Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ 210 96 15 255

Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, φροντίζουμε να επιλύεται από την πρώτη μας επίσκεψη. Παρέχουμε την κορυφαία ποιότητα και εγγύηση και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απόφραξης που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι εκπρόσωποι – τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι να σας εξηγήσουν κάθε διαδικασία που ενδεχομένως χρειαστεί για την επίλυση της βλάβης σας. Κάθε όχημα του στόλου μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών.

Αποφράξεις Βάρη

Αποφράξεις Βάρη

Καλέστε την Αποφράξεις Βάρη τώρα!

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ τώρα: Εδώ και 50 περίπου έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Βάρης και των νοτίων προαστίων. Μετά το τηλεφώνημά σας στο 210 96 15 255  θα είμαστε στην πόρτα σας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Εξυπηρετούμε κατοικίες, πολυκατοικίες, , σχολεία, καταστήματα, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, εργοστάσια και κάθε κτιριακή εγκατάσταση. Για εμάς στην Αποφράξεις Βάρη, πάνω από όλα προέχει η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας και για αυτό προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε ήόλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα λύσουμε κάθε σας απορία. Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ. Ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Τεχνικός της Αποφράξεις Βάρη κάνει απόφραξη με ηλεκτροκίνητο σε μπανιέρα στην Βάρη

Τεχνικός μας κάνει απόφραξη σε μπανιέρα με ηλεκτροκίνητο μηχάνημα

Αποφράξεις  συντηρήσεις και καθαρισμός στη Βάρη

Δύο από τις κύριες αιτίες που βουλώνουν οι αποχετεύσεις είναι η κακή χρήση και η έλλειψη συντήρησης. Για παράδειγμα, τα λίπη που συσσωρεύονται μπορούν να προληφθούν αν η αποχέτευση συντηρείται και επιθεωρείται με τις τακτικές επισκέψεις μας. Μπορεί αυτό να σας ακούγεται περίεργο αλλά θα γλιτώσετε πολλά χρήματα από τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Αυτά που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως μωρομάντηλα, χαρτιά, σαπούνια, απορρυπαντικά, λίπη, συσσωρευμένα τρόφιμα, οδοντόπαστα, προκαλούν εμπόδια και φράζουν την αποχέτευση. Τίποτα από αυτά δεν είναι σχεδιασμένο για να πετάγεται μέσα στην αποχέτευση. Για αυτό και εκείνη καταλήγει να βουλώνει.

Ο προληπτικός καθαρισμός και η τακτική συντήρηση αποτρέπει την συσσώρευση του λίπους, απομακρύνει ξένα αντικείμενα και διασφαλίζει ένα καθαρό και σωστά λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα. Με πολύ λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν θα έχετε κανένα άγχος και καμιά ταλαιπωρία από κάποια έκτακτη κατάσταση.

Πραγματοποιούμε συμβόλαια συντήρησης για την δική σας εξυπηρέτηση, σε κάθε είδους αποχέτευση. Κάθε μία από τις συμβάσεις μας αξιολογείται μεμονωμένα και συνάδει σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Πανιά που βγάλαμε μέσα από φρεάτιο

Μηχανήματα για αποτελεσματικές λύσεις

Αναλόγως την κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και μηχανήματα. Όταν μας φωνάζετε για μια απόφραξη, έχει μεγάλη σημασία για εμάς η ηλικία, η δομή και η κατασκευή της αποχέτευσης. Δεν κάνουν όλα τα μηχανήματα για όλες τις αποχετεύσεις. Έχουμε στην κατοχή μας σύγχρονα ηλεκτροκίνητα, πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τελευταίας τεχνολογίας αντλίες για απορρόφηση υδάτων. Είναι βέβαιο ότι οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημα, εμείς θα το διορθώσουμε. Απομακρύνουμε και καθαρίζουμε τις αποχετεύσεις σας από πουριά, λίπη, πέτρες, λάσπη, μπάζα, πανιά, χαρτιά και κάθε υλικό. Επίσης, είμαστε σε θέση να αφαιρέσουμε ακόμα και την πιο μεγάλη ρίζα δέντρου μέσα από το πιο απαιτητικό δίκτυο. Υπάρχουν αποχετευτικά συστήματα τα οποία είναι πολλών ετών και οι σωλήνες τους είναι πολύ παλιοί. Χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό και αντιμετώπιση. Επίσης, υπάρχουν αποχετεύσεις οι οποίες είναι πολύπλοκες. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε να κάνουμε την απόφραξη χρησιμοποιώντας κάμερα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΡΗ

Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν μικρής και μεγάλης διαμέτρου σωλήνες για να εντοπιστούν βλάβες και σφάλματα. Η κάμερα απόφραξης που χρησιμοποιείται είναι προηγμένης τεχνολογίας και είναι ο καλύτερος και ο πιο αποδοτικός τρόπος για την επιθεώρηση των αποχετεύσεων. Αν έχετε ήδη ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας ή απλά θέλετε να αποφύγετε ένα στο μέλλον, η έρευνα με κάμερα γρήγορα και με ακρίβεια θα μας δώσει λεπτομερείς και σαφείς εικόνες για την κατάστασή τους.

Σε μια δύσκολη περίπτωση, όπως παλιές αποχετεύσεις, βουλώματα που δεν είναι επιφανειακά και πολύπλοκα στην κατασκευή τους δίκτυα, θα σας προτείνουμε την χρήση της κάμερας υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Έτσι, θα δούμε που ακριβώς είναι το πρόβλημα και πως θα κινηθούμε εν συνεχεία για την αντιμετώπισή του. Μην χάνετε χρόνο και μην προσπαθήστε να κάνετε κάτι μόνοι σας γιατί άθελά σας μπορεί να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο θέμα.

Ο τεχνικός μας  με την κάμερα μπορεί να εκτιμήσει την κάθε κατάσταση. Είναι ο πιο εξελιγμένος εξοπλισμός έρευνας στον κόσμο. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την προηγμένη τεχνολογία μπορεί να επιθεωρήσει την αποχέτευσή σας και να προσδιορίσει με μεγάλη ακρίβεια τη φθορά, τα ελαττώματα, τα ραγίσματα και σπασίματα και την εισβολή ριζών. Με την ολοκλήρωση της εργασίας, το συνεργείο μας μπορεί να σας δώσει την καταγραφή της σε εξωτερική μνήμη.

Κάθε απόφραξη με κάμερα είναι ιδανική για:
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
 • Καθαρισμό υδρορροής μπαλκονιού
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Απόφραξη σε σιφόνι μπάνιου
 • Αποφράξεις και καθαρισμό φρεατίων
 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζίνας
 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλέτας
 • Ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Αποφράξεις και καθαρισμό των σιφονιών σας
 • Άντληση υδάτων
 • Συντηρήσεις αποχετεύσεων
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

Καθαρό φρεάτιο μετά από απόφραξη

Μια ματιά στις βασικές αποχετεύσεις των κτιρίων

Αποχέτευση κουζίνας – οι αποχετεύσεις κουζίνας σε καθημερινή βάση δέχονται μέσα στις σωληνώσεις τους πολλά αντικείμενα. Τα συχνότερα είναι κατάλοιπα τροφίμων, λίπος, λάδια και σαπούνια. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψιν ότι οι σωλήνες των κουζινών επιβαρύνονται έτσι κι αλλιώς  από πουριά. Αυτό σημαίνει ότι όσο και αν προσέχετε, κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί το φράξιμο στο νεροχύτη της κουζίνας. Αυτή η κατάσταση είναι ικανή να προκαλέσει διαρροές ή μπλοκαρίσματα και σε άλλα σημεία του συστήματος αποχέτευσης.

Αποχετεύσεις μπάνιου – οι νιπτήρες και οι μπανιέρες γεμίζουν με ένα ευρύ φάσμα υλικών, όπως σαπούνι, σαμπουάν, τρίχες, μωρομάντηλα,  και οδοντόκρεμα. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που τεχνικοί μας έχουν βγάλει από την αποχέτευση του μπάνιου πανιά, καλλυντικά, αφρόζο ακόμα και μικρά παιχνίδια. Δώστε βάση ιδιαίτερα στα χαρτιά υγείας και τα παράγωγά τους επειδή αυτά τα περισσότερα δεν είναι υδατο-διαλυτά.

Οι αποχετεύσεις δαπέδων και οι αποχετεύσεις φρεατίων αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της πρόληψης των πλημμυρών στο κτίριο του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Οι συγκεκριμένες αποχετεύσεις μπορεί να φράξουν  από ακαθαρσίες, οργανικά λύματα, πέτρες, μπάζα, ρίζες και διάφορα άλλα συντρίμμια. Επίσης, και σε αυτή την περίπτωση φραξίματος  μπορεί να προκληθούν διαρροές νερού  και εκπομπές δυσάρεστων οσμών στους χώρους σας.

Τεχνικός μας πραγματοποιεί απόφραξη σε φρεάτιο

Τεχνικός μας πραγματοποιεί απόφραξη σε φρεάτιο

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Καθαρισμός αποχέτευσης

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγωγα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα για κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η προσεκτική φροντίδα των βουλωμένων σωληνώσεων της αποχέτευσης μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα και πιο δαπανηρές επισκευές. Καθώς οι αποχετεύσεις σας συντηρούνται τακτικά, σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις μελλοντικές φραγμένες αποχετεύσεις. Καλό είναι να προσέχετε να μη ρίχνετε τα μαλλιά σας και το σαπούνι στην αποχέτευση της μπανιέρας σας σε τακτική βάση. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα προληπτικά μέτρα, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι εδώ για σας για την τακτική συντήρηση των δικτύων σας. ,Με τη συντήρηση, αν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στον αγωγό σας, θα το βρούμε και θα το προλάβουμε ή θα το διορθώσουμε.Η τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων είναι μια τεράστια βοήθεια για την αποφυγή επαναλαμβανόμενων προβλημάτων και για τη διατήρηση της ακεραιότητας του συστήματός σας.

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

Πληροφορίες περιοχής Βάρης

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στους νότιους ορεινούς όγκους του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στον Αττικό Δήμο Αναγυρούντος. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.  Τ.Κ. 16672

wikipedia

 

Περιοχές εξυπηρέτησης:

21 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 11 Ιανουαρίου, 2017
 2. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis | 12 Ιανουαρίου, 2017
 3. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 12 Ιανουαρίου, 2017
 4. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιανουαρίου, 2017
 5. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Site Title | 13 Ιανουαρίου, 2017
 6. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis | 13 Ιανουαρίου, 2017
 7. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Βάρη | 28 Μαρτίου, 2017
 8. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις | 25 Μαΐου, 2017
 9. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 8 Ιουνίου, 2017
 10. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες | 19 Ιουνίου, 2017
 11. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
 12. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιουλίου, 2017
 13. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Βάρη | 22 Σεπτεμβρίου, 2017
 14. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη – Νότια προάστια : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Βάρη | 16 Νοεμβρίου, 2018
 15. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη – Νότια προάστια : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρη | 12 Ιανουαρίου, 2019
 16. Αποφράξεις Βάρη – Βάρκιζα – Βουλιαγμένη – Αποφράξεις Βάρη | 24 Μαΐου, 2019
 17. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 – Αποφραξεις Βαρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρη | 25 Μαΐου, 2019
 18. Αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών στη Βάρη – Αποφράξεις Βάρη | 31 Μαΐου, 2019
 19. ΒΑΡΗ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – Αποφράξεις Βάρη | 12 Σεπτεμβρίου, 2019
 20. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – Αποφράξεις Βάρη | 18 Σεπτεμβρίου, 2019
 21. Αποφράξεις Βάρης – Αποφράξεις Βάρη | 5 Νοεμβρίου, 2019

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top