ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – 210 960 7777

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:  Για κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τα αποχετευτικά σας δίκτυα, εμείς έχουμε τις κατάλληλες λύσεις. Με παρουσία στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετεύσεων παραπάνω από 40 χρόνια η Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι σε θέση να αναλάβει κάθε απλή ή πολύπλοκη περίπτωση. Εκτός από την εμπειρία, διαθέτουμε τα καλύτερα εργαλεία, τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εφαρμόζουμε τεχνικές απόφραξης πολύ εξελιγμένες. Στα εφόδιά μας συγκαταλέγονται η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση. Για οποιοδήποτε ζήτημα αποχέτευσης και απόφραξης σας απασχολεί, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Είμαστε η καλύτερη επιλογή για οποιεσδήποτε υπηρεσίες αποφράξεων. Τα πλεονεκτήματά μας είναι πάρα πολλά και αυτό το αναγνωρίζουν και το εγγυώνται οι χιλιάδες πιστοί πελάτες μας. Η εργασία που προσφέρουμε είναι ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός γνώσεων, εμπειρίας, τεχνολογίας και εξειδίκευσης. Ανήκουν στο δυναμικό μας οι πιο έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του χώρου των συστημάτων αποχέτευσης. Επιπλέον, έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για άντληση υδάτων.

Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, εμείς θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται έναν ιδιαίτερο χειρισμό καθώς σε αυτά δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Οι πεπειραμένοι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού κέντρου θα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τους προβληματισμούς σας καθώς και  το μέγεθος και την ιδιαιτερότητα της κατάστασης με την οποία βρίσκεστε αντιμέτωποι. Θα σας δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές και τις προτάσεις για την άμεση και αποτελεσματική λύση του προβλήματός σας. Μπορούμε να επιχειρήσουμε άμεσα για αποφράξεις αποχέτευσης στην Ηλιούπολη.

Όποιο πρόβλημα ή όποια απορία έχετε, μέσα σε λίγα λεπτά ένας τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας τη λύσει. Σας εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όλες τις Κυριακές, γιορτές και αργίες του. Ο μέγιστος χρόνος ανταπόκρισης και αναμονής δεν είναι παρά λίγα μόλις λεπτά.

Με τη χρήση τεχνολογίας GPS εντοπίζουμε το κοντινότερο αποφρακτικό συνεργείο και το στέλνουμε στον χώρο σας απευθείας. Ο υπερπλήρης στόλος μας μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες σε χρόνους μικρότερους των 20 λεπτών.

Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι όταν έχετε πλημμυρίσει ή έχει βουλώσει ένας αποχετευτικός σας αγωγός δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. Ακόμα και ένα μικρό προβληματάκι αν το αφήσουμε υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε τεράστιο πρόβλημα. Οι διαρροές νερών, τα λύματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και τα λιμνάζοντα νερά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότατο πρόβλημα στη δημόσια υγεία.

24ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
24ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τρόποι απόφραξης της αποχέτευσης

Απόφραξη με μόνιμο αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη: Εξυπηρετούμε κάθε σπίτι, κατάστημα και κτίριο. Από σχολεία και γυμναστήρια, μέχρι ξενοδοχεία, εστιατόρια, δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, εμπορικά κέντρα και εργοστάσια. Σας παρέχουμε εγγυημένα και μόνιμα αποτελέσματα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές καθώς και  κάθε χρήσιμη πληροφορία για να αποφύγετε αντίστοιχες δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον.

Δεν στοχεύουμε στην επανάληψη της επίσκεψής μας στο χώρο σας σύντομα. Αλλά στην πλήρη ικανοποίησή σας και στη σύσταση από εσάς σε συγγενείς ή φίλους που θα αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα. Η καλύτερη διαφήμισή μας είναι η δική σας ευχαρίστηση.

Μέθοδοι αποφράξεων
Μέθοδοι αποφράξεων

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους του εξωτερικού και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Ας δούμε περιληπτικά κάποιες σχετικές πληροφορίες.

Αποφράξεις με υδροβολή στην Ηλιούπολη

Η απόφραξη με υδροβολή υψηλής πίεσης είναι ίσως η πιο δημοφιλείς προσέγγιση για τον καθαρισμό των σωληνώσεων. Το νερό με μεγάλη πίεση παρασέρνει όλα τα σκουπίδια, λάσπες, πέτρες και μπάζα που μικραίνουν τη διάμετρο των αγωγών και στο τέλος τους φράζουν εντελώς.

Η συγκεκριμένη μέθοδος καθαρίζει τους αγωγούς σε όλο το μήκος τους και είναι πολύ χρήσιμη στον καθαρισμό φρεατίων.

Αποφράξεις με ατσαλίνα στην Ηλιούπολη

Οι αποφράξεις με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα χρησιμοποιείται κυρίως στα πιο παλιά και ευάλωτα αποχετευτικά δίκτυα. Εκεί που τα πιεστικά μπορεί να τραυματίσουν τις σωληνώσεις είναι προτιμότερο να γίνει χρήση του περιστροφικού μηχανήματος ή αλλιώς ατσαλίνας. Το μεταλλικό καλώδιο με σπειρωτή επιφάνεια θα εισχωρήσει στη σωλήνα. Το μηχάνημα θα το περιστρέψει με ταχύτητα γύρω από τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πλήρης καθαρισμός των τοιχωμάτων του αγωγού και το άνοιγμα στη δίοδο των νερών που στραγγίζονται στην αποχέτευση.

Αποφράξεις με ριζοκοπτικά μηχανήματα στην Ηλιούπολη

Οι ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται υπογείως κάποιες φορές προκαλούν απόφραξη σε αγωγούς του δικτύου. Εμείς με υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα μπορούμε και καθαρίζουμε το δίκτυο κόβοντας ρίζες κάθε μεγέθους.

Σε κάθε ενδεχόμενο έχουμε τη κατάλληλη εμπειρία και μπορούμε να διενεργούμε εξατομικευμένες αποφράξεις σωλήνων στην Ηλιούπολη.

Υπηρεσίες που αφορούν αποφράξεις στην Ηλιούπολη

Στη συγκεκριμένη ενότητα θα μιλήσουμε για τις επιπλέον υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε κατά τις αποφράξεις στην Ηλιούπολη. Η πλήρης γκάμα των υπηρεσιών μας μπορεί με ένα ραντεβού να σας δώσει πολλαπλές λύσεις.

Συντήρηση και καθαρισμός της αποχέτευσης στη περιοχή της Ηλιούπολης

Όταν γίνετε πελάτης μας, θα λάβετε επιλογές για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο συντήρησης της αποχέτευσης που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Το κύριο όφελος της τακτικής συντήρησης και καθαρισμού των αποχετεύσεων είναι η πρόληψη. Όταν το δίκτυο τσεκάρεται συχνά υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα για ξαφνικές εμπλοκές ή φράγματα τα οποία θα διαταράξουν την καθημερινή σας ζωή. Βοηθά επίσης στην πρόληψη ζημιών και την  αποφυγή δαπανηρών επισκευών στο μέλλον.

Αποφράξεις Ηλιούπολη
Τεχνικός μας κάνει συντήρηση σε φρεάτιο

Όλοι το ξέρουμε ότι ένα καλά διατηρημένο σύστημα αποχέτευσης είναι πολύ πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό. Ενημερωθείτε για τα μηνιαία, τρίμηνα και εξάμηνα πακέτα συντήρησης που σας προσφέρουμε. Κάθε δίκτυο είναι διαφορετικό και θέλει άλλη αντιμετώπιση. ελάτε κοντά μας να συζητήσουμε και να καταστρώσουμε το δικό σας μοναδικό συμβόλαιο.

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να αποτρέψει τα προβλήματα στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις. Όταν καθαρίζονται συχνά οι αγωγοί της αποχέτευσης, μηδενίζονται οι περιπτώσεις υπερχείλισης, πλημμύρας, διαρροής και βουλώματος. Λάβετε υπόψιν ότι ενώ μια αργή αποστράγγιση φαίνεται δευτερεύον ζήτημα, μπορεί να υποδηλώνει ένα μεγάλο βούλωμα στην αποχέτευση.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Καθαρισμός φρεατίου με πιεστικό

Μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός των αποχετευτικών σας δικτύων. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να αποδεσμεύονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί.

Πρόκειται για υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή γενικά, δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, φλούδες και κουκούτσια από φρούτα, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Καθαρίζουμε τα πάντα με την μέθοδο της υδροβολής και έτσι σας εξασφαλίζουμε την καθαριότητα σε κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Αντλήσεις υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε και την εν λόγω υπηρεσία όποτε μας ζητηθεί. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, απομακρύνουμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο.

Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη άντληση υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Μέσα στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σας παρέχουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την απολύμανση. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ.

Όλες οι απαντήσεις που αφορούν αποφράξεις στην Ηλιούπολη

Παρακάτω θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας που αφορούν τις υπηρεσίες απόφραξης, το κόστος των υπηρεσιών, χρήσιμες πληροφορίες για την αποχέτευση. Επίσης θα σας προτείνουμε τρόπους να λύσετε μόνοι το πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης.

Ποιο είναι το κόστος μιας απόφραξης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΣΤΟΣ: Τα κόστη των υπηρεσιών απόφραξης κρίνονται βάση κάποιον παραγόντων. Μερικά παραδείγματα είναι:

  • Χρόνος εργασιών
  • Νυχτερινές εργασίες
  • Επιπλέον υπηρεσίες στην επίσκεψή
  • Χρήση κάμερας διάγνωσης
  • Φύση και πολυπλοκότητα της απόφραξης

Οι τιμές που δίνονται στον κλάδο για μια απλή απόφραξη κυμαίνεται μεταξύ 40-50 ευρώ. Το πρώτο μέλημα της εταιρείας μας είναι το μόνιμο και όχι το επιφανειακό αποτέλεσμα.

Χημικά προϊόντα καθαρισμού  αποχετεύσεων βρίσκονται στην αγορά εδώ και χρόνια. Μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα και πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών & καταστημάτων τα χρησιμοποιείτε όταν χρειάζεστε μια γρήγορη λύση για τη φραγμένη αποχέτευση.

Αλλά, ξέρατε ότι αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά εξαιρετικά επιβλαβή για την υγεία & τους σωλήνες σας; Τα ενεργά συστατικά στα περισσότερα χημικά καθαριστικά απόφραξης είναι άκρως βλαβερά, διαβρώνουν το εσωτερικό του σωλήνα & δημιουργούν εκτεταμένες ζημιές που μπορεί να είναι δαπανηρές για την επισκευή. Ιδιαίτερα σε παλιά αποχετευτικά δίκτυα  το ρίσκο βλάβης και διαρροής.

Με δεδομένο ότι πολλοί σωλήνες είναι κρυμμένοι μέσα σε τοίχους ή κάτω από πατώματα, με την κάμερα θα βρούμε ακριβώς το σημείο που έχει προκύψει το πρόβλημα. Έτσι, θα διευκολυνθούμε στην απόφραξη χωρίς να χρειαστεί επέμβουμε σπίτι ή το κατάστημα σας δημιουργώντας μικρές οπές για να αποκτήσουμε πρόσβαση. Η μικρή, αδιάβροχη, ψηφιακή κάμερα που είναι τοποθετημένη στην άκρη του καλωδίου, μας επιτρέπει να βλέπουμε και να καταγράφουμε όλο το μήκος του αποχετευτικού σωλήνα και επιπλέον να εντοπίζουμε το πρόβλημα, είτε πρόκειται για φράγμα, ραγισμένο σωλήνα ή εισβολή ρίζας δέντρου. Τηλεφωνήστε μας για μια απόφραξη με κάμερα και πάρτε τον έλεγχο του δικτύου στα χέρια σας.

Είμαστε στην πλεονεκτική θέση να είμαστε εξοπλισμένοι με κάμερες απόφραξης τελευταίας τεχνολογίας. Σας προσφέρουμε αποφράξεις αποχέτευσης με ειδική διαγνωστική κάμερα υψηλής ανάλυσης σε σπίτια και επιχειρήσεις στην Ηλιούπολη.

Αν η αποχέτευση της κουζίνας μυρίζει άσχημα σημαίνει πως υπολείμματα τροφών και διάφορα οργανικά λύματα μάλλον εγκλωβίζονται στις σωληνώσεις. Με τον καιρό σαπίζουν και μυρίζουν άσχημα. Το κακό σε αυτή τη περίπτωση είναι πως πιθανόν το συγκεκριμένο προβληματικό σημείο θα βουλώσει και θα έχετε και συμπτώματα προβληματικής αποστράγγισης του νερού. Αν δεν καλέσετε ειδκό να επιβλέψει την αποχέτευση αλλά θέλετε να αποφύγετε τις οσμές δοκιμάστε το εξής.

Στύψτε φυσικό χυμό λεμονιού και γεμίστε ένα φλιτζάνι. Αδειάστε το στο σιφώνι της αποχέτευσης. Ο χυμός λεμονιού θα προσδώσει μια φρεσκάδα και θα εξουδετερώσει τις μυρωδιές. Σε κάθε περίπτωση αν η μυρωδιά επανέλθει μετά από κάποιο καιρό καλό είναι να εξεταστεί προσεκτικά η αιτία.

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.