ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – 210 960 7777

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ:  Η εταιρεία μας σας παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων και γενικών υπηρεσιών σε όλα τα συστήματα των αποχετεύσεων από το 1980.  Σεβόμενοι κάθε ένα πελάτη μας,  οφείλουμε να είμαστε πάντα συνεπείς και αντάξιοι της εμπιστοσύνης του. Αυτό το καταφέρνουμε με τον επαγγελματισμό μας και τις σωστές λύσεις που προσφέρουμε όταν μια αποχέτευση παρουσιάσει πρόβλημα.

Όταν κάποιο σημείο στην αποχέτευσή σας βουλώσει ή έχει πλημμυρίσει το πάρκινγκ ή η τουαλέτα σας, η κατάσταση δεν μπορεί να περιμένει ούτε να αναβληθεί. Χρειάζεται να δοθεί γρήγορα μια λύση προτού ένα μικρό πρόβλημα εξελιχθεί σε μεγαλύτερο και πιο σοβαρό. Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουμε σκληρά και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά σας πάρα πολύ γρήγορα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ δεν θα σας αφήσει ποτέ δυσαρεστημένους, αντιθέτως θα συμβάλλει στην καλή ποιότητα της ζωής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Καλέστε μας και ρωτήστε τους συνεργάτες μας πότε πρέπει να κάνετε αποφράξεις φρεατίων ή υδρορροών. Καλέστε μας επίσης αν στους χώρους σας επικρατούν άσχημες μυρωδιές που βγαίνουν μέσα από τα σιφόνια. Για εμάς μας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Όλα διορθώνονται αρκεί μόνο να μας εμπιστευθείτε! Είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό φραγμένων συστημάτων αποχετευτικών δικτύων. Όλες μας οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και παρέχονται με άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Όταν μας καλείτε για να καθαρίσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα φράγματα δεν θα υπάρχουν για εσάς στο μέλλον. Είμαστε η πιο εξασφαλισμένη λύση για αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παλαιό Φάληρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει καθαρισμό και απόφραξη αποχέτευσης μπάνιου, κουζίνας, καθώς και τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης. Η εργασία αυτή γίνεται συνήθως με ειδικά πιεστικά μηχανήματα τα οποία εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση. Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι αυτή της υδροβολής. Οτιδήποτε και αν έχει μείνει μέσα στα φρεάτια, τα σιφόνια, τους σωλήνες και τις υδρορροές, διασπάται ή απομακρύνεται.

24ωρες διαθέσιμοι για αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο

Η επιχείρηση μας είναι στην διάθεσή σας ημέρα και νύχτα, σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλες τις περιοχές της νότιας Αττικής εδώ και 50 περίπου έτη προσφέροντας υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται εκτός από σπίτια σε κάθε κτίριο.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε σχολεία, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους κ.τ.λ. Αυτό που μας χωρίζει είναι μόνο ένα τηλεφώνημα! Καλέστε μας και σε πολύ λίγα λεπτά θα σας χτυπήσουμε την πόρτα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Σας παρέχουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να διενεργούμε και αποφράξεις με κάμερα στο Παλαιό Φάληρο. Η κάμερα απόφραξης είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Πρόκειται για μια αδιάβροχη κάμερα με εξαιρετικά έντονο φωτισμό ώστε να φωτίζει αποχετεύσεις και αγωγούς.

Μέσω ενός καλωδίου διοχετεύεται στις σωληνώσεις και μας στέλνει ζωντανές εικόνες για την κατάσταση της αποχέτευσης. Μας βοηθάει εν ολίγοις, να βρούμε ακριβώς το σημείο που παρουσιάζει βλάβη χωρίς να σκάψουμε τοίχους και πατώματα.

Με τη χρήση της, εμείς εξοικονομούμε χρόνο και εσείς χρήματα. Ο έλεγχος με κάμερα διάγνωσης, ενδείκνυνται για πολύπλοκα κατασκευασμένες αποχετεύσεις καθώς και για δίκτυα που είναι πιο ευαίσθητα λόγω παλαιότητας. Με το τέλος κάθε απόφραξης με κάμερα έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε ότι έχει καταγραφεί σε μια usd card.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο
Εικόνα αποχέτευσης στο Π. Φάληρο

Σημάδια πως χρειάζεστε αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο

Πολύ λανθασμένα και λόγω της θέσης των αποχετεύσεων μας, οι περισσότεροι από εμάς δε δίνουμε ιδιαίτερη σημασία μέχρι να προκύψει το πρόβλημα. Προτού μία αποχέτευση μπλοκάρει εντελώς, συνήθως αρχίζει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά από το κανονικό. Πιθανόν να παρατηρήσετε λιμνούλες νερού γύρω από τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή το νερό στο νεροχύτη της κουζίνας θέλει περισσότερο χρόνο για να φύγει όταν πλένετε τα πιάτα.

Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως αποτέλεσμα συσσώρευσης τριχών, γράσου, σαπουνιού και άλλων υλικών που φράζουν τους σωλήνες σας. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Καλέστε Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο σε αυτό το στάδιο και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι ο καθαρισμός θα αποτρέψει μία πιο δυσάρεστη και μεγαλύτερη βλάβη.

Μία βουλωμένη αποχέτευση δε χρειάζεται αντικατάσταση, αλλά έναν πλήρη επαγγελματικό καθαρισμό από εξειδικευμένους τεχνικούς με τον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό.

Πως γίνεται η απόφραξη και άλλες χρήσιμες συμβουλές

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία το να λαμβάνουμε υπόψιν την ηλικία, τη δομή και την κατασκευή της αποχέτευσης.

Δεν ενδείκνυνται όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για άντληση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο.

Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού.

Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

Δεν συνίσταται να κάνετε μόνοι σας έναν επαγγελματικό καθαρισμό φραγμένης αποχέτευσης. Υπάρχουν επαγγελματικές μηχανές που ενοικιάζονται σε ιδιώτες αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να χρησιμοποιηθούν από άτομα που δεν είναι εξειδικευμένα να το κάνουν. Υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού αλλά και καταστροφής των εγκαταστάσεων του συστήματος της αποχέτευσής σας.

Τα χημικά αποφρακτικά μπορεί να βλάψουν την αποχέτευση και το περιβάλλον

Τα συμβατικά χημικά προϊόντα καθαρισμού της αποχέτευσης του λιανικού εμπορίου δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα επαγγελματικό σύστημα καθαρισμού. Πολλές φορές αντί να καλέσουμε έναν επαγγελματία στρεφόμαστε σε αυτά τα προϊόντα που είναι ιδιαίτερα τοξικά.

Οι χημικές ουσίες τους εκτός από επικίνδυνες για τον ίδιο το χρήστη σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με το δέρμα ή το πρόσωπο ή αν τις εισπνεύσει, μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικές ζημιές και στο ίδιο το σύστημα των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας.

Αυτά τα προϊόντα είναι πολλές φορές υπεύθυνα για διάβρωση στο εσωτερικό των σωλήνων σε αντίθεση με ένα επαγγελματικό σύστημα καθαρισμού που καθαρίζει πλήρως τις σωληνώσεις με απόλυτη ασφάλεια.

Εμείς δουλεύουμε πάντοτε με οικολογική συνείδηση γι’ αυτό κάθε προϊόν και μέθοδος που ακολουθούμε είναι απολύτως ασφαλής για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Γιατί να επιλέξετε επαγγελματίες αποφράξεων

Όλες οι σωληνώσεις αποχετεύσεις  συνδέονται μεταξύ τους με τρόπο τέτοιο που επηρεάζει η μια τη λειτουργία της άλλης. Αν για παράδειγμα φράξει ένα σημείο της αποχέτευσης, αρκεί να αποκαταστήσουμε το συγκεκριμένο σημείο για να αποκατασταθεί η συνολική λειτουργία της αποχέτευσης.

Όλοι οι υδραυλικοί δεν είναι εξειδικευμένοι τεχνικοί ώστε να παρέχουν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη υπηρεσία και κάποιοι υδραυλικοί επιλέγουν να την κάνουν χωρίς να έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μηχανήματα άρα δεν μπορούν να σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Καθαρισμός δικτύων

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση.

Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγοντα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα σε κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο ΄Καθαρισμός Φρεατίου
Καθαρισμός φρεατίου

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Τα τακτικά προγράμματα συντήρησης που διατίθενται, δημιουργούνται και προγραμματίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές σας ανάγκες. Αυτά έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμα σε συστήματα αποχέτευσης των οποίων η φθορά και τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα.

Ένα σχέδιο συντήρησης καθορίζεται και πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην διάρκεια του έτους, ανάλογα με το μέγεθος, τη χρήση του συστήματος, την παλαιότητα και τις απαιτήσεις σας.

Στην εταιρεία μας είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε και να σας γλιτώσουμε από υπέρογκα έξοδα αντικατάστασης της αποχέτευσής σας. Επίσης αν ακολουθήσει μια ετήσια προληπτική συντήρηση των σωληνώσεων, μειώνουμε στο ελάχιστο τις πιθανότητες μελλοντικών ζημιών.

"ΜΠΑΖΑ σε αποχέτευση στο Παλαιό Φάληρο
Μπάζα που βγάλαμε από αποχέτευση

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο.

Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Πολλές φορές κατά την απόφραξη μπορεί να χρειαστείτε και απολύμανση

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε.

Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η εταιρεία Αποφράξεις Γλυφάδα είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί.

Οι αιτίες που φράζει η αποχέτευση είναι οι παρακάτω:
  • Συσσώρευση σκουπιδιών όπως χαρτί, λίπη και υπολείμματα τροφής, είδη μπάνιου, τρίχες, μπάζα, πέτρες, φύλλα και οργανικά λύματα
  • Κακή σχεδίαση της αποχέτευσης (προβληματικός σχεδιασμός) όπως και κακοτεχνίες.
  • Κακή συντήρηση του δικτύου
  • Έντονα καιρικά φαινόμενα (βουλωμένα φρεάτια)

Η εταιρεία μας μπορεί να ανταποκριθεί για αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο και την ευρύτερη περιοχή σε λιγότερο από 20 λεπτά. Η διαθεσιμότητα οχημάτων μας είναι αξιοσημείωτη, μπορούμε να συνδράμουμε άμεσα σε όλα τα νότια προάστια.

Η απάντηση όσον αφορά το κόστος απόφραξης δεν είναι τόσο απλή. Σε μια απλή απόφραξη μπορεί να δοθεί τιμή της τάξης των 40-50 ευρώ αλλά αυτό δεν είναι ακριβές στη κάθε περίπτωση. Η τιμή καθορίζεται από τους εξής παράγοντες:

  • Σημείο, φύση απόφραξης
  • Διάρκεια εργασιών
  • Μέθοδος απόφραξης (π.χ. χρήση κάμερας)
  • Η ώρα εργασιών, για παράδειγμα τη νύχτα αλλάζει η χρέωση

Πληροφορίες περιοχής Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ.

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας (δυτικά-βόρεια, με όριο τη Λεωφόρο Συγγρού), Νέας Σμύρνης (βόρεια-βορειοανατολικά), Αγίου Δημητρίου (ανατολικά) και Αλίμου (ανατολικά-νοτιοανατολικά, με όριο το Ρέμα της Πικροδάφνης). Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό.