ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 210 96 15 255

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ εδώ και πάνω από 40 χρόνια δραστηριοποιείται με πλήρη επιτυχία στον χώρο των αποφράξεων. Διαθέτει σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ  φημίζεται για την πολύ σκληρή δουλειά της και για το γεγονός ότι δεν εγκαταλείπει ποτέ καμία εργασία που αναλαμβάνει. Παρέχει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κτίρια, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και αποφράξεων των δικτύων αποχέτευσης. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Νέα Σμύρνη και όλα τα νότια προάστια στο 210 96 15 255.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ και κοινές αιτίες προβλημάτων αποχέτευσης στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Εμείς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ γνωρίζουμε ότι πολλά προβλήματα αποχέτευσης είναι προσωρινά ωστόσο, μπορεί να συμβαίνουν συχνότερα ή να επιδεινώνονται σε ορισμένες συνθήκες, όπως:

 • Συσσωρεύσεις λίπους, πουριών και οργανικής ύλης στα τοιχώματα των σωλήνων
 • Κατεστραμμένοι ή σπασμένοι σωλήνες αποχέτευσης
 • Βουλωμένα φρεάτια
 • Σπάσιμο, κατάρρευση ή διαρροή σωλήνων αποχέτευσης
 • Διείσδυση ριζών δέντρων στις γραμμές αποχέτευσης

Εάν οι παραπάνω συνθήκες υφίστανται, θα χρειαστείτε σίγουρα συχνότερη συντήρηση των αποχετεύσεων ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Στην εταιρεία Αποφράξεις Νέας Σμύρνης, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων για να ελαχιστοποιούμε τις εμπλοκές των αποχετεύσεων και των φρεατίων, καθώς και υπηρεσίες άντλησης υδάτων, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη
Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις και επικοινωνία ολόκληρο το 24ωρο στη Νέα Σμύρνη

Αντιμετωπίζετε προβλήματα των αποχετευτικών συστημάτων τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν επειγόντως; Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η απάντησή σας σε αυτή την ερώτηση, σε κάποιο σημείο της ζωής σας, θα χρειαστείτε σίγουρα υπηρεσίες αποχέτευσης. Επίσης, είναι πολύ καλό να γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας τεχνικός για εσάς. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας διαθέτουν βαθιά γνώση όλων των αποχετευτικών θεμάτων. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε μορφή προβλήματος που μπορεί να συναντήσουν. Το καλύτερο από όλα αυτά είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια των προβλημάτων αποχέτευσης, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 210 96 15 255 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ. Ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας λύσει κάθε απορία.

Τεχνικός της Αποφράξεις Νέα Σμύρνη κάνει απόφραξη με ηλεκτροκίνητο σε μπανιέρα στη Νέα Σμύρνη
Τεχνικός μας πραγματοποιεί απόφραξη με ηλεκτροκίνητο σε μπανιέρα

Ενδείξεις για βουλωμένη αποχέτευση

Πριν μία αποχέτευση μπλοκάρει εντελώς, συνήθως αρχίζει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά από το κανονικό. Πιθανόν να παρατηρήσετε λιμνούλες νερού γύρω από τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή το νερό στο νεροχύτη της κουζίνας όταν πλένετε τα πιάτα θέλει περισσότερο χρόνο για να φύγει . Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως αποτέλεσμα συσσώρευσης τριχών, γράσου, σαπουνιού και άλλων υλικών που φράζουν τους σωλήνες σας. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Καλέστε Αποφράξεις Νέα Σμύρνη σε αυτό το στάδιο και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι ο καθαρισμός θα αποτρέψει μία πιο δυσάρεστη βλάβη.

Καθαρισμός αποχέτευσης στην περιοχή Νέα Σμύρνη

Για να μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα που σχετίζονται με βουλωμένη αποχέτευση, ζητήστε μας την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Καταλαβαίνουμε ότι τα βουλώματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατο χάος αν αφεθούν χωρίς επιτήρηση, γι ‘αυτό είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Δεν επιτρέπεται να μη δίνετε λίγη προσοχή στην αποχέτευσή σας κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας ζωής. Συντήρηση σημαίνει πρόληψη. Είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση της ροής του νερού χωρίς πρόβλημα στο σπίτι σας. Με την πάροδο του χρόνου, η αποχέτευση μπορεί να βουλώσει, κάτι το οποίο μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία της ή το νερό να υπερχειλίσει και να προκληθούν διαρροές.

Όταν μας καλείτε για να καθαρίσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα φράγματα δεν θα είναι ένα πρόβλημα για εσάς στο μέλλον. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει καθαρισμό αποχέτευσης μπάνιου, κουζίνας, καθώς και τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης. Η εργασία αυτή γίνεται συνήθως με ειδικά πιεστικά μηχανήματα τα οποία εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση. Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι αυτή της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση του νερού μέσα στους σωλήνες, οτιδήποτε και αν υπάρχει μέσα στα φρεάτια, τα σιφόνια, τους σωλήνες και τις υδρορροές, διασπάται ή απομακρύνεται.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Νέα Σμύρνη
Τεχνικός μας καθαρίζει φρεάτιο

Μερικές χρήσιμες συμβουλές από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 • Αποφεύγετε την ρίψη μωρομάντηλων, προϊόντων περιποίησης, προϊόντων υγιεινής και άλλων ξένων αντικειμένων στις αποχετεύσεις
 • Χρησιμοποιείτε πάντα ένα πλαστικό ή γυάλινο βάζο για τη διάθεση του λίπους μαγειρέματος, αντί της ρίψης στην αποχέτευση
 • Χρησιμοποιείτε φίλτρα στο ντους και στο νιπτήρα του μπάνιου για να μην φεύγουν από το σιφόνι οι τρίχες
 • Αποφεύγετε τη χρήση χημικού καθαριστικού απόφραξης, καθώς ενδέχεται να προκληθούν βλάβες στους σωλήνες σας

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία το να λαμβάνουμε υπ όψιν την ηλικία, τη δομή και την κατασκευή της αποχέτευσης. Δεν ενδείκνυνται όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για απορρόφηση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σας παρέχουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη έχει εντάξει στις υπηρεσίες της τις αποφράξεις με κάμερα. Η κάμερα απόφραξης είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Μας βοηθάει να βρούμε ακριβώς το σημείο που παρουσιάζει βλάβη χωρίς να σκάψουμε τοίχους και πατώματα και να προκαλέσουμε αναστάτωση. Έχει πολύ μικρό μέγεθος, είναι ευέλικτη και εισχωρεί σε κάθε σωλήνα ανεξαρτήτου διάστασης. Με τη χρήση της εμείς εξοικονομούμε χρόνο και εσείς χρήματα. Οι αποφράξεις με κάμερα στη Νέα Σμύρνη, ενδείκνυνται σε πολύπλοκα κατασκευασμένες αποχετεύσεις καθώς και σε δίκτυα που είναι πιο ευαίσθητα λόγω παλαιότητας. Με το τέλος κάθε απόφραξης με κάμερα, έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε ότι έχει καταγραφεί σε μια usd card.

ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Πανιά που έβγαλαν οι τεχνικοί μας μέσα από φρεάτιο

Ας ρίξουμε μια ματιά στις υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Καθαρισμός αποχέτευσης

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγοντα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα σε κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η τακτική συντήρηση είναι εργασία πολύ σημαντική για την αποχέτευσή σας. Είναι σίγουρα μία προαιρετική υπηρεσία, όμως τη συνιστούμε σε κάθε μας πελάτη. Ο λόγος είναι ότι θα σας γλυτώσει από πιθανά μελλοντικά προβλήματα στην αποχέτευση και περαιτέρω έξοδα.  Με την τακτική συντήρηση οι τεχνικοί μας τσεκάρουν σημεία και εστίες προβληματικά στο παρελθόν όμως, ανακαλύπτουν και άλλα καινούρια. Είναι πολύ βασικό  να έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της αποχέτευσής σας. Η πρόληψη είναι  η καλύτερη αντιμετώπιση και εμείς σας την προσφέρουμε μέσα από τα οικονομικά πακέτα μηνιαίας, τρίμηνης ή εξάμηνης συντήρησης.

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί.

Αποφράξεις στην περιοχή σας και σε όλα τα γύρω προάστια σε λίγα μόλις λεπτά

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης που απαιτεί μόνιμη και οριστική λύση. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, όποιος και αν είναι ο χώρος σας θα είμαστε κοντά σας σε λίγα μόλις λεπτά. Οι συνεργάτες τεχνικοί μας, θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και με υπευθυνότητα αφήνοντάς σας ευχαριστημένους και απαλλαγμένους από κάθε πρόβλημα που χρήζει απόφραξης, άντλησης υδάτων, καθαρισμού αποχέτευσης και απολύμανσης 24 ώρες – καθημερινά!

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

 

Πληροφορίες περιοχής Νέας Σμύρνης

Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική.

Η Νέα Σμύρνη συνορεύει με το Νέο Κόσμο στα βόρεια, τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα στα δυτικά, ενώ συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ, η οποία τη συνδέει και με άλλα νότια προάστια όπως το Μοσχάτο, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα.

wikipedia

Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Σμύρνη
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Σμύρνη 
Απόφραξη Υδροροής Νέα Σμύρνη 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Σμύρνη 
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Σμύρνη 
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Σμύρνη 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Σμύρνη 
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Σμύρνη

 

Περιοχές εξυπηρέτησης:

17 σκέψεις για το “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ”

 1. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Αθήνα

 2. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | annamarakiantoniou

 3. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title

 4. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina

 5. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas

 6. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis

 7. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Site Title

 8. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις

 9. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis

 10. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas

 11. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες

 12. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina

 13. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title

 14. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

 15. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

 16. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

 17. Παράθεση: Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – 210 960 7777 – Αποφραξεις Νεα Σμυρνη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top