Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ 210 96 15 255

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, ιδρύθηκε τη δεκαετία του 70 και στην διάρκεια όλων αυτών των ετών παρέχει κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με τις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στην περιοχή της Βάρκιζας αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της η εταιρεία ενώ ένα πράγμα  έχει παραμείνει σταθερό κατά τη διάρκεια των ετών, η αταλάντευτη δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Όταν κάποιο σημείο στην αποχέτευσή σας βουλώσει ή έχει πλημμυρίσει το πάρκινγκ ή η τουαλέτα σας, η κατάσταση δεν μπορεί να περιμένει ούτε να αναβληθεί. Χρειάζεται να δοθεί γρήγορα μια λύση προτού ένα μικρό πρόβλημα εξελιχθεί σε μεγαλύτερο και πιο σοβαρό. Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουμε σκληρά και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά σας πάρα πολύ γρήγορα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ δεν θα σας αφήσει ποτέ δυσαρεστημένους, αντιθέτως θα συμβάλλει στην καλή ποιότητα της ζωής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ολόκληρο το 24ωρο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ: Χιλιάδες ιδιοκτήτες οικιών και επιχειρήσεων στη Βάρκιζα και στο λεκανοπέδιο της Αττικής μας έχουν εμπιστευτεί και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Δεν θα μπορούσαμε να μην το αναφέρουμε αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται προσφέρουμε επιθεώρηση με κάμερα υψηλής ευκρίνειας όπου την χρησιμοποιούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εντοπίζοντας την ακριβή θέση του προβλήματος. Δεν έχει σημασία αν το σπίτι σας είναι παλιό ή καινούριο, καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή μεγάλη. Εμείς ως Αποφράξεις Βάρκιζα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Φτάνει να μας καλέσετε στο 210 96 15 255 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, πατώντας εδώ.

Οι τεχνικοί μας είναι όλοι άρτια εκπαιδευμένοι και τα φορτηγά μας φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας. Με τα τόσα χρόνια εργασίας στον τομέα των αποχετεύσεων, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, αφού έχουμε δει και δουλέψει χιλιάδες περιπτώσεις. Καλέστε την Αποφράξεις Βάρκιζα τώρα να αξιολογήσουμε τώρα τις ανάγκες σας και να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.

Αποφράξεις Βάρκιζα

Αποφράξεις Βάρκιζα

Όλες οι αποφράξεις στη Βάρκιζα

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνιού, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, αποφράξεις με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά.

Μια βουλωμένη αποχέτευση δεν αποτελεί απλά μια απλή ενόχληση. Οδηγεί σε άσχημες καταστάσεις ακόμη και τις πιο ακατάλληλες στιγμές και ώρες. Αυτό βέβαια μπορείτε να το αποφύγετε και να κρατήσετε τις αποχετεύσεις καθαρές και λειτουργικά φυσιολογικές. Για να το πετύχετε χρειάζεστε τις προληπτικές συντηρήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη ή εξάμηνη συνεργασία, δίνοντας μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημά σας. Αυτό πάντα εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου. H Αποφράξεις Βάρκιζα είναι σταθερή λύση στα νότια προάστια.

Ενδείξεις για βουλωμένη αποχέτευση

Πριν μία αποχέτευση μπλοκάρει εντελώς, συνήθως αρχίζει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά από το κανονικό. Πιθανόν να παρατηρήσετε λιμνούλες νερού γύρω από τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή το νερό στο νεροχύτη της κουζίνας θέλει περισσότερο χρόνο για να φύγει όταν πλένετε τα πιάτα. Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως αποτέλεσμα συσσώρευσης τριχών, γράσου, σαπουνιού και άλλων υλικών που φράζουν τους σωλήνες σας. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Καλέστε μας σε αυτό το στάδιο και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι ο καθαρισμός θα αποτρέψει μία πιο δυσάρεστη βλάβη.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ

Ο εξοπλισμός μας

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία το να λαμβάνουμε υπ όψιν την ηλικία, τη δομή και την κατασκευή της αποχέτευσης. Δεν ενδείκνυνται όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για άντληση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, θα το διορθώσουμε. Είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους πολύ παλιοί. Χρειάζονται μια ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Επίσης, υπάρχουν και αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

Λειτουργική αποχέτευση μετά από απόφραξη στη Βάρκιζα

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας έχουν τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα και την τεχνογνωσία για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι διαδικασίες της αποχέτευσής σας γίνονται σωστά, με ασφάλεια και καθαριότητα. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στις αποχετεύσεις τους, έως ότου κάτι πάει στραβά οπότε πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό έκτακτης ανάγκης της αποφρακτικής μας εταιρείας. Αν παρατηρήσετε όμως τα προειδοποιητικά σημάδια, μπορείτε να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης στους σωλήνες σας, τις υπερχειλίσεις υδάτων, και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης των αποχετευτικών εγκαταστάσεων που απαιτούν δαπανηρές επισκευές. Εν προκειμένω, η απόφραξη με τη χρήση κάμερας είναι μια σπουδαία υπηρεσία.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ μαζί με το έμπειρο προσωπικό της και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που χειρίζεται, σας απαλλάσσει από:

 • Βουλωμένα φρεάτια, σιφόνια και βουλωμένες αποχετεύσεις.
 • Βουλωμένες λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες και νεροχύτες.
 • Βουλωμένες κάθετες στήλες κτιρίων.
 • Λιμνάζοντα νερά από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Η Βάρκιζα Αποφράξεις διαθέτει κάμερα υψηλής ευκρίνειας για αποκατάσταση βλαβών αποχετευτικών δικτύων και αγωγών καθώς και μηνιαίες συντηρήσεις αυτών.
  ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

  ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

   

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Σας παρέχουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ έχει προσθέσει στις υπηρεσίες της τις αποφράξεις με κάμερα. Η κάμερα απόφραξης είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Πρόκειται για μια αδιάβροχη κάμερα με εξαιρετικά έντονο φωτισμό ώστε να φωτίζει αποχετεύσεις και αγωγούς.  Μέσω ενός καλωδίου διοχετεύεται στις σωληνώσεις και μας στέλνει ζωντανές εικόνες για την κατάσταση της αποχέτευσης. Μας βοηθάει εν ολίγοις, να βρούμε ακριβώς το σημείο που παρουσιάζει βλάβη χωρίς να σκάψουμε τοίχους και πατώματα.  Με τη χρήση της, εμείς εξοικονομούμε χρόνο και εσείς χρήματα. Οι αποφράξεις με κάμερα στη Βάρκιζα, ενδείκνυνται για πολύπλοκα κατασκευασμένες αποχετεύσεις καθώς και για δίκτυα που είναι πιο ευαίσθητα λόγω παλαιότητας. Με το τέλος κάθε απόφραξης με κάμερα έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε ότι έχει καταγραφεί σε μια usd card.

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά

Καθαρισμός δικτύων

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγοντα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα σε κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Τα τακτικά προγράμματα συντήρησης που διατίθενται, δημιουργούνται και προγραμματίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές σας ανάγκες. Αυτά έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμα σε συστήματα αποχέτευσης των οποίων η φθορά και τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Ένα σχέδιο συντήρησης καθορίζεται και πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην διάρκεια του έτους, ανάλογα με το μέγεθος, τη χρήση του συστήματος, την παλαιότητα και τις απαιτήσεις σας.

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζας

Η Βάρκιζα ή επίσημα Αλίανθος είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

wikipedia


Θα είμαστε κοντά σας σε 20 λεπτά

 

Περιοχές εξυπηρέτησης:

18 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 11 Ιανουαρίου, 2017
 2. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis | 12 Ιανουαρίου, 2017
 3. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 12 Ιανουαρίου, 2017
 4. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιανουαρίου, 2017
 5. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Site Title | 13 Ιανουαρίου, 2017
 6. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis | 13 Ιανουαρίου, 2017
 7. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις | 25 Μαΐου, 2017
 8. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Βάρκιζα - Αποφράξεις Βάρκιζα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 13 Ιουνίου, 2017
 9. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφρακτική – Αποφράξεις Βάρκιζα | 5 Σεπτεμβρίου, 2017
 10. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Βάρκιζα 210 93 19 000 - Αποφράξεις Βάρκιζα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 21 Απριλίου, 2018
 11. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Αποφρακτική – Αποφράξεις Βάρκιζα | 16 Νοεμβρίου, 2018
 12. Αποφράξεις Βάρκιζα – Αποχετεύσεις Βάρκιζα 210 9607777 : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρκιζα | 22 Ιανουαρίου, 2019
 13. Αποφράξεις Βάρκιζα – 210 9607777 – Αποφραξεις Βαρκιζα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρκιζα | 13 Φεβρουαρίου, 2019
 14. Αποφράξεις Βάρκιζα – 210 9607777 – Αποφραξεις Βαρκιζα : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρκιζα | 19 Φεβρουαρίου, 2019
 15. Αποφραξεις Βαρκιζα - 210 96 15 255 - Αποφράξεις Βάρκιζα : Αποφράξεις Αποχετεύσεων | 16 Οκτωβρίου, 2019
 16. Αποφραξεις Βαρκιζα - 210 93 19 000 - Αποφράξεις Βάρκιζα : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 28 Ιανουαρίου, 2020
 17. Αποφραξεις Βαρκιζα - 210 96 15 255 - Αποφράξεις Βάρκιζα | 14 Απριλίου, 2020
 18. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, 210 93 19 000, Οικονομικά όλο το 24ωρο : Αποφράξεις Νέα Σμύρνη | 18 Μαΐου, 2020

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top