ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Μπορούμε να αναλάβουμε και να σας προσφέρουμε οικονομικά συμβόλαια για τη συντήρηση της αποχέτευσης. Δύο από τις κύριες αιτίες που βουλώνουν οι αποχετεύσεις είναι η κακή χρήση και η έλλειψη συντήρησης. Η κακή χρήση, για παράδειγμα, τα λίπη που συσσωρεύονται μπορούν να προληφθούν αν η αποχέτευση συντηρείται και επιθεωρείται με τις τακτικές επισκέψεις μας. Μπορεί αυτό να σας ακούγεται περίεργο αλλά θα γλιτώσετε πολλά χρήματα από τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αυτά που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως μωρομάντηλα, χαρτιά, σαπούνια, απορρυπαντικά, λίπη, συσσωρευμένα τρόφιμα, οδοντόπαστα, προκαλούν εμπόδια και φράζουν την αποχέτευση. Όλα αυτά δεν είναι σχεδιασμένα να πετάγονται στην αποχέτευση. Για αυτό και καταλήγει να βουλώσει η αποχέτευσή μας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ο προληπτικός καθαρισμός αποχετεύσεων και η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης αποτρέπει την συσσώρευση του λίπους, απομακρύνει ξένα αντικείμενα και διασφαλίζει ένα καθαρό και σωστά λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα. Με πολύ λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν θα έχετε κανένα άγχος και καμιά ταλαιπωρία από κάποια έκτακτη κατάσταση. Είμαστε πάντα κοντά σας και σας το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, για αποφράξεις και για όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων.

Ποια συμπτώματα δείχνουν πως χρειάζεστε συντήρηση αποχέτευσης

Υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα συμπτώματα που μαρτυρούν πότε χρειάζεστε συντηρήσεις αποχετεύσεων. Ας δούμε τα πιο σημαντικά.

ΣΥΝΤΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
ΣΥΝΤΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ – ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Αρχικά ακούτε περίεργους ήχους κατά την αποστράγγιση του νερού. Στην ουσία αυτό δείχνει πως η αποχέτευση σας δυσκολεύεται να απορροφήσει το νερό. Κάτι εμποδίζει την ομαλή ροή των υδάτων προς το κεντρικό δίκτυο.

Ένα άλλο σύμπτωμα είναι πως τα η στάθμη του νερού είναι υψηλή και τα ύδατα τείνουν να λιμνάζουν. Αυτό είναι ένα προφανές σημάδι που μας δείχνει πως  οι σωληνώσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Οι δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση επίσης  είναι ένα σημάδι που δείχνει πως τα νερά και τα λύματα εγκλωβίζονται στις σωληνώσεις. Έτσι λύματα όπως υπολείμματα τροφής σαπίζουν στην αποχέτευση μας και παράγουν έντονες μυρωδιές.

Τέλος υπάρχει η περίπτωση διαφόρων βλαβών. Αν βλέπετε υγρασία σε τοίχους, παράδειγμα της τουαλέτας ή ξεκάθαρες διαρροές  τότε το δίκτυο σας πρέπει να ελέγχεται και να επιδιορθωθεί.

Τα προβλήματα της αποχέτευσης πρέπει μην αφήνονται ποτέ στη τύχη γιατί με τον καιρό να καταστρέψει το δίκτυο σας και να χρειαστεί να κατασκευαστεί από την αρχή.

Η διαδικασία συντήρησης αποχετευτικού δικτύου

Πραγματοποιούμε συμβόλαια συντήρησης για την δική σας εξυπηρέτηση, σε κάθε είδους αποχέτευση. Κάθε μία από τις συμβάσεις μας αξιολογείται μεμονωμένα και συνάδει σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μην χρειαστούμε κάποια σημαντική απόφραξη.

Η διαδικασία συντήρησης της αποχέτευσης περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο της αποχέτευσης, αν χρειαστεί και με τη χρήση κάμερας διάγνωσης. Θα εντοπίσουμε πιθανότητες απόφραξης των σωληνώσεων και βλάβες στο δίκτυο
  • Καθαρισμό ή απόφραξη της αποχέτευσης όπου κρίνεται απαραίτητο και πάντα με μια εξατομικευμένη για τη κατάσταση του δικτύου σας μέθοδο
  • Συμβουλευτική υποστήριξη κατά το τέλος των εργασιών για να διατηρείτε την αποχέτευση σε άριστη κατάσταση
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ