Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ 210 96 15 255

Το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας διαρκώς εργάζεται για την απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων, ώστε να το κρατήσει καθαρό. Είναι μια δύσκολη δουλειά και να είστε σίγουροι ότι είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση που παρουσιάζεται. Η εταιρεία Αποφράξεις Βάρης από την πρώτη μέρα λειτουργίας της προσφέρει άριστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην περιοχή της Βάρης, αλλά και σε όλη την Αττική. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Αποφράξεις Βάρη

Αποφράξεις Βάρη

Οι ρίζες και τα φύλλα, οι πέτρες, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, οι τρίχες και τα σαπούνια και διάφορα άλλα αντικείμενα επηρεάζουν και βουλώνουν την αποχέτευση σας. Με ένα καλά διατηρημένο σύστημα αποχέτευσης, απαλλαγμένο από οτιδήποτε, αποτελεί την καλύτερη άμυνα για την φυσιολογική λειτουργία των αποχετεύσεων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για κάθε εργασία που παρέχουμε.

ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Όταν η τουαλέτα ή ο νεροχύτης παρουσιάζει υπερχείλιση ή δεν αποστραγγίζει σωστά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα μπλοκάρισμα στη γραμμή. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν συνήθως ένα έμβολο ξεβουλώματος ή κοινά καθαριστικά αποφράξεων του εμπορίου. Όταν αυτά τα εργαλεία δεν έχουν αποτέλεσμα, τότε καλέστε Αποφράξεις Βάρη. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, προηγμένης τεχνολογίας, για τον καθαρισμό της αποχέτευσης. Έχει αποκτηθεί ειδικά για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, για περιπτώσεις που είναι δύσκολο να ξεβουλώσει ένα αποχετευτικό δίκτυο. Ρωτήστε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, των αποχετευτικών εγκαταστάσεων των υπηρεσιών μας. Ένα φαινομενικά αθώο σύμπτωμα μπορεί να προκαλέσει μία πολύ μεγαλύτερη ζημιά.

Έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό

Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι εκπρόσωποί μας είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι να σας εξηγήσουν κάθε διαδικασία που ενδεχομένως χρειαστεί για την επίλυση του προβλήματός σας. Άμεσα θα σας στείλουμε ένα από τα εξειδικευμένα μας συνεργεία. Κάθε όχημα του στόλου μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών.

Στην Αποφράξεις Βάρη δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας, φροντίζουμε να επιλύεται από την πρώτη μας επίσκεψη.

Εμπιστευτείτε μας και θα λάβετε την υψηλή ποιότητα που προσφέρουμε. Επενδύουμε στον εξοπλισμό μας και για αυτό τον ανανεώνουμε συνέχεια.

Παρέχουμε την κορυφαία ποιότητα και εγγύηση και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Δεσμευόμαστε απέναντί σας, να σας φροντίζουμε και να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε.

30 χρόνια εμπειρίας

Εδώ και 30 περίπου έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Βάρης και των νότιων προαστίων. Μπορούμε και εξυπηρετούμε κατοικίες, πολυκατοικίες, , σχολεία, καταστήματα, βιοτεχνίες κ.α.

Για μας στην Αποφράξεις Βάρη, πάνω από όλα προέχει η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Εκτός από τις κλασσικές αποφράξεις, αναλαμβάνουμε αποφράξεις λεκάνης, νεροχύτη και νιπτήρα, σιφονιών και υδρορροών. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας κατόπιν της τηλεφωνικής μας συνομιλίας θα έρθει άμεσα στον χώρο σας, θα ελέγξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα προχωρήσει στην διεξαγωγή της απόφραξης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Σε μια δύσκολη περίπτωση, αν χρειαστεί θα σας προτείνουμε την χρήση της κάμερας υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό των σωληνώσεων, ώστε να δούμε που ακριβώς είναι το πρόβλημα και πως θα κινηθούμε εν συνεχεία για την αντιμετώπισή του.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βάρη κάνει απόφραξη με ηλεκτροκίνητο σε μπανιέρα στην Βάρη

Τεχνικός της Αποφράξεις Βάρη κάνει απόφραξη με ηλεκτροκίνητο σε μπανιέρα στην Βάρη

Μην χάνετε χρόνο και μην προσπαθήστε να κάνετε κάτι μόνοι σας γιατί άθελά σας θα δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο θέμα.

Καλέστε την Αποφραξεις Βαρη τώρα.

Απόφραξη αποχέτευσης Βάρη

Η βουλωμένη αποχέτευση του συστήματος αποχετευτικών εγκαταστάσεων του σπιτιού σας είναι ένα σημαντικό πρόβλημα σε κάθε σπίτι στη Βάρη Αττικής.

Η έλλειψη καθαρής και ελεύθερης ροής του συστήματος αποχέτευσης του σπιτιού σας δημιουργεί σοβαρές ζημιές και θέτει σε κίνδυνο την υγεία της οικογένειάς σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στο βούλωμα της αποχέτευσης και αυτό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Συνήθως υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν μία βουλωμένη αποχέτευση και σε αυτά περιλαμβάνονται η υπερχείλιση των υδάτων από συστήματα αποχετεύσεων που δεν τρέχουν ή δε στραγγίζουν ελεύθερα. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν εάν η τουαλέτα σας κάνει ένα γάργαρο ήχο όταν ξεπλένεται και η στάθμη του νερού ανεβαίνει αλλά δεν υποχωρεί ως συνήθως. Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο σπίτι σας, από την κουζίνα και το μπάνιο σας ως το πλυντήριο και το ντους σας. Οπουδήποτε υπάρχει αποχέτευση, υπάρχει κίνδυνος να βουλώσει και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την κατάσταση των συστημάτων αποχέτευσης σας.

Αν υποψιάζεστε ότι οι σωλήνες αποχέτευσης σας, αποχετεύσεις ομβρίων ή οποιοδήποτε άλλο σημείο της αποχέτευσης έχει μπλοκάρει ή κάπως παρεμποδίζεται, τότε επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Βάρης αμέσως. Μπορεί να υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται, όταν πρόκειται για μπλοκάρισμα αποχετεύσεων. Οποιαδήποτε ξαφνική εισροή του νερού μπορεί να βλάψει την ιδιοκτησία σας, είτε πρόκειται για την υπερχείλιση της τουαλέτας, είτε για μπλοκάρισμα του συστήματος αποστράγγισης ομβρίων από έντονες βροχοπτώσεις.

Αποτελεσματικές λύσεις από την Αποφραξεις Βαρη

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

Για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, είναι ζωτικής σημασίας να επικοινωνήσετε με την Αποφράξεις Βάρη. Έχουμε μια σειρά από εξειδικευμένο εξοπλισμό που μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων χωρίς την παραμικρή ενόχληση προς εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για το σπίτι ή την περιουσία σας από το να πλημμυρίσει με λύματα. Αναγνωρίζοντας αυτό, έχουμε προσηλωθεί στην παροχή αποδοτικών και αποτελεσματικών λύσεων για τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας. Με την Αποφράξεις Βάρης ξέρετε ότι παίρνετε την καλύτερη εξυπηρέτηση για τις μπλοκαρισμένες αποχετεύσεις.

Εάν οι αποχετεύσεις σας δείχνουν σημάδια βουλώματος, τότε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Όσο καθυστερείτε μια απόφραξη, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος ζημιών και η κατάσταση για εσάς ακόμη πιο δύσκολη, οπότε είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα έγκαιρα.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;;;; Μπορούμε να βοηθήσουμε

Στην Αποφράξεις Βάρη παίρνουμε σοβαρά τις μπλοκαρισμένες αποχετεύσεις. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται από άποψη υλικών ζημιών, και σας εξασφαλίζουμε ότι το σπίτι σας δεν θα τεθεί σε κίνδυνο απρόβλεπτων υπερχειλίσεων ή αποτυχημένων αποφράξεων. Με πενήντα χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξή μας σε θέματα εξοπλισμού και τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα αυτού, έχουμε τώρα στη διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων με στοχευμένο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Όταν πρόκειται για απόφραξη ενός συστήματος αποχέτευσης, χρησιμοποιούμε τα κύρια εργαλεία μας όπως ριζοκοπτικά μηχανήματα, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα και πιεστικά μηχανήματα με υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού.

Απόφραξη στην Βάρη

Μια βασική πτυχή της διαχείρισης της ακεραιότητας των αποχετευτικών δικτύων είναι ο τακτικός καθαρισμός και έλεγχος. Στην Αποφρακτική Βάρης, αναγνωρίζουμε πόσο απαραίτητη είναι η σωστή απόφραξη και ο σωστός καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου.

Ο μη καθαρισμός και απόφραξη της αποχέτευσης σας σε τακτά χρονικά διαστήματα οδηγούν σε προβλήματα και μπορεί να έχουν ως

αποτέλεσμα ζημιές που συνήθως είναι άκρως δαπανηρές.
Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού και απόφραξης αποχετευτικών δικτύων που βασίζονται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας – μια εμπειρία που αποκτήθηκε από συνεργασία με τους πελάτες μας σε συνάρτηση με τα πιο αξιόπιστα και σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει η εταιρεία μας.

Η Αποφρακτική Βάρης, αναλαμβάνει:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς φρεατίων, υδρορροών, σιφονιών, αποχετευτικών δικτύων και αγωγών, τουαλετών, κουζινών, κάθετων στηλών κτιρίων.
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο,
 • Διάγνωση με τη χρήση κάμερας.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.
 • Καθημερινά – Κυριακές – αργίες – 24ωρη κάλυψη.

Πληροφορίες περιοχής Βάρης

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στους νότιους ορεινούς όγκους του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στον Αττικό Δήμο Αναγυρούντος. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε).

wikipedia

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων)}, απολυμάνσεις και μυοκτονίες – εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. ΤΗΛ 210 96 15 255

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 96 15 255 Τ.Κ. 16672

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων Βάρη
 • Διάγνωση αγωγών με ειδική κάμερα
 • Αποφράξεις λεκάνης ( χωρίς να την βγάλουμε )
 • Αποφράξεις σιφονιών
 • Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας
 • Αποφράξεις μπανιέρας
 • Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Μηνιαίες, εξάμηνες, ετήσιες συντηρήσεις
 • Διάγνωση ενδεχόμενων ζημιών
 • Καθαρισμοί από πλημμύρες
 • Καθαρισμοί από επιστροφές λυμάτων από βουλωμένες αποχετεύσεις
 • Αντλήσεις υδάτων

Επιθεώρηση με κάμερα – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βάρη έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν μικρής και μεγάλης διαμέτρου σωλήνες για να εντοπιστούν σφάλματα. Η κάμερα που χρησιμοποιείται είναι προηγμένης τεχνολογίας και είναι ο καλύτερος και ο πιο αποδοτικός τρόπος για την επιθεώρηση των αποχετεύσεων. Αν έχετε ήδη ένα πρόβλημα στην αποχέτευση σας ή απλά θέλετε να αποφύγετε ένα στο μέλλον, η έρευνα με κάμερα γρήγορα και με ακρίβεια θα μας δώσει λεπτομερείς και σαφείς εικόνες για την κατάστασή τους.

Ο τεχνικός μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση. Στην πραγματικότητα, η κάμερα είναι ο πιο εξελιγμένος εξοπλισμός έρευνας στον κόσμο. Η Αποφράξεις Βάρη με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την προηγμένη τεχνολογία μπορεί να επιθεωρήσει την αποχέτευση σας και να προσδιορίσει με μεγάλη ακρίβεια τη φθορά, τα ελαττώματα, τα ραγίσματα και σπασίματα, την εισβολή ριζών.

Με την ολοκλήρωση της εργασίας, το συνεργείο μας μπορεί να σας δώσει την καταγραφή της σε εξωτερική μνήμη.

Προληπτική συντήρηση και καθαρισμός Βάρη

Δύο από τις κύριες αιτίες που βουλώνουν οι αποχετεύσεις είναι η κακή χρήση και η έλλειψη συντήρησης. Η κακή χρήση, για παράδειγμα, τα λίπη που συσσωρεύονται μπορούν να προληφθούν αν η αποχέτευση συντηρείται και επιθεωρείται με τις τακτικές επισκέψεις μας. Μπορεί αυτό να σας ακούγεται περίεργο αλλά θα γλιτώσετε πολλά χρήματα από τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Αυτά που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως μωρομάντηλα, χαρτιά, σαπούνια, απορρυπαντικά, λίπη, συσσωρευμένα τρόφιμα, οδοντόπαστα, προκαλούν εμπόδια και φράζουν την αποχέτευση. Όλα αυτά δεν είναι σχεδιασμένα να πετάγονται στην αποχέτευση. Για αυτό και καταλήγει να βουλώσει η αποχέτευσή μας.

Ο προληπτικός καθαρισμός και η τακτική συντήρηση αποτρέπει την συσσώρευση του λίπους, απομακρύνει ξένα αντικείμενα και διασφαλίζει ένα καθαρό και σωστά λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα. Με πολύ λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν θα έχετε κανένα άγχος και καμιά ταλαιπωρία από κάποια έκτακτη κατάσταση.

Πραγματοποιούμε συμβόλαια συντήρησης για την δική σας εξυπηρέτηση, σε κάθε είδους αποχέτευση. Κάθε μία από τις συμβάσεις μας αξιολογείται μεμονωμένα και συνάδει σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Είμαστε πάντα κοντά σας και σας το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Κάνουμε καθαρισμούς στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων) και αντλήσεις υδάτων – Αποφράξεις Βάρη

Τηλ 210 96 15 255

 1. Αποφράξεις Βάρη
 2. Αποφράξεις Βάρης
 3. Αποφράξεις Βάρης

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author

21 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 11 Ιανουαρίου, 2017
 2. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis | 12 Ιανουαρίου, 2017
 3. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 12 Ιανουαρίου, 2017
 4. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιανουαρίου, 2017
 5. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Site Title | 13 Ιανουαρίου, 2017
 6. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis | 13 Ιανουαρίου, 2017
 7. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Βάρη | 28 Μαρτίου, 2017
 8. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις | 25 Μαΐου, 2017
 9. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas | 8 Ιουνίου, 2017
 10. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες | 19 Ιουνίου, 2017
 11. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
 12. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title | 12 Ιουλίου, 2017
 13. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Βάρη | 22 Σεπτεμβρίου, 2017
 14. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη – Νότια προάστια : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Βάρη | 16 Νοεμβρίου, 2018
 15. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 Αποχετεύσεις Βάρη – Νότια προάστια : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρη | 12 Ιανουαρίου, 2019
 16. Αποφράξεις Βάρη – Βάρκιζα – Βουλιαγμένη – Αποφράξεις Βάρη | 24 Μαΐου, 2019
 17. Αποφράξεις Βάρη – 210 9607777 – Αποφραξεις Βαρη : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρη | 25 Μαΐου, 2019
 18. Αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών στη Βάρη – Αποφράξεις Βάρη | 31 Μαΐου, 2019
 19. ΒΑΡΗ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – Αποφράξεις Βάρη | 12 Σεπτεμβρίου, 2019
 20. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – Αποφράξεις Βάρη | 18 Σεπτεμβρίου, 2019
 21. Αποφράξεις Βάρης – Αποφράξεις Βάρη | 5 Νοεμβρίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Top