. Έντομα, τρωκτικά (όπως αρουραίοι και ποντίκια), μικρόβια καθώς και μια ποικιλία άλλων ανεπιθύμητων παρασίτων θα καταπολεμηθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δημιουργούμε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας γνωρίζει πώς να ασχοληθεί με τα προβλήματα παρασίτων σας, με τον πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον και τον προϋπολογισμό σας. Έτσι, αν αναζητάτε μια έξυπνη διαχείριση στον έλεγχο των παρασίτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

Περιοχές εξυπηρέτησης:

19 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης - Αποφράξεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Γλυφάδα | 6 Φεβρουαρίου, 2016
 2. Υπηρεσίες Απόφραξης & Απολύμανσης 210 9607777 - Αποχετεύσεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | 6 Μαΐου, 2016
 3. Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απεντόμωση – Μυοκτονία : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 11 Ιανουαρίου, 2017
 4. Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απεντόμωση – Μυοκτονία : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis | 12 Ιανουαρίου, 2017
 5. Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απεντόμωση – Μυοκτονία : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 12 Ιανουαρίου, 2017
 6. Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απεντόμωση – Μυοκτονία : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιανουαρίου, 2017
 7. Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απεντόμωση – Μυοκτονία : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis | 13 Ιανουαρίου, 2017
 8. Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απεντόμωση – Μυοκτονία : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις | 25 Μαΐου, 2017
 9. Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απεντόμωση – Μυοκτονία : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
 10. Απολυμάνσεις Βάρη - Αποφράξεις Βάρη 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | 7 Ιουλίου, 2017
 11. Αποφράξεις Γλυφάδας | Αποφρακτική – Αποφράξεις Γλυφάδα | 25 Φεβρουαρίου, 2019
 12. Απολυμάνσεις Καβούρι 210 9607777 - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | 3 Αυγούστου, 2019
 13. Απολυμάνσεις Βάρη - Αποφράξεις αποχετεύσεων Βάρη 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | 3 Αυγούστου, 2019
 14. Απολυμάνσεις Βάρκιζα 210 9607777 - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | 20 Σεπτεμβρίου, 2019

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top