ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Η εταιρεία μας έχει την τιμή να εξυπηρετεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους κάτοικους της Βουλιαγμένης. Είμαστε μια εταιρεία απόφραξης που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 και συνεχίζουμε δημιουργώντας πελάτες ευχαριστημένους από την καλή ποιότητα των εργασιών μας και τις λογικές μας τιμές. Το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι πελάτες μας, μας συστήνουν για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ και μας προτείνουν είναι για εμάς μεγάλη ικανοποίηση αλλά και κίνητρο ώστε γινόμαστε καλύτεροι.

Συναντήστε και εσείς τους ειδικούς στις αποχετεύσεις, με τη μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις, τους καθαρισμούς, τις συντηρήσεις των αποχετεύσεων και τις αντλήσεις υδάτων. Οι υπηρεσίες μας θα σας ικανοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό. Μην αφήνετε ένα πρόβλημα απόφραξης να σας χαλάει τη διάθεση και να σας βγάζει εκτός προγράμματος. Καλέστε μας να αποκαταστήσουμε τη βλάβη. Για κάθε κτίριο και οίκημα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, δηλώνουμε το παρόν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 24/7: Αν αντιμετωπίζετε κάποιο έκτακτο πρόβλημα με τους αγωγούς της αποχέτευσης σας σε όλα τα νότια προάστια καλέστε μας και θα το λύσουμε σε ελάχιστο χρόνο. Δεν έχει σημασία η ώρα της ημέρας ή της νύχτας ή αν είναι αργία ή εργάσιμη για εμάς είναι το ίδιο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο, μπορείτε να μας καλέσετε για άμεση απόφραξη της αποχέτευσης, για να προγραμματίσετε μια εξέταση των σωληνώσεων ή ακόμη και για συμβουλευτική υποστήριξη.

Με πολλά αποφρακτικά συνεργεία σε όλες τις γειτονιές στη Βουλιαγμένη, οι χρόνοι απόκρισης μας είναι σε λιγότερο από 20 λεπτά. Μετά τη κλήση σας θα εντοπίσουμε μέσω GPS το κοντινότερο αποφρακτικό συνεργείο απόφραξης και θα σας το στείλουμε άμεσα.

Αποφράξεις Βουλιαγμένη
Τεχνικός μας πραγματοποιεί απόφραξη σε φρεάτιο

Επαγγελματικές αποφράξεις στη Βουλιαγμένη, πλεονεκτήματα

Ας δούμε ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν οι επαγγελματικές αποφράξεις στη Βουλιαγμένη και γιατί είναι σημαντικό να λειτουργεί άριστα το δίκτυο σας.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών αποφράξεων είναι:

 • Σωστή διάγνωση του πραγματικού προβλήματος απόφραξης
 • Αποφράξεις με σύγχρονα και οικολογικά μέσα
 • Μόνιμα αποτελέσματα
 • Συμβουλευτική υποστήριξη
 • Ανταπόκριση οποιαδήποτε ώρα και μέρα του χρόνου
 • Καθαρές εργασίες χωρίς λάθη

Ξέρουμε καλά ότι οι αποχετεύσεις είναι αναμφίβολα από τα πιο σημαντικά συστήματα σε ένα κτίριο. Η εργασία τους είναι να απομακρύνουν όλα τα οικιακά και οργανικά λύματα μέχρι αυτά να καταλήξουν στον χώρο περισυλλογής τους. Έτσι καταφέρνουμε να έχουμε πάντοτε καθαρό νερό στο κτίριό μας.  Τα υλικά που περνάνε μέσα από τους σωλήνες της καθημερινά είναι ποικίλα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Κάθε αποχετευτικό δίκτυο αποτελείται από σωλήνες διαφόρων μηκών και διαμέτρων, φρεάτια, υδρορροές και σιφόνια. Συνδέονται μεταξύ τους με γωνίες και διακλαδώσεις. Εάν βουλώσει κάποιο σημείο τους, τότε δημιουργείται πρόβλημα. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί υπερχείλιση ή ακόμα και να ραγίσουν ή να σπάσουν σωλήνες. Τότε είναι πιθανή και η ενδεχόμενη διαρροή του νερού.

Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να υπάρξουν λιμνάζοντα εγκλωβισμένα νερά σε υπόγειους χώρους. Σε αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει υγειονομικό ρίσκο καθώς είναι πιθανή η ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων. Επίσης μπορεί να εντοπιστεί υγρασία στους τοίχους που περνούν αγωγοί της αποχέτευσης με αποτέλεσμα σοβαρών ζημιών.

Πως διενεργούνται οι αποφράξεις στη Βουλιαγμένη;

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε βήμα προς βήμα στις αποφράξεις στη Βουλιαγμένη.

Αρχικά δεχόμαστε τη κλήση σας, ανάλογα τη κρισιμότητα της κατάστασης  στέλνουμε το κοντινότερο αποφρακτικό όχημα ή κανονίζουμε μια προγραμματισμένη επίσκεψη.

Κατά την επίσκεψη μας θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και θα εξετάσουμε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα της βουλωμένης αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε. Αν χρειαστεί θα διενεργήσουμε αποφράξεις με κάμερα.

Με την χρήση κάμερας θα εισχωρήσουμε βαθιά στην αποχέτευσης σας και θα εντοπίσουμε το σημείο που έχει φράξει, σπασίματα και ραγίσματα στις σωλήνες καθώς και παθογένειες που μπορεί να σας στοιχίσουν στο μέλλον. Μπορεί το βούλωμα να είναι εμφανές και να μην χρειαστεί η χρησιμοποίηση της παρά μόνο μετά από δική σας απαίτηση.

Στη συνέχεια θα καθαρίσουμε την αποχέτευση και θα επαναφέρουμε τη φυσική ροή του νερού, πάντα με τη πιο κατάλληλη μέθοδο για το δίκτυο σας. Σε κάθε σημείο των εργασιών θα σας κρατάμε ενήμερους για τις απόμενες κινήσεις μας.

Πρώτο μέλημα μας  είναι σε όλο το βάθος των εργασιών να έχετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα και οι εφαρμογές μας να μην επηρεάσουν καθόλου τον χώρο σας. Στο τέλος της επίσκεψής μας θα σας δώσουμε μια αναλυτική αναφορά της κατάστασης όπως και χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον.

Ότι χρειάζεται να γνωρίζεται για την απόφραξη και τις υπηρεσίες αποχέτευσης

Σε αυτή την ενότητα θα δούμε από τι βουλώνει η αποχέτευση και με ποιες μεθόδους αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα. Επιπλέον θα δούμε ποιες άλλες υπηρεσίες θα βρείτε σε εμάς αλλά και τι να κάνετε για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση σας. Θα απαντήσουμε και στη πιο συχνή απορία σας που αφορά το κόστος της απόφραξης.

Από τι βουλώνουν οι αποχετεύσεις;

Τα αποχετευτικά δίκτυα επιβαρύνονται καθημερινά από μια μεγάλη ποικιλία υλικών. Με δεδομένο το μεγάλο φορτίο, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή ο καθένας μας θα έρθει αντιμέτωπος με μια βλάβη στην αποχέτευση.

Η απόφραξη της αποχέτευσης δημιουργείται άλλοτε παράγοντες που αφορούν τη δική μας συμπεριφορά αλλά και πολλές φορές από άσχετους με εμάς παράγοντες. Ας τους εξετάσουμε παρακάτω:

 • Ρίψη σκουπιδιών στην αποχέτευση: Η συσσώρευση σκουπιδιών, οργανικών και ανόργανων λυμάτων, είναι η πιο κοινή αιτία που βουλώνει η αποχέτευση σας, Στη κουζίνα υπολείμματα τροφής και λίπη, στη τουαλέτα χαρτί, οργανικά λύματα και είδη μπάνιου και στα φρεάτια ρίζες, λάσπες και μπάζα.
 • Απόφραξη αποχέτευσης από ρίζες δέντρων: Πολλές φορές ρίζες δέντρων αναπτύσσονται υπογείως και εμβολίζουν αγωγούς της αποχέτευσης. Στη πορεία της φράζουν ή προκαλούν βλάβες.
 • Φράξιμο αποχετεύσεων έντονα καιρικά φαινόμενα: Όταν έντονες βροχές προκαλούν μεγάλη συσσώρευση υδάτων συνήθως παρασέρνουν λάσπες, πέτρες, μπάζα και άλλα σκουπίδια στα φρεάτια της πόλης. Το αποτέλεσμα είναι να βουλώνουν οι αγωγοί και μαζί να υπάρχει πρόβλημα και στο δίκτυο των κατοικιών.
 • Κακοτεχνίες στο δίκτυο: Η κακή σχεδίαση του δικτύου είναι ένας παράγοντας που μπορεί να το κάνει πιο ευάλωτο στο φράξιμο. Στενές σωληνώσεις και πολλές αμβλείες γωνίες δυσκολεύουν αισθητά τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης.

Ποιους τρόπους χρησιμοποιούμε σε κάθε απόφραξη

Οι βασικές μέθοδοι που διενεργούμε αποφράξεις αποχετεύσεων στη Βουλιαγμένη είναι οι ακόλουθες:

Μέθοδοι αποφράξεων
Μέθοδοι αποφράξεων

Απόφραξη με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής: Η υδροβολή είναι η ρίψη νερού στο φραγμένο σημείο με υψηλή πίεση. Το νερό καθαρίζει τους αγωγούς της αποχέτευσης και παρασέρνει τα λύματα στο κεντρικό δίκτυο. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για απόφραξη φρεατίου και για σχετικά πιο καινούρια αποχετευτικά δίκτυα.

Απόφραξη με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα: Η ατσαλίνα είναι ένα μεταλλικό καλώδιο με σπειρωτή επιφάνεια που τοποθετείται μέσα στις σωλήνες της αποχέτευσης. Το μηχάνημα περιστρέφει το καλώδιο γύρω από τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα είναι να καθαρίζει τα τοιχώματα των αγωγών και να ανοίγει πάλι τη δίοδο για τα νερά.

Απόφραξη με ριζοκοπτικά μηχανήματα: Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα χρησιμοποιούνται όταν ρίζες δέντρων τραυματίζουν ή βουλώνουν αγωγούς του δικτύου. Τα ισχυρά μηχανήματα κόβουν κάθε είδους ρίζες ανεξαρτήτως μεγέθους.

Άλλες χρήσιμες υπηρεσίες

Μετά από κάθε απόφραξη έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για την υγεία του δικτύου σας. Αν υπάρχουν πολλές κακοτεχνίες και συχνές βλάβες μπορούμε να σας παρέχουμε προνομιακά συμβόλαια για τη συντήρηση της αποχέτευσης. Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Αποφράξεις Γλυφάδα για να σας ενημερώσουμε με με κάθε λεπτομέρεια.

Κατά τη συντήρηση θα εξετάσουμε όλα τα σημεία του δικτύου σας και θα σας ενημερώσουμε για πιθανές βλάβες. Επίσης θα καθαρίζουμε τακτικά όλες τις σωληνώσεις και δεν θα υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να ξανά βουλώσουν.

Αν τα νερά της βροχής ή διαρροές προκαλούν πλημμύρες σε υπόγειους χώρους μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σε αυτή τη περίπτωση. Με υπερσύγχρονα αντλιοφόρα μηχανήματα παρέχουμε και άντληση υδάτων. Τα οχήματα μας είναι πολλαπλών μεγεθών και μπορούν να προσεγγίσουν οποιοδήποτε χώρο.

Οι χώροι που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι:

 • Υπόγεια γκαράζ και αποθήκες
 • Ασανσέρ
 • Αντλιοστάσια
 • Ισόγεια

Στις αποφράξεις που εφαρμόζουμε στα αποχετευτικά δίκτυα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλους πληθυσμούς εντόμων και τρωκτικών. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι, έχοντας στις τάξεις μας επαγγελματία γεωπόνο και άριστη γνώση στις απολυμάνσεις. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και μόνο εγκεκριμένα φάρμακα. Στο τέλος σας παρέχουμε και πιστοποιητικό απολύμανσης.

Το κόστος μιας απλής απόφραξης κυμαίνεται στον κλάδο μεταξύ 40 και 50 ευρώ. Υπάρχουν όμως κάποιοι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τη τελική τιμή. Μερικά παραδείγματα είναι ο χρόνος εργασιών, η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί, το είδος της απόφραξης και αν είναι νύχτα οι εργασίες. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο μέλημα πρέπει να είναι πάντα το μόνιμο αποτέλεσμα στο πρόβλημα και όχι μια φτηνή προσωρινή λύση.

Load More

Τα κριτήρια για να επιλέξετε εμάς αλλά και γενικότερα μια εταιρεία για αποφράξεις στη Βουλιαγμένη είναι:

 • Άμεση διαθεσιμότητα αποφρακτικών συνεργείων σε ελάχιστο χρόνο
 • Τεχνολογία αιχμής και σύγχρονες και αποτελεσματικοί μέθοδοι, όπως χρήση κάμερας
 • Εμπειρία ετών στις υπηρεσίες αποχετεύσεων
 • Ανταγωνιστικές τιμές και παροχές
 • Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης

Load More

Ένας εύκολος και ίσως ο πιο γνωστός τρόπος να ξεβουλώσετε τον νιπτήρα είναι με μια βεντούζα. Φορέστε τα γάντια σας, τοποθετήστε τη βεντούζα στο στόμιο της αποχέτευσης και αφήστε λίγο νερό να περνάει το χείλος της έτσι ώστε να δημιουργηθεί κενό αέρος. Με διαδοχικές κινήσεις πάνω και κάτω μετά από λίγο θα ακούσετε την αποχέτευση σας να απελευθερώνει τα νερά. Αν δεν επανέλθει 100% επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Προαιρετικά στο τέλος αδειάστε 2 λίτρα καυτό νερό.

Load More

Πληροφορίες περιοχής Βουλιαγμένης

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2001, είναι 6.442 κάτοικοι. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη Βουλιαγμένης που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Scroll to Top