ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ: Μια αργή ή βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια ενόχληση στο σπίτι σας. Μπορεί να φιλοξενήσει την ανάπτυξη επιβλαβών οργανισμών και μούχλας ή ακόμα και να οδηγήσει σε υπερχείλιση της τουαλέτας ή του νεροχύτη. Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στο χώρο σας. Εάν έχετε παρατηρήσει ότι χρειάζεστε κάποια υπηρεσία στο σύστημα αποχέτευσης, μη διστάσετε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ. Θα έρθουμε για να ξεβουλώσουμε όλες τις αποχετεύσεις στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας παρέχοντας ανώτερες υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης. Οι τεχνικοί μας θα σας προσφέρουν άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ενώ ταυτόχρονα θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις. Για να διατηρήσετε τους αγωγούς και τις αποχετεύσεις σας σε κατάσταση άριστης λειτουργίας. Καλέστε άμεσα στο 210 96 15 255.

Αποφράξεις Αθήνα
Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις με οριστική λύση όλες τις ώρες στην Αθήνα

Για οριστική λύση προβλημάτων που αφορούν το αποχετευτικό σύστημα η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο .  Η αποφρακτική μας εταιρεία εργάζεται γρήγορα, φτάνει εγκαίρως, και φροντίζει να διώξει το χάος και τη φασαρία που προκαλεί μια βουλωμένη αποχέτευση. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και τα θέματα σας θα λυθούν οριστικά. Είμαστε πάντα εδώ για εσάς, ειδικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Για περισσότερες πληροφορίες ή για τον προγραμματισμό ενός ραντεβού, επικοινωνήστε με την τηλεφωνική μας ομάδα σήμερα ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ. Σας εξυπηρετούμε καθημερινά, 365 ημέρες το χρόνο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Καθαρισμός αποχέτευσης στην Αθήνα

Κάθε φορά που παρατηρείτε διάφορα σημάδια όπως, νεροχύτες ή μπανιέρες που αποστραγγίζουν το νερό αργά ή μια υπερχειλισμένη ή φραγμένη τουαλέτα πρέπει να κινηθείτε σωστά.  Επίσης όταν δυσάρεστες μυρωδιές  προέρχονται από την αποχέτευση ή όταν πλημμυρίζει συχνά η υδρορροή στο μπαλκόνι. Τότε είναι απαραίτητο να γίνει ένας καλός καθαρισμός στην αποχέτευση. Φωνάξτε μας και θα εκτελέσουμε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης για εσάς. Διαφορετικοί τύποι αποχετεύσεων και σωληνώσεων ενδέχεται να απαιτούν ποικίλες λύσεις για να καθαρίσουν. Είναι καλό να μην επιχειρήσετε λύσεις οικιακές  χρησιμοποιώντας ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης. Μπορεί να προκαλέσετε μεγαλύτερη βλάβη. Αν χρησιμοποιείτε σκληρά χημικά καθαριστικά είναι πιθανό να προκληθούν ζημιές ειδικά αν οι σωλήνες σας είναι παλιοί. Όταν πρόκειται για το φραγμένο αποχετευτικό σας σύστημα, θα πρέπει να αφήσετε τους επαγγελματίες της Αποφράξεις Αθήνα να χειριστούν τον καθαρισμό των υδρορροών και των φρεατίων για εσάς.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μερικά σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για το δίκτυο της αποχέτευσης:

 • Το νερό αποστραγγίζεται πολύ αργά με αποτέλεσμα λιμνάζοντα νερά
 • Απορρέει στο χώρο μυρωδιά μούχλας
 • Η λεκάνη της τουαλέτας υπερχειλίζει
 • Οι νεροχύτες ή οι μπανιέρες αποτυγχάνουν να αποδεσμεύσουν το νερό

 

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ρίζα δέντρου μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης

Τα καλύτερα μηχανήματα στη διάθεσή μας

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία το να λαμβάνουμε υπ όψιν την ηλικία, τη δομή και την κατασκευή της αποχέτευσης. Δεν κάνουν όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για απορρόφηση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, εμείς θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους είναι πολύ παλιοί. Χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό και αντιμετώπιση. Επίσης, υπάρχουν αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε να κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πάντοτε φροντίζουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ προσφέρει μέσα στις υπηρεσίες της την απόφραξη με κάμερα. Για την δουλειά μας και την εταιρεία μας, η κάμερα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Μας βοηθάει να βρούμε ακριβώς το σημείο που παρουσιάζει βλάβη χωρίς να σκάψουμε και να καταστρέψουμε τοίχους, πλακάκια, ταβάνια και δάπεδα. Το πολύ μικρό της μέγεθος και η ευελιξία της είναι αυτό που χρειαζόμαστε ώστε να ελέγξουμε και να αποφράξουμε κάθε σωλήνα οποιασδήποτε διάστασης. Με τη χρήση της κάμερας εμείς εξοικονομούμε χρόνο και εσείς χρήματα. Οι αποφράξεις με κάμερα στην Αθήνα, ενδείκνυνται για πολύπλοκα δομημένες αποχετεύσεις καθώς και για δίκτυα που είναι πιο ευαίσθητα με κάποια παλαιότητα. Στις παροχές μας περιλαμβάνεται επίσης και η παράδοση της καταγραφής της κάμερας σε usd card. Έτσι, ο έλεγχος του δικτύου σας είναι πάντα στα χέρια σας.

Κάθε απόφραξη με κάμερα είναι ιδανική για:
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
 • Καθαρισμό υδρορροής μπαλκονιού
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Απόφραξη σε σιφόνι μπάνιου
 • Αποφράξεις και καθαρισμό φρεατίων
 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζίνας
 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλέτας
 • Ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Αποφράξεις και καθαρισμό των σιφονιών σας
 • Άντληση υδάτων
 • Συντηρήσεις αποχετεύσεων

Μια ματιά στις βασικές αποχετεύσεις των κτιρίων

Αποχέτευση κουζίνας – οι αποχετεύσεις κουζίνας σε καθημερινή βάση δέχονται μέσα στις σωληνώσεις τους πολλά αντικείμενα. Τα συχνότερα είναι κατάλοιπα τροφίμων, λίπος, λάδια και σαπούνια. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψιν ότι οι σωλήνες των κουζινών επιβαρύνονται έτσι κι αλλιώς  από πουριά. Αυτό σημαίνει ότι όσο και αν προσέχετε, κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί το φράξιμο στο νεροχύτη της κουζίνας. Αυτή η κατάσταση είναι ικανή να προκαλέσει διαρροές ή μπλοκαρίσματα και σε άλλα σημεία του συστήματος αποχέτευσης.

Αποχετεύσεις μπάνιου – οι νιπτήρες και οι μπανιέρες γεμίζουν με ένα ευρύ φάσμα υλικών, όπως σαπούνι, σαμπουάν, τρίχες, μωρομάντηλα,  και οδοντόκρεμα. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που τεχνικοί μας έχουν βγάλει από την αποχέτευση του μπάνιου πανιά, καλλυντικά, αφρόζο ακόμα και μικρά παιχνίδια. Δώστε βάση ιδιαίτερα στα χαρτιά υγείας και τα παράγωγά τους επειδή αυτά τα περισσότερα δεν είναι υδατο-διαλυτά.

Οι αποχετεύσεις δαπέδων και οι αποχετεύσεις φρεατίων αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της πρόληψης των πλημμυρών στο κτίριο του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Οι συγκεκριμένες αποχετεύσεις μπορεί να φράξουν  από ακαθαρσίες, οργανικά λύματα, πέτρες, μπάζα, ρίζες και διάφορα άλλα συντρίμμια. Επίσης, και σε αυτή την περίπτωση φραξίματος  μπορεί να προκληθούν διαρροές νερού  και εκπομπές δυσάρεστων οσμών στους χώρους σας.

Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα
Απόφραξη Αποχέτευσης

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Καθαρισμός αποχέτευσης

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγωγα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα σε κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η προσεκτική φροντίδα των βουλωμένων σωληνώσεων της αποχέτευσης μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα και πιο δαπανηρές επισκευές. Καθώς οι αποχετεύσεις σας συντηρούνται τακτικά, σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις μελλοντικές φραγμένες αποχετεύσεις. Καλό είναι να προσέχετε να μη ρίχνετε τα μαλλιά σας και το σαπούνι στην αποχέτευση της μπανιέρας σας σε τακτική βάση. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα προληπτικά μέτρα, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι εδώ για σας για την τακτική συντήρηση των δικτύων σας. ,Με τη συντήρηση, αν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στον αγωγό σας, θα το βρούμε και θα το προλάβουμε ή θα το διορθώσουμε.Η τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων είναι μια τεράστια βοήθεια για την αποφυγή επαναλαμβανόμενων προβλημάτων και για τη διατήρηση της ακεραιότητας του συστήματός σας.

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη πόλη της. Βρίσκεται στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, και είναι από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ.

Wikipedia

Αποφράξεις στην Αθήνα – Επικοινωνία: 210 96 15 255 Τ.Κ 10431

Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα 
Απόφραξη Νεροχύτη Αθήνα
Απόφραξη Υδρορροής Αθήνα 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα 
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αθήνα 
Καθαρισμός Φρεατίων Αθήνα 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα 

 

Περιοχές εξυπηρέτησης:

19 σκέψεις για το “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ”

 1. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina

 2. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina

 3. Παράθεση: Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποχετεύσεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina

 4. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Αθήνα

 5. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | annamarakiantoniou

 6. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title

 7. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas

 8. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title

 9. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis

 10. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Site Title

 11. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις

 12. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis

 13. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα -Σε όλη την Αττική : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Αθήνα

 14. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα -Σε όλη την Αττική : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Αθήνα

 15. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα -Σε όλη την Αττική : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Αθήνα

 16. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – 210 960 7777 – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Αθήνα

 17. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – 210 960 7777 – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Αθήνα

 18. Παράθεση: Απόφραξη Αποχέτευσης Αθήνα – 210 960 7777 – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Αθήνα

 19. Παράθεση: Αποφράξεις Αθήνα – 210 960 7777 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top