ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ 210 96 15 255

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, ιδρύθηκε το 1980 και στην διάρκεια όλων αυτών των ετών παρέχει κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με τις υπηρεσίες αποχετεύσεων στην περιοχή της Βάρκιζας αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της η εταιρεία ενώ ένα πράγμα  έχει παραμείνει σταθερό κατά τη διάρκεια των ετών, η αταλάντευτη δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Όταν κάποιο σημείο στην αποχέτευσή σας βουλώσει ή έχει πλημμυρίσει το πάρκινγκ ή η τουαλέτα σας, η κατάσταση δεν μπορεί να περιμένει ούτε να αναβληθεί. Χρειάζεται να δοθεί γρήγορα μια λύση προτού ένα μικρό πρόβλημα εξελιχθεί σε μεγαλύτερο και πιο σοβαρό. Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουμε σκληρά και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά σας πάρα πολύ γρήγορα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ δεν θα σας αφήσει ποτέ δυσαρεστημένους, αντιθέτως θα συμβάλλει στην καλή ποιότητα της ζωής σας.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ 24/7

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ: Χιλιάδες ιδιοκτήτες οικιών και επιχειρήσεων στη Βάρκιζα και στο λεκανοπέδιο της Αττικής μας έχουν εμπιστευτεί και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Δεν θα μπορούσαμε να μην το αναφέρουμε αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται προσφέρουμε επιθεώρηση με κάμερα υψηλής ευκρίνειας όπου την χρησιμοποιούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εντοπίζοντας την ακριβή θέση του προβλήματος. Δεν έχει σημασία αν το σπίτι σας είναι παλιό ή καινούριο, καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή μεγάλη. Εμείς ως Αποφράξεις Βάρκιζα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Οι τεχνικοί μας είναι όλοι άρτια εκπαιδευμένοι και τα φορτηγά μας φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Με τα τόσα χρόνια εργασίας στον τομέα των αποχετεύσεων, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, αφού έχουμε δει και δουλέψει χιλιάδες περιπτώσεις. Καλέστε την Αποφράξεις Βάρκιζα τώρα να αξιολογήσουμε τώρα τις ανάγκες σας και να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Όλες οι αποφράξεις στη Βάρκιζα

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Μερικά παραδείγματα είναι οι παρακάτω αποφράξεις:

 • Σιφωνιού
 • Νεροχύτη κουζίνας
 • Νιπτήρα μπάνιου
 • Υδρορροής
 • Φρεατίου
 • Λεκάνης

Μια βουλωμένη αποχέτευση δεν αποτελεί απλά μια απλή ενόχληση. Οδηγεί σε άσχημες καταστάσεις ακόμη και τις πιο ακατάλληλες στιγμές και ώρες. Αυτό βέβαια μπορείτε να το αποφύγετε και να κρατήσετε τις αποχετεύσεις καθαρές και λειτουργικά φυσιολογικές.

Για να το πετύχετε χρειάζεστε τις προληπτικές συντηρήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη ή εξάμηνη συνεργασία, δίνοντας μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημά σας. Αυτό πάντα εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου. H Αποφράξεις Βάρκιζα είναι σταθερή λύση στα νότια προάστια.

Ποια είναι τα συμπτώματα βουλωμένης αποχέτευσης;

Πριν μία αποχέτευση μπλοκάρει εντελώς, συνήθως αρχίζει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά από το κανονικό. Πιθανόν να παρατηρήσετε λιμνούλες νερού γύρω από τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή το νερό στο νεροχύτη της κουζίνας θέλει περισσότερο χρόνο για να φύγει όταν πλένετε τα πιάτα.

Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως αποτέλεσμα συσσώρευσης τριχών, γράσου, σαπουνιού και άλλων υλικών που φράζουν τους σωλήνες σας.

Οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση είναι επίσης μια ένδειξη πως υπάρχει κάποιο εμπόδιο στη φυσική ροή των σωληνώσεων.

Οι δυσάρεστες μυρωδιές από την αποχέτευση επίσης μας δείχνει στασιμότητα του νερού. Τα υπολείμματα τροφής αλλά και άλλες ανόργανες ύλες σαπίζουν και με το καιρό μυρίζουν.

Τέλος αν εντοπίζετε υγρασία σε τοίχους κοντά σε σωλήνες της αποχέτευσης μας δείχνει βλάβη η βούλωμα κάποιου αγωγού.

Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης
Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης

Τρόποι που διενεργούμε αποφράξεις στη Βάρκιζα

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία το να λαμβάνουμε υπόψιν την ηλικία, τη δομή και την κατασκευή της αποχέτευσης. Δεν ενδείκνυνται όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για άντληση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, θα το διορθώσουμε.

Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα και την τεχνογνωσία για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι διαδικασίες της αποχέτευσής σας γίνονται σωστά, με ασφάλεια και καθαριότητα. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στις αποχετεύσεις τους, έως ότου κάτι πάει στραβά οπότε πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό έκτακτης ανάγκης της αποφρακτικής μας εταιρείας.

Αν παρατηρήσετε όμως τα προειδοποιητικά σημάδια, μπορείτε να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης στους σωλήνες σας, τις υπερχειλίσεις υδάτων, και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης των αποχετευτικών εγκαταστάσεων που απαιτούν δαπανηρές επισκευές. Εν προκειμένω, η απόφραξη με τη χρήση κάμερας είναι μια σπουδαία υπηρεσία.

Οι βασικές μέθοδοι απόφραξης είναι:

 • Αποφράξεις με με πιεστικό υδροβολής υψηλής πίεσης: Το νερό με ισχυρή πίεση καθαρίζει αποτελεσματικά τους αγωγούς της αποχέτευσης.
 • Απόφραξη με περιστροφικό μηχάνημα ή αλλιώς ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα: Ένα μεταλλικό καλώδιο με σπειρωτή επιφάνεια εισχωρεί στη σωλήνα. Καθώς περιστρέφεται καθαρίζει τα τοιχώματα του σωλήνα.
 • Απόφραξη με ριζοκοπτικά μηχανήματα: Στη περίπτωση που ρίζες προκαλούν βλάβες και βουλώματα στους αγωγούς, τις εντοπίζουμε και τις κόβουμε με τα κατάλληλα μηχανήματα. Όσο χοντρή και μεγάλη αν είναι η ρίζα είναι το ίδιο για εμάς.

Υπηρεσίες αποχετεύσεων και χρήσιμες πληροφορίες

Εκτός από υπηρεσίες απόφραξης σας παρέχουμε και επιπλέον χρήσιμες για την αποχέτευση σας εργασίες. Παρακάτω θα δούμε ποιες είναι αυτές αλλά και θα απαντήσουμε στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σας.

Επιπρόσθετες εργασίες για την αποχέτευση σας

Αρχικά στις σωληνώσεις πρέπει να γίνεται ένας σωστός καθαρισμός της αποχέτευσης. Καλύτερα να μην περιμένουμε μέχρι να συσσωρευτούν σε μεγάλο βαθμό τα παθογόνα λύματα. Μπορεί να προκαλέσουν και βλάβες αλλά και βουλώματα.

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή
Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Καλό λοιπόν είναι όταν το δίκτυο της αποχέτευσης σας δίνει συχνά ζημιές να προγραμματίζεται τακτική συντήρηση της αποχέτευσης. Κατά τη συντήρηση θα γίνει και εξονυχιστικός έλεγχος των σωληνώσεων για εντοπισμό πιθανών βουλωμάτων και βλαβών.

Αν μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα πλημμυρίζουν υπόγεια, μπορούμε να εφαρμόσουμε και άντληση ομβρίων υδάτων. Με οχήματα πολλαπλών χρήσεων προσεγγίζουμε οποιοδήποτε χώρο αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Η άντληση εφαρμόζεται σε υπόγειες αποθήκες και γκαράζ, φωταγωγούς, αντλιοστάσια και αποθήκες.

Επίσης αν κατά την απόφραξη ενός αγωγού εντοπίσουμε μεγάλους πληθυσμούς παράσιτων και τρωκτικών έχουμε στη διάθεση μας ειδικούς απολυμαντές. Ο εξειδικευμένος χημικός μας θα σας παρέχει απολύμανση με εγκεκριμένο πιστοποιητικό.

Για όλες τις υπηρεσίες εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές σε ελάχιστο χρόνο και στις καλύτερες τιμές.

Η εταιρεία μας εκτός από 24ωρη διαθεσιμότητα στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης, μπορεί γενικά να ανταποκριθεί σε πολύ μικρό χρόνο σε κάθε κλήση. Η διαθεσιμότητα αποφρακτικών συνεργείων σε όλη τη περιοχή είναι πληρέστατη. Μπορούμε να βρεθούμε ανά πάσα στιγμή σε κάθε γειτονιά της Βάρκιζας  για απόφραξη το πολύ σε 20 λεπτά. Με τεχνολογία gps θα εντοπίσουμε το κοντινότερο όχημα στον χώρο σας και θα σας το στείλουμε.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση σας είναι με σόδα και ξύδι. Φτιάξτε σε μια κούπα ένα ισομερές μείγμα από μαγειρική σόδα και ξύδι. Αδειάστε το στο σιφώνι της αποχέτευσης και δώστε του 10-15 λεπτά χρόνο να ενεργοποιηθεί. Καλό είναι να το καλύψετε και με ένα πανάκι.

Έπειτα αδειάστε 2-3 λίτρα καυτό νερό στην αποχέτευση. Η λογική είναι πως το μείγμα που έχει ήπιες διαβρωτικές ιδιότητες θα μαλακώσει όλα αυτά τα υλικά που έχουν φράξει τις διόδους της αποχέτευσης. Το καυτό νερό θα διαλύσει εντελώς και θα τα παρασύρει στη κεντρική αποχέτευση.

Το κόστος μιας απόφραξης κρίνεται από κάποιους βασικούς παράγοντες. Έτσι δεν είναι ασφαλές να δοθεί μια τελεσίδικη τιμή πριν ο τεχνικός ελέγξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Παρόλα αυτά οι τιμές που αναφέρονται στον κλάδο για μια απλή απόφραξη είναι μεταξύ 40 και 50 ευρώ. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες που διαμορφώνουν τις τιμές στις αποφράξεις αποχετεύσεων.

 • Αν οι εργασίες διενεργηθούν μέρα ή νύχτα
 • Αν χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της κάμερας
 • Ο χρόνος εργασιών
 • Η φύση της απόφραξης, για παράδειγμα μια απλή απόφραξη σιφωνιού έχει άλλο κόστος από μια απόφραξη φρεατίου από ρίζες δέντρων
 • Οι επιπρόσθετες υπηρεσίες κατά την απόφραξη όπως η άντληση υδάτων

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζας

Η Βάρκιζα ή επίσημα Αλίανθος είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.