Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:  Για κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τα αποχετευτικά σας δίκτυα, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ έχει τις κατάλληλες λύσεις. Με παρουσία στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετεύσεων παραπάνω από 40 χρόνια η Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι σε θέση να αναλάβει κάθε απλή ή πολύπλοκη περίπτωση. Εκτός από την εμπειρία, διαθέτουμε τα καλύτερα εργαλεία, τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εφαρμόζουμε τεχνικές απόφραξης πολύ εξελιγμένες. Στα εφόδιά μας συγκαταλέγονται η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση. Για οποιοδήποτε ζήτημα αποχέτευσης και απόφραξης σας απασχολεί, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 96 15 255.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Όταν ψάχνετε μία εταιρεία αποφράξεις, εμείς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είμαστε η καλύτερη επιλογή. Τα πλεονεκτήματά μας είναι πάρα πολλά και αυτό το αναγνωρίζουν και το εγγυώνται οι χιλιάδες πιστοί πελάτες μας. Η εργασία που προσφέρουμε είναι ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός γνώσεων, εμπειρίας, τεχνολογίας και εξειδίκευσης. Γι αυτό η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι η καλύτερη επιλογήΣτην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  ανήκουν στο δυναμικό μας οι πιο έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του χώρου των συστημάτων αποχέτευσης. Επιπλέον, έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για άντληση υδάτων.

Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, εμείς θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται έναν ιδιαίτερο χειρισμό καθώς σε αυτά δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Οι πεπειραμένοι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού κέντρου της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ θα λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους τους προβληματισμούς σας καθώς και  το μέγεθος και την ιδιαιτερότητα της κατάστασης με την οποία βρίσκεστε αντιμέτωποι. Θα σας δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές και τις προτάσεις για την άμεση και αποτελεσματική λύση του προβλήματός σας. Κάθε τεχνικό συνεργείο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ θα βρεθεί στο χώρο σας, τη χρονική στιγμή που θα μας υποδείξετε. Θα αναλάβει με υπευθυνότητα να σας απαλλάξει από την αναστάτωση και τους πονοκεφάλους και να τους δώσει ένα οριστικό τέλος. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μας καλέσετε. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο άμεσο, πατήστε εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Όποιο πρόβλημα ή όποια απορία έχετε, μέσα σε λίγα λεπτά ένας τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας τη λύσει. Σας εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όλες τις Κυριακές, γιορτές και αργίες του. Ο μέγιστος χρόνος ανταπόκρισης και αναμονής δεν είναι παρά λίγα μόλις λεπτά. Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι όταν έχετε πλημμυρίσει ή έχει βουλώσει ένας αποχετευτικός σας αγωγός δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. Ακόμα και ένα μικρό προβληματάκι αν το αφήσουμε υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε τεράστιο πρόβλημα. Οι διαρροές νερών, τα λύματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και τα λιμνάζοντα νερά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότατο πρόβλημα στη δημόσια υγεία.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Είδος φρεατίου στην Ηλιούπολη

Εξυπηρετούμε παντού

Εξυπηρετούμε κάθε σπίτι, κατάστημα και κτίριο. Από σχολεία και γυμναστήρια, μέχρι ξενοδοχεία, εστιατόρια, δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, εμπορικά κέντρα και εργοστάσια. Σας παρέχουμε εγγυημένα και μόνιμα αποτελέσματα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές καθώς και  κάθε χρήσιμη πληροφορία για να αποφύγετε αντίστοιχες δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη δε στοχεύει στην επανάληψη της επίσκεψής μας στο χώρο σας σύντομα. Αλλά στην πλήρη ικανοποίησή σας και στη σύσταση από εσάς σε συγγενείς ή φίλους που θα αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα. Η καλύτερη διαφήμισή μας είναι η δική σας ευχαρίστηση.

Τα μηχανήματά μας

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία το να λαμβάνουμε υπ όψιν την ηλικία, τη δομή και την κατασκευή της αποχέτευσης. Δεν ενδείκνυνται όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για άντληση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

Μέθοδος της υδροβολής

Για να αποφράξουμε και παράλληλα να καθαρίσουμε πλήρως ένα αποχετευτικό δίκτυο, η μέθοδος της υδροβολής είναι ότι καλύτερο. Αυτό επιτυγχάνεται με πιεστικά μηχανήματα τα οποία εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση. Οτιδήποτε και αν έχει φράξει τους σωλήνες διασπάται ή και απομακρύνεται. Μιλάμε για υλικά όπως, λίπη, λάδια, πουριά, τρίχες, σαπούνια και υπολείμματα τροφών. Για πιο δύσκολες αποφράξεις και την αντιμετώπιση ριζών και μπαζών η εργασία γίνεται με εξειδικευμένα  μηχανήματα στα οποία προσαρμόζονται ειδικές κεφαλές. Η περιστροφική τους κεφαλή εισχωρεί μέσα στο σύστημα της αποχέτευσης και αποβάλλει όλα τα υλικά που την έχουν φράξει. Με κάθε μηχάνημα και με κάθε τρόπο το ζητούμενο είναι να καθαρίσουμε τη φραγμένη σας αποχέτευση και να την επαναφέρουμε στην φυσιολογική της αρχική λειτουργία. Είμαστε ευτυχείς γιατί τελικά σε κάθε περίπτωση το καταφέρνουμε!

ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Μεγάλη ρίζα που είχε βουλώσει φρεάτιο

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Χημικά προϊόντα καθαρισμού  αποχετεύσεων βρίσκονται στην αγορά εδώ και χρόνια… Μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα και πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών & καταστημάτων τα χρησιμοποιείτε όταν χρειάζεστε μια γρήγορη λύση για τη φραγμένη αποχέτευση. Αλλά, ξέρατε ότι αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά εξαιρετικά επιβλαβή για την υγεία & τους σωλήνες σας; Τα ενεργά συστατικά στα περισσότερα χημικά καθαριστικά απόφραξης είναι άκρως βλαβερά, διαβρώνουν το εσωτερικό του σωλήνα & δημιουργούν εκτεταμένες ζημιές που μπορεί να είναι δαπανηρές για την επισκευή.

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να αποτρέψει τα προβλήματα στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις. Όταν καθαρίζονται συχνά οι αγωγοί της αποχέτευσης, μηδενίζονται οι περιπτώσεις υπερχείλισης, πλημμύρας, διαρροής και βουλώματος. Λάβετε υπ όψιν ότι ενώ μια αργή αποστράγγιση φαίνεται δευτερεύον ζήτημα, μπορεί να υποδηλώνει ένα μεγάλο βούλωμα στην αποχέτευση.

Τεχνικός της Αποφράξεις Ηλιούπολη κάνει απόφραξη με ηλεκτροκίνητο σε μπανιέρα στην Ηλιούπολη

Τεχνικός μας ξεβουλώνει μπανιέρα με ηλεκτροκίνητο μηχάνημα

Αποφράξεις με τη χρήση κάμερας στην Ηλιούπολη

Είμαστε στην πλεονεκτική θέση να είμαστε εξοπλισμένοι με κάμερες απόφραξης τελευταίας τεχνολογίας. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ σας προσφέρουμε αποφράξεις αποχέτευσης με ειδική διαγνωστική κάμερα υψηλής ανάλυσης σε σπίτια και επιχειρήσεις στην Ηλιούπολη. Αυτή η απόφραξη πραγματοποιείται όταν ένας από τους τεχνικούς μας θα εισάγει το εύκαμπτο καλώδιό της στην αποχέτευσή σας.

Με δεδομένο ότι πολλοί σωλήνες είναι κρυμμένοι μέσα σε τοίχους ή κάτω από πατώματα, με την κάμερα θα βρούμε ακριβώς το σημείο που έχει προκύψει το πρόβλημα. Έτσι, θα διευκολυνθούμε στην απόφραξη χωρίς να χρειαστεί να γκρεμίσουμε το μισό σας σπίτι ή κατάστημα. Η μικρή, αδιάβροχη, ψηφιακή κάμερα που είναι τοποθετημένη στην άκρη του καλωδίου, μας επιτρέπει να βλέπουμε και να καταγράφουμε όλο το μήκος του αποχετευτικού σωλήνα και επιπλέον να εντοπίζουμε το πρόβλημα, είτε πρόκειται για φράγμα, ραγισμένο σωλήνα ή εισβολή ρίζας δέντρου. Τηλεφωνήστε μας για μια απόφραξη με κάμερα και πάρτε τον έλεγχο του δικτύου στα χέρια σας.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ρίζες δέντρων μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Καθαρισμός αποχέτευσης

Μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός των αποχετευτικών σας δικτύων. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να αποδεσμεύονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί. Πρόκειται για υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή γενικά, δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, φλούδες και κουκούτσια από φρούτα, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Καθαρίζουμε τα πάντα με την μέθοδο της υδροβολής και έτσι σας εξασφαλίζουμε την καθαριότητα σε κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Καθαρισμός φρεατίου με πιεστικό

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Όταν γίνετε πελάτης της Αποφράξεις Ηλιούπολης, θα λάβετε επιλογές για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο συντήρησης που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι η συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης. Το κύριο όφελος της τακτικής συντήρησης και καθαρισμού των αποχετεύσεων είναι η πρόληψη. Όταν το δίκτυο τσεκάρεται συχνά υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα για ξαφνικές εμπλοκές ή φράγματα τα οποία θα διαταράξουν την καθημερινή σας ζωή. Βοηθά επίσης στην πρόληψη ζημιών και την  αποφυγή δαπανηρών επισκευών στο μέλλον. Όλοι το ξέρουμε ότι ένα καλά διατηρημένο σύστημα αποχέτευσης είναι πολύ πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό. Ενημερωθείτε για τα μηνιαία, τρίμηνα και εξάμηνα πακέτα συντήρησης που σας προσφέρουμε. Κάθε δίκτυο είναι διαφορετικό και θέλει άλλη αντιμετώπιση. ελάτε κοντά μας να συζητήσουμε και να καταστρώσουμε το δικό σας μοναδικό συμβόλαιο.

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Τεχνικός μας κάνει συντήρηση σε φρεάτιο

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε και την εν λόγω υπηρεσία όποτε μας ζητηθεί. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, απομακρύνουμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη άντληση υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Μέσα στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σας παρέχουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την απολύμανση. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

wikipedia

 

Περιοχές εξυπηρέτησης:

12 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις | 25 Μαΐου, 2017
 2. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 8 Ιουνίου, 2017
 3. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες | 19 Ιουνίου, 2017
 4. Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποχετεύσεις Γλυφάδα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες | 19 Ιουνίου, 2017
 5. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
 6. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιουλίου, 2017
 7. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 25 Ιουλίου, 2017
 8. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Ηλιουπολη WordPress | 22 Σεπτεμβρίου, 2017
 9. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Ηλιουπολη WordPress | 4 Ιανουαρίου, 2018
 10. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ηλιούπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Ηλιούπολη | 11 Ιανουαρίου, 2019
 11. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποφραξεις Ηλιουπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Ηλιουπολη WordPress | 18 Φεβρουαρίου, 2019
 12. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 9607777 – Αποφραξεις Ηλιουπολη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Ηλιούπολη | 25 Μαΐου, 2019

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top