ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αν ψάχνετε μια αξιόπιστη και οικονομική εταιρεία αποφράξεων στα νότια προάστια είσαστε στη σωστή ιστοσελίδα. Με τεράστια πείρα στο αντικείμενο από το 1980 αλλά και με τεχνολογία και μεθόδους αιχμής μπορούμε να αντιμετωπίσουμε  κάθε φραγμένη αποχέτευση αποτελεσματικά. Σε αυτή τη σελίδα θα αναλύσουμε όλες τις αιτίες που αντιμετωπίζετε πρόβλημα και με ποιους τρόπους εμείς τα λύνουμε. Επίσης θα απαντήσουμε σε όλα σας τα ερωτήματα που αφορούν τα κόστη, πως να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα και πότε να μας καλέσετε για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ: Όταν υπάρχουν προβλήματα στην αποχέτευση, πάντα εντοπίζουμε προειδοποιητικά σημάδια. Αν δεν αντιδράσουμε σωστά το σύμπτωμα μπορεί να γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα και να οδηγήσει σε σοβαρές βλάβες. Ας δούμε ποια είναι βασικότερα συμπτώματα.

Η κακή απορρόφηση του νερού στην αποχέτευση είναι ένα από τα πιο βασικά σημάδια. Αν βλέπετε πως η στάθμη του νερού παραμένει για πολύ ώρα υψηλή, κάτι δεν πάει καλά. Αυτό μπορεί να συμβεί στον νεροχύτη της κουζίνας, στον νιπτήρα του μπάνιου ή και στη ντουζιέρα.

Οι ασυνήθιστοι ήχοι κατά την αποστράγγιση του νερού είναι ένα άλλο σημαντικό σύμπτωμα. Αν οι σωλήνες σε κάποιο σημείο έχουν στενέψει από εμπόδια σκουπιδιών και λυμάτων το νερό δυσκολεύεται να οδηγηθεί στο κεντρικό δίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι να ακούμε σε πρώτη φάση γάργαρους ήχους κατά την αναρρόφηση του νερού.

Η αποχέτευση μας μυρίζει άσχημα όταν υπάρχει απόφραξη. Τα νερά εγκλωβίζονται στους αγωγούς της αποχέτευσης και τα οργανικά λύματα και υπολείμματα τροφής σαπίζουν και αναδύουν δυσάρεστες οσμές.

Τελευταίο και πολύ σημαντικό για να έχετε υπόψιν σας σύμπτωμα είναι ο εντοπισμός υγρασίας σε τοίχους που από μέσα τους περνούν σωλήνες της αποχέτευσης. Τα νερά παραμένουν στάσιμα και υπάρχει το ρίσκο να δημιουργηθεί διαρροή και στο τέλος να αρχίζει να διαβρώνεται και ο τοίχος.

Πότε να μας καλέσετε για αποφράξεις στο Ελληνικό

Όταν εντοπίσετε κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα καλό είναι να μας καλέσετε έστω για μια ενημέρωση. Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και αν κριθεί αναγκαίο μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για οικονομικές αποφράξεις στο Ελληνικό.

Αποφράξεις Ελληνικό
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Με ποιους τρόπους κάνουμε αποφράξεις στο Ελληνικό

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα για αποφράξεις αποχετεύσεων στο Ελληνικό. Ας δούμε τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης σε μια απόφραξη.

Αποφράξεις με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής στο Ελληνικό

Η απόφραξη με υδροβολή είναι η ρίψη νερού με ισχυρή πίεση προς τον σωλήνα που χρειάζεται καθαρισμό. Το νερό διαλύει όλα τα λύματα που έχουν κολλήσει στους αγωγούς και δημιουργούν εμπόδιο στη ροή του νερού.

Αποφράξεις με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα στο Ελληνικό

Η ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα ή αλλιώς περιστροφικό μηχάνημα απόφραξης είναι μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος. Ένα μεταλλικό σπειρωτό καλώδιο τοποθετείται και προωθείται βαθιά στο προβληματικό σωλήνα της αποχέτευσης. Το μηχάνημα περιστρέφει το καλώδιο γύρω από τον εαυτό του με αποτέλεσμα να καθαρίζει τα τοιχία των αγωγών. Αυτή η προσέγγιση είναι κατάλληλη κυρίως για πιο ευάλωτα δίκτυα που οι κινήσεις μας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.

Αποφράξεις με ριζοκοπτικά μηχανήματα στο Ελληνικό

Η συγκεκριμένη μέθοδος αφορά όλες αυτές τις περιπτώσεις που ρίζες δέντρων βουλώνουν και προκαλούν βλάβες στα αποχετευτικά δίκτυα. Με τη χρήση τους μπορούμε να κόψουμε ρίζες όλων των μεγεθών σε οποιοδήποτε βάθος.

Εμείς θα διαγνώσουμε το πρόβλημα και θα αναγνωρίσουμε τη κατάσταση του. Ανάλογα τη περίπτωση θα εξατομικεύσουμε και τις υπηρεσίες μας. Κάθε αποχέτευση έχει ιδιαίτερες ανάγκες, κάτι που εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά.

Αποφράξεις με κάμερα στο Ελληνικό

Παρακάτω θα δούμε πότε διενεργούμε αποφράξεις με κάμερα στο Ελληνικό και ποια είναι τα οφέλη της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι ένας εξελιγμένος τρόπος αντιμετώπισης που έχουμε στο οπλοστάσιο των παροχών μας. Η αξία της είναι πως μας παρέχει αληθινή εικόνα στα πιο δύσκολα σημεία του δικτύου. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως να μην κάναμε 100% ακριβή διάγνωση όπως επίσης μπορεί να χρειαζόταν επέμβαση στον χώρο σας για να αποκτηθεί πρόσβαση στο φραγμένο σημείο.

Η συγκεκριμένη τεχνική μας δίνει το προτέρημα του μικρού χρόνου εργασιών. Ξέρουμε απευθείας σε ποιο σημείο των αγωγών να επέμβουμε και δεν χάνουμε καθόλου χρόνο.

Με τη κάμερα διάγνωσης οι δουλειές μας είναι πάνω από’ λα καθαρές, χωρίς δυσάρεστες οσμές και ηχορύπανση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Υπηρεσίες αποχετεύσεων

Σε αυτή την ενότητα θα δούμε όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων που παρέχουμε. Επιπλέον θα μιλήσουμε για τους λόγους που δημιουργείται η απόφραξη της αποχέτευσης, συμβουλές για την καλή κατάσταση του δικτύου.

Συντήρηση και καθαρισμός της αποχέτευσης

Στις  περιπτώσεις που η αποχέτευση μας είναι διαχρονικά προβληματική σημαίνει πως το δίκτυο αντιμετωπίζει κάποια μόνιμα προβλήματα. Σε αυτό το ενδεχόμενο πρέπει να παρακολουθούμε συχνά όλες αυτές τις εστίες προβλημάτων πριν προκληθούν σημαντικές βλάβες και βουλώματα.

Ο επιμελής καθαρισμός της αποχέτευσης είναι η πιο σωστή τακτική να προλαβαίνουμε άσχημες καταστάσεις. Οι τεχνικοί θα γνωρίζουν τις ακριβείς ανάγκες του αποχετευτικού δικτύου και θα προσεγγίζουν τον καθαρισμό με τα κατάλληλα μέσα.

Η εταιρεία μας σας παρέχει προνομιακά συμβόλαια για τη τακτική συντήρηση της αποχέτευσης. Με παροχές που δεν θα συναντήσετε σε ένα μεμονωμένο ραντεβού ένα συμβόλαιο μαζί μας θα σας προσφέρει τα μέγιστα, με ελάχιστο κόστος.

Άντληση υδάτων

Μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα ή κάποια διαρροή μπορεί να πλημμυρίσει κάποιος χώρος σε κάθε κτηριακή εγκατάσταση που οι συνθήκες το ευνοούν. Η επιχείρηση μας μπορεί να επέμβει και να εφαρμόσει άντληση υδάτων με πανίσχυρα απορροφητικά μηχανήματα. Με άμεση διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο μπορούμε να επιλύσουμε και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι χώροι που συνήθως έχουν πρόβλημα και παρέχουμε αντλήσεις υδάτων είναι:

 • Υπόγεια πάρκινγκ
 • Αποθήκες
 • Φωταγωγοί
 • Αντλιοστάσια
 • Πλοία

Απολύμανση

Πολλές φορές στις εργασίες απόφραξης εντοπίζουμε τεράστιους πληθυσμούς εντόμων και τρωκτικών. Για να καλύψουμε χωρίς χρονοτριβές αυτή την ανάγκη αποκτήσαμε την κατάρτιση και των τεχνολογικό εξοπλισμό για να εφαρμόζουμε απολυμάνσεις με πιστοποιητικό. Έχοντας στη διάθεση μας εξειδικευμένο γεωπόνο και με τη χρήση εγκεκριμένων φαρμάκων εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για το καλό της αποχέτευσης σας

 • Αποφεύγετε την ρίψη μωρομάντηλων, προϊόντων περιποίησης, προϊόντων υγιεινής και άλλων ξένων αντικειμένων στις αποχετεύσεις
 • Χρησιμοποιείτε πάντα ένα πλαστικό ή γυάλινο βάζο για τη διάθεση του λίπους μαγειρέματος, αντί της ρίψης στην αποχέτευση
 • Χρησιμοποιείτε φίλτρα στο ντους και στο νιπτήρα του μπάνιου για να μην φεύγουν από το σιφόνι οι τρίχες
 • Αποφεύγετε τη χρήση χημικού καθαριστικού απόφραξης, καθώς ενδέχεται να προκληθούν βλάβες στους σωλήνες σας

Οι χρόνοι της απόκρισης μας στη κλήση σας είναι λιγότερο από 20 λεπτά. Με χρήση τεχνολογίας GPS και με πολλά διαθέσιμα συνεργεία σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων, θα βρούμε το πιο κοντινό και θα το στείλουμε στον χώρο σας.

Load More

Ένας εύκολος τρόπος να πετύχετε μόνοι σας την απόφραξη της αποχέτευσης είναι με αλάτι και ξύδι. Τα βήματα είναι πολύ απλά. Αδειάστε ένα φλιτζάνι αλάτι στην αποχέτευση και μετά από λίγο ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι. Καλύψτε το με ένα πανί. Το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει που σημαίνει πως οι ιδιότητες του ενεργοποιούνται. Στην ουσία το συγκεκριμένο μείγμα θα αρχίσει να μαλακώνει όλα αυτά τα υπολείμματα που έχουν κολλήσει στις σωλήνες της αποχέτευσης. Μετά από 20 λεπτά αδειάστε 2-3 λίτρα καυτό νερό να παρασύρει τα υπολείμματα και να καθαρίσει τη σωλήνα.

Load More

Η αποχέτευση μπορεί να βουλώσει από παράγοντες που αφορούν εμάς αλλά και όχι. Παρακάτω θα αναφέρουμε τις κυριότερες αιτίες.

 • Από σκουπίδια που πετάμε στην αποχέτευση. Σκουπίδια όπως χαρτί, λίπη και υπολείμματα τροφής, απορρυπαντικά και προϊόντα μπάνιου, αποτσίγαρα και γενικά κάθε σκουπίδι που μπορεί να φράξει τους αγωγούς του δικτύου.
 • Από κακή συντήρηση του δικτύου. Τα ευάλωτα και παλιά δίκτυα χρειάζονται προσοχή και παρατήρηση σε κάθε ύποπτο σύμπτωμα. Αν παραμεληθούν  με τον καιρό βουλώνουν με μαθηματική ακρίβεια και εκτός από αυτό παθαίνουν και σοβαρές βλάβες.
 • Από κακοτεχνίες στο δίκτυο. Στενοί αγωγοί, κακός σχεδιασμός μπορεί να υπονομεύσουν την ομαλή ροή του νερού και να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στο να βουλώσει η αποχέτευση.
 • Από έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς παρασέρνονται λάσπες , πέτρες και μπάζα. Αυτά συνήθως βουλώνουν τα φρεάτια και τελικός αποδέκτης είναι οικίες και επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αποβάλλουν τα δικά τους λύματα.
 • Οι ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται υπόγεια μπορεί να βουλώσουν αγωγούς της αποχέτευσης.

Load More

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικό

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν το Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές.

Scroll to Top