Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 210 96 15 255

Οι βουλωμένες σας αποχετεύσεις με την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ θα αποτελούν παρελθόν. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, ειδικευόμαστε στον καθαρισμό,  τη συντήρηση και την απόφραξη αποχετεύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Ο τεχνικός εξοπλισμός της εταιρείας μας σε συνδυασμό με τις δεξιότητές και την εμπειρία μας, επιλύουν κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε, παρέχοντας αξιόπιστες εργασίες αποχέτευσης σε όλα τα νότια προάστια.

Αποχετεύσεις που δεν καθαρίζονται συχνά αναδίδουν δυσάρεστη οσμή.

Η μυρωδιά μπορεί να προέλθει από πουριά, λίπη, σήψη των τροφίμων και άλλους ρύπους στην αποχέτευση ή μπορεί ακόμη και να έχει προκληθεί από μικρά ζώα, όπως τρωκτικά, τα οποία παγιδεύονται στην αποχέτευση. Αυτά τα είδη των οσμών είναι συχνά ενδείξεις προβλημάτων που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Πάντα ένας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ μπορεί να αξιολογήσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο: 210 96 15 255

Αποφράξεις Ελληνικό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Το σύστημα αποχέτευσης επειδή δεν είναι εμφανές, συχνά το αγνοούμε και δεν του δίνουμε την κατάλληλη προσοχή. Θεωρούμε ότι ποτέ δεν θα πάθει τίποτα. Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ με την ευρεία γκάμα των εργασιών που σας παρέχουμε, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και αποδοτικά όλα τα προβλήματα που αφορούν την αποχέτευση.

Η χρήση της κάμερας υψηλής ανάλυσης στο εσωτερικό των σωληνώσεων εξασφαλίζει τον εντοπισμό της ακριβής θέσης του προβλήματος και την άμεση επίλυσή του, χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να σκάψετε και να πληρώσετε χωρίς λόγο χρήματα. Όλα τα συνεργεία μας απαρτίζονται από φορτηγά που φέρουν επάνω τους όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Με πιεστικά υψηλής πίεσης απελευθερώνεται νερό με πολύ μεγάλη πίεση, καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε σωλήνωση από λίπη, βρωμιές, ρίζες και φύλλα δέντρων και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Για πιο δύσκολες καταστάσεις όπως ρίζες δέντρων, τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα είναι αυτά που θα σας λύσουν το πρόβλημα.

Επίσης η έγκαιρη και τακτική συντήρηση μπορεί να αποτρέψει μια μεγάλη καταστροφή. Όταν ανά τακτά διαστήματα φροντίζετε και κάνετε την συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας, δεν θα φτάσετε σε καμία περίπτωση να μας καλέσετε για μια έκτακτη κατάσταση. Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να αποτρέψει φραξίματα και διαρροές  στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Σωρός από μπάζα που βγάλαμε μέσα από αποχέτευση

ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμό στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων), απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. Επικοινωνήστε μαζί μας όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας προκύψει πρόβλημα. Εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο, καθημερινά, Κυριακέςαργίεςγιορτές. Τα συνεργεία μας με τον εξοπλισμό τους εργάζονται σε κάθε χώρο. Ενδεικτικά αναφέρουμε: σχολεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, παιδικούς σταθμούς, βιοτεχνίες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια κ.τ.λ. Το μόνο που έχετε είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να μας καλέσετε στο 210.9615255 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας.

Ενδείξεις για βουλωμένη αποχέτευση

Πριν μία αποχέτευση μπλοκάρει εντελώς, συνήθως αρχίζει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά από το κανονικό. Πιθανόν να παρατηρήσετε λιμνούλες νερού γύρω από τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή το νερό στο νεροχύτη της κουζίνας όταν πλένετε τα πιάτα θέλει περισσότερο χρόνο για να φύγει . Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως αποτέλεσμα συσσώρευσης τριχών, γράσου, σαπουνιού και άλλων υλικών που φράζουν τους σωλήνες σας. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Σε αυτό το στάδιο καλέστε Αποφράξεις Ελληνικό και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι ο καθαρισμός θα αποτρέψει μία πιο δυσάρεστη βλάβη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό

Καθαρισμός αποχέτευσης  & αποφράξεις στην περιοχή του Ελληνικού

Για να μπορέσετε να αποφύγετε τα προβλήματα που σχετίζονται με τη βουλωμένη αποχέτευση, ζητήστε μας την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Καταλαβαίνουμε ότι τα βουλώματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατο χάος αν αφεθούν χωρίς επιτήρηση, γι ‘αυτό είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Δεν επιτρέπεται να μη δίνετε λίγη προσοχή στην αποχέτευσή σας κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας ζωής. Συντήρηση σημαίνει πρόληψη. Είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση της ροής του νερού χωρίς πρόβλημα στο σπίτι σας. Με την πάροδο του χρόνου, η αποχέτευση μπορεί να βουλώσει, κάτι το οποίο μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία της ή το νερό να υπερχειλίσει και να προκληθούν διαρροές.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Καθαρό φρεάτιο στο Ελληνικό

Όταν μας καλείτε για να καθαρίσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα φράγματα δεν θα είναι ένα πρόβλημα για εσάς στο μέλλον. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει καθαρισμό αποχέτευσης μπάνιου, κουζίνας, καθώς και τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης. Η εργασία αυτή γίνεται συνήθως με ειδικά πιεστικά μηχανήματα τα οποία εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση. Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι αυτή της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση του νερού μέσα στους σωλήνες, οτιδήποτε και αν υπάρχει μέσα στα φρεάτια, τα σιφόνια, τους σωλήνες και τις υδρορροές, διασπάται ή απομακρύνεται.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για εσάς από την αποφράξεις Ελληνικό

 • Αποφεύγετε την ρίψη μωρομάντηλων, προϊόντων περιποίησης, προϊόντων υγιεινής και άλλων ξένων αντικειμένων στις αποχετεύσεις
 • Χρησιμοποιείτε πάντα ένα πλαστικό ή γυάλινο βάζο για τη διάθεση του λίπους μαγειρέματος, αντί της ρίψης στην αποχέτευση
 • Χρησιμοποιείτε φίλτρα στο ντους και στο νιπτήρα του μπάνιου για να μην φεύγουν από το σιφόνι οι τρίχες
 • Αποφεύγετε τη χρήση χημικού καθαριστικού απόφραξης, καθώς ενδέχεται να προκληθούν βλάβες στους σωλήνες σας

Ο εξοπλισμός μας

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία το να λαμβάνουμε υπ όψιν την ηλικία, τη δομή και την κατασκευή της αποχέτευσης. Δεν ενδείκνυνται όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για απορρόφηση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

Τεχνικός της Αποφράξεις Ελληνικό κάνει απόφραξη με ηλεκτροκίνητο σε μπανιέρα στο Ελληνικό

Απόφραξη μπανιέρας με ηλεκτροκίνητο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Σας παρέχουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έχει εντάξει στις υπηρεσίες της τις αποφράξεις με κάμερα. Η κάμερα απόφραξης είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Πρόκειται για μια αδιάβροχη κάμερα με εξαιρετικά έντονο φωτισμό ώστε να φωτίζει αποχετεύσεις και αγωγούς.  Μέσω ενός καλωδίου διοχετεύεται στις σωληνώσεις και μας στέλνει ζωντανές εικόνες για την κατάσταση της αποχέτευσης. Μας βοηθάει εν ολίγοις, να βρούμε ακριβώς το σημείο που παρουσιάζει βλάβη χωρίς να σκάψουμε τοίχους και πατώματα.  Με τη χρήση της, εμείς εξοικονομούμε χρόνο και εσείς χρήματα. Οι αποφράξεις με κάμερα στο Ελληνικό, ενδείκνυνται για πολύπλοκα κατασκευασμένες αποχετεύσεις καθώς και για δίκτυα που είναι πιο ευαίσθητα λόγω παλαιότητας. Με το τέλος κάθε απόφραξης με κάμερα έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε ότι έχει καταγραφεί σε μια usd card.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Καθαρισμός αποχέτευσης

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγοντα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα για κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η τακτική συντήρηση είναι εργασία πολύ σημαντική για την αποχέτευσή σας. Είναι σίγουρα μία προαιρετική υπηρεσία, όμως τη συνιστούμε σε κάθε μας πελάτη. Ο λόγος είναι ότι θα σας γλυτώσει από πιθανά μελλοντικά προβλήματα στην αποχέτευση και περαιτέρω έξοδα.  Με την τακτική συντήρηση οι τεχνικοί μας τσεκάρουν σημεία και εστίες προβληματικά στο παρελθόν όμως, ανακαλύπτουν και άλλα καινούρια. Είναι πολύ βασικό  να έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της αποχέτευσής σας. Η πρόληψη είναι  η καλύτερη αντιμετώπιση και εμείς σας την προσφέρουμε μέσα από τα οικονομικά πακέτα μηνιαίας, τρίμηνης ή εξάμηνης συντήρησης.

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικό

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν το Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές.

wikipedia

 

Υπηρεσίες αποφράξεων στο Ελληνικό

Περιοχές εξυπηρέτησης:

26 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Ελληνικό 210 99 01 999 - Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Ηλιούπολη | 16 Αυγούστου, 2016
 2. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 11 Ιανουαρίου, 2017
 3. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis | 12 Ιανουαρίου, 2017
 4. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 12 Ιανουαρίου, 2017
 5. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιανουαρίου, 2017
 6. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Site Title | 13 Ιανουαρίου, 2017
 7. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis | 13 Ιανουαρίου, 2017
 8. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Ελληνικό - Αποφράξεις Ελληνικό : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 24 Μαΐου, 2017
 9. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις | 25 Μαΐου, 2017
 10. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 8 Ιουνίου, 2017
 11. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
 12. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιουλίου, 2017
 13. Αποφράξεις Ελληνικό – 2109901999 - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ | 24 Μαρτίου, 2018
 14. Απόφραξη αποχέτευσης Ελληνικό 24 ώρες - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ | 15 Σεπτεμβρίου, 2018
 15. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Ελληνικό 210 93 19 000 -Αποφράξεις Ελληνικό : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 4 Οκτωβρίου, 2018
 16. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφράξεις Ελληνικό | 13 Νοεμβρίου, 2018
 17. Αποφράξεις Ελληνικό 210 9607777 – Αποχετεύσεις Ελληνικό : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Ελληνικό | 10 Ιανουαρίου, 2019
 18. Αποφράξεις Ελληνικό – 210 9607777 – Αποφραξεις Ελληνικο : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Ελληνικό | 23 Φεβρουαρίου, 2019
 19. Αποφράξεις Ελληνικού – 2109901999 – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ | 2 Σεπτεμβρίου, 2019
 20. Αποφραξεις Ελληνικο - 210 96 15 255 - Αποφράξεις Αποχετεύσεων : Αποφράξεις Αποχετεύσεων | 16 Οκτωβρίου, 2019
 21. Αποφραξεις Ελληνικο - 210 93 19 000 - Αποφράξεις Ελληνικό : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 24 Ιανουαρίου, 2020
 22. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, 210 93 19 000, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΑΜΕΣΑ : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 19 Μαΐου, 2020

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top