ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – 210 96 15 255

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Η εταιρεία μας σας παρέχει ένα πλήρες φάσμα αποχετευτικών υπηρεσιών σε ακίνητα όλων των μεγεθών. Η απόκριση είναι άμεση και προσφέρουμε προσιτές λύσεις για όλα τα αποχετευτικά σας προβλήματα. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας. Βαρεθήκατε να ψάχνετε μια εταιρεία που να σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και πλήρη κάλυψη στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων; Καλέστε εμάς. Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1980. Από τότε μέχρι σήμερα σας προσφέρουμε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ και τα γύρω προάστια.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ 24/7: Η εταιρία μας μπορεί και ανταποκρίνεται σε πολύ μικρούς χρόνους σε όλες τις γειτονιές των νοτίων προαστίων. Η διαθεσιμότητα του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι καθημερινή, όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.

Αν χρειάζεστε απόφραξη έκτακτης ανάγκης θα σας στείλουμε απευθείας το πιο κοντινό αποφρακτικό μας συνεργείο. Μέσω τεχνολογίας gps έχουμε άμεση εικόνα σε ζωντανό χρόνο όλων των κοντινών στη περιοχή σας συνεργείων.

Καλέστε μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ή για να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για την αποχέτευση σας. Επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε για όλα τα προνομιακά συμβόλαια συντηρήσεων που προσφέρουμε καθώς και για όλες τις δωρεάν παροχές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Γιατί να επιλέξετε επαγγελματικές ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΒΟΥΛΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ: Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε τους λόγους για να επιλέξετε επαγγελματίες στις αποφράξεις αποχετεύσεων.

Όταν βουλώνει η αποχέτευση μας συνήθως προσπαθούμε με πρόχειρα ”σπιτικά” μέσα να τη ξεβουλώσουμε. Μερικές φορές όταν το φραγή είναι επιφανειακό καταφέρνουμε να δώσουμε λύση. Πάντα όμως τίθεται ένα ερώτημα. Η λύση είναι μόνιμη ή προσωρινή;

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μια πραγματικότητα. Είναι πολύ δύσκολο, με απλά μέσα και μικρή εμπειρία να διαγνώσουμε τη ρίζα του προβλήματος που βουλώνει την αποχέτευση σας.

Επίσης τις περισσότερες φορές η αντιμετώπιση είναι η χρήση ισχυρών χημικών του εμπορίου που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το ζητούμενο σε βάθος χρόνου. Τα χημικά αποφρακτικά προϊόντα διαβρώνουν και καταστρέφουν τις σωληνώσεις της αποχέτευσης, ιδιαίτερα τις πιο παλαιωμένες και ευπαθείς.

Η επιλογή μια αποφρακτικής εταιρείας σας προσφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

 • Έγκαιρη και ακριβής διάγνωση του προβλήματος της αποχέτευσης
 • Κατάλληλη εμπειρία για κάθε απόφραξη όσο πολύπλοκη και αν είναι
 • Εξατομικευμένες εργασίες που δεν τραυματίζουν επιπλέον τις σωληνώσεις
 • Σύγχρονα μέσα και μέθοδοι δοκιμασμένες, πιστοποιημένες και πάνω απ’ όλα οικολογικές
 • Λύσεις όλο το 24ωρο και οποιαδήποτε μέρα

Σε περίπτωση που δοκιμάσατε όλες τις απλές λύσεις και δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα καλέστε μας και δεν θα το μετανιώσετε.

Αποφράξεις και καθαρισμός στη Βούλα με πιεστικό υδροβολής

Τα πιεστικά υδροβολής είναι ισχυρά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό αποχετεύσεων, σωλήνων και τον καθαρισμό εμποδίων σε δημοτικά, οικιακά και εμπορικά συστήματα αποχέτευσης. 

Η διαδικασία είναι απλή, αποτελεσματική και κυρίως οικολογική καθώς δεν χρησιμοποιούνται χημικά, μόνο νερό. Απαιτείται όμως ο κατάλληλος χειρισμός από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Ένας εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης τυλίγεται γύρω από ένα τροφοδοτούμενο καρούλι που επιτρέπει στον χειριστή να τον τραβήξει μέσα και έξω. Ένα ακροφύσιο κατευθύνει τους πίδακες νερού υψηλής πίεσης στον σωλήνα αποχέτευσης ξεπλένοντας το εμπόδιο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού αποχετεύσεων με πιεστικό μηχανισμό υδροβολής. Παρέχουμε οικονομικές λύσεις για βαθύ καθαρισμό όλων των σωληνώσεων, όσο βαθειά και αν είναι. Εξασφαλίζουμε επίσης μειωμένες ζημιές και περιβαλλοντικά ασφαλείς πρακτικές.

Με τη βοήθεια μιας άκρως εξειδικευμένης ομάδας και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, οι υπηρεσίες μας πιεστικό νερού περιλαμβάνουν:

 • Καθαρισμός σωλήνα
 • Υπηρεσίες κοπής ριζών δένδρων
 • Εσωτερικός καθαρισμός σωλήνων
 • Απόφραξη αποχετεύσεων
 • Τακτική προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων

Πότε να μας καλέσετε για αποφράξεις στη Βούλα

Υπάρχουν κάποια βασικά συμπτώματα που μαρτυρούν απόφραξη ή βλάβες στην αποχέτευση σας. Παρακάτω θα δούμε τα σημαντικότερα αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης.

Τα κυριότερα συμπτώματα είναι:

 • Κακή αποστράγγιση στην αποχέτευση και υψηλή στάθμη του νερού, ένας σαφές δείγμα προβληματικής ροή του νερού
 • Δυσάρεστες μυρωδιές στην αποχέτευση κάτι που δείχνει οργανικά λύματα και υπολείμματα τροφών που έχουν παγιδευτεί και σαπίζουν.
 • Υγρασία στους τοίχους που βρίσκονται κοντά στην αποχέτευση, κάτι που δείχνει πως από εκεί περνάνε αγωγοί που έχουν βουλώσει και τα νερά λιμνάζουν
 • Γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση των υδάτων, άλλο ένα δείγμα προβληματικής ροής
Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης
Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης

Ποιες είναι όμως οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για αποφράξεις στη Βούλα;

Οι βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι τρείς και τις εφαρμόζουμε έχοντας στη κατοχή μας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης.

Η απόφραξη με πιεστικό υδροβολής είναι ίσως η πιο δημοφιλής προσέγγιση. Στην ουσία είναι η ρίψη νερού με ισχυρή πίεση στο σημείο που έχει βουλώσει. Το νερό καθαρίζει αποτελεσματικά τον εκάστοτε αγωγό και η ροή των λυμάτων επαναφέρεται στη κανονικότητα.

Η χρήση περιστροφικού μηχανήματος ή αλλιώς ηλεκτροκίνητης ατσαλίνας είναι άλλη μια σύγχρονη και αξιόπιστη μέθοδος. Η ατσαλίνα είναι ένα μεταλλικό καλώδιο με σπειρωτή επιφάνεια. Το καλώδιο εισέρχεται σε αγωγούς κάθε μεγέθους και καθαρίζει τα τοιχώματα από λύματα που έχουν σκληρύνει  και φράζουν τη δίοδο της αποχέτευσης.

Χρησιμοποιείται κυρίως σε πιο πολύπλοκες περιπτώσεις ή σε αποφράξεις σε πιο ευάλωτες αποχετεύσεις που η τα πιεστικά μηχανήματα μπορεί να προκαλέσουν βλάβη.

Τέλος η απόφραξη με ριζοκοπτικά μηχανήματα. Αυτή η μέθοδος ενδείκνυται όταν ρίζες δέντρων αναπτύσσονται υπογείως και προκαλούν ζημιές και φράξιμο σε αγωγούς της αποχέτευσης. Με τα μηχανήματα αυτά μπορούμε να κόψουμε κάθε ρίζα ανεξαρτήτως μεγέθους.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Πληροφορίες που αφορούν ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ & υπηρεσίες στη ΒΟΥΛΑ

Σε αυτή την ενότητα θα μιλήσουμε το κόστος της απόφραξης αλλά για ποιες άλλες σημαντικές υπηρεσίες σας παρέχουμε. Επίσης θα σας προτείνουμε εύκολους τρόπους να επιτύχετε το ξεβούλωμα της αποχέτευσης μόνοι σας με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας.

Πόσο κοστίζει μια απόφραξη και πως καθορίζεται η τιμή

Το κόστος μιας απόφραξης δεν μπορεί να καθοριστεί αξιόπιστα αν ο ειδικευμένος τεχνικός δεν εξετάσει τη κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Οι τιμές στον κλάδο για μια απλή απόφραξη κυμαίνονται γύρω στα 40-50 ευρώ, αλλά η τιμή καθορίζεται από κάποιους βασικούς παράγοντες που σας αναφέρουμε παρακάτω:

 • Ο χρόνος εργασιών
 • Η φύση της απόφραξης, παράδειγμα η απόφραξη φρεατίου από ρίζες δέντρων έχει άλλο κόστος σε σχέση με μια απόφραξη νεροχύτη
 • Η χρήση ή όχι κάμερας  διάγνωσης
 • Αν οι εργασίες πραγματοποιηθούν νύχτα
 • Αν χρησιμοποιηθούν επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως άντληση υδάτων
Οι αποφράξεις με κάμερα χρησιμοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και αν η κατάσταση το επιβάλει. Ας δούμε σε ποιες περιπτώσεις:
 • Όταν δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο φραγμένο σημείο
 • Όταν ο χρόνος εργασιών είναι περιορισμένος
 • Αν θέλουμε να αποφύγουμε επεμβάσεις στον χώρο προκειμένου να αποκτήσουμε εικόνα του προβλήματος
 • Όταν θέλουμε να εντοπίσουμε βλάβες στις σωληνώσεις
 • Αν θέλουμε πιο αξιόπιστες και καθαρές εργασίες απόφραξης

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να δοκιμάσετε  για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη είναι με τη χρήση 2 λίτρων κόκα κόλας. Αδειάστε 2 λίτρα κόκα κόλα στη λεκάνη και μην τραβήξετε το καζανάκι για 2 ώρες. Το συγκεκριμένο αναψυκτικό περιέχει φωσφορικό οξύ. Το συγκεκριμένο οξύ έχει ήπιες διαβρωτικές ικανότητες, γι’ αυτό άλλωστε η κόκα κόλα χαλάει και το σμάλτο των δοντιών.

Μετά τις 2 ώρες τα υλικά και το πουρί στη λεκάνη σας θα έχει μαλακώσει οπότε θα αδειάσετε 2-3 λίτρα καυτό νερό να τα παρασύρει στην αποχέτευση.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που να προσέχετε για μην χρειαστείτε ποτέ απόφραξη της αποχέτευσης. Καταρχάς μην πετάτε ποτέ σκουπίδια στην αποχέτευση. Τρίχες, χαρτιά, υπολείμματα φαγητού, τσιρότα και αποτσίγαρα είναι μερικά παραδείγματα. Επίσης καλό είναι να τοποθετήσετε ένα προστατευτικό φίλτρο στο σιφώνι για να συγκρατεί τα μικροσκουπιδάκια.

Αν η αποχέτευση σας δείχνει συχνά δείγματα προβλημάτων καλό είναι να προγραμματίζετε μια προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης. Επίσης μπορείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αδειάζετε προληπτικά καυτό νερό στην αποχέτευση.

Υπηρεσίες αποχετεύσεων

Εκτός από τις αποφράξεις αποχετεύσεων στη Βούλα σας παρέχουμε όλη τη γκάμα των υπηρεσιών που θα επιστρέψουν τη ομαλή λειτουργία στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Δείτε όλη τη γκάμα υπηρεσιών της εταιρείας Αποφράξεις Γλυφάδα παρακάτω.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι πολύ σημαντικός για την υγεία του δικτύου σας. Υλικά όπως υπολείμματα τροφών, λίπη, τρίχες, χαρτί, μπάζα, πέτρες, λάσπες, οργανικά λύματα είναι μόνο κάποια από τα υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση.

Η προσέγγιση μας είναι πάντα εξατομικευμένη σε κάθε δίκτυο ανάλογα της παλαιότητας και της γενικής κατάστασης του.

Αν το δίκτυο σας έχει κακοτεχνίες ή υπάρχουν πολλοί ένοικοι που το επιβαρύνουν πιο πολύ από’ τι αντέχει τότε αν κριθεί αναγκαίο παρέχουμε και τακτική συντήρηση της αποχέτευσης. Στη συντήρηση εξετάζουμε εξονυχιστικά τις σωληνώσεις, εντοπίζουμε βλάβες, βουλώματα και παθογόνα σημεία.

Στα προνομιακά συμβόλαια συντηρήσεων κερδίζετε εκτός από τα χρήματα που θα ξοδεύατε για μελλοντικές ζημιές και επιπλέον παροχές. Ένα παράδειγμα είναι μια δωρεάν απόφραξη το μήνα αν κριθεί απαραίτητο.

Εκτός από τα δίκτυα των κατοικιών και των επιχειρήσεων, ελλιπή συντήρηση έχει και το γενικό δίκτυο της αποχέτευσης. Στην περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, βουλώνουν τα φρεάτια και τα τα νερά και οι λάσπες προκαλούν πλημμύρες.

Σε αυτό το ενδεχόμενο μπορούμε να σας παρέχουμε άντληση υδάτων και ρευστών λυμάτων. Με υπερσύγχρονες απορροφητικές αντλίες μπορούμε να αδειάσουμε κάθε πλημμυρισμένο χώρο. Τα κυριότερα μέρη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πλημμύρας είναι:

 • Υπόγεια πάρκινγκ
 • Ασανσέρ
 • Φωταγωγοί
 • Αποθήκες
 • Αντλιοστάσια

Οι απολυμάνσεις είναι η τελευταία, όχι απόλυτα σχετική αλλά χρήσιμη επιπρόσθετη υπηρεσία. Κατά τις αποφράξεις αποχετεύσεων εντοπίζουμε μεγάλους πληθυσμούς από παράσιτα και τρωκτικά.

Εμείς με τη βοήθεια του έμπειρου γεωπόνου μας και με χρήση οικολογικών και εγκεκριμένων  φαρμάκων, πραγματοποιούμε απεντομώση και απολύμανση όπου χρειαστεί.

Πληροφορίες περιοχής Βούλας

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι.