ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ: Στην εταιρεία μας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, φροντίζουμε να επιλύεται από την πρώτη μας επίσκεψη. Παρέχουμε την κορυφαία ποιότητα και εγγύηση και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απόφραξης, που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι και μπορούν να σας εξηγήσουν κάθε διαδικασία που θα χρειαστεί για την επίλυση της βλάβης σας. Κάθε όχημα του στόλου μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών και πανέτοιμο για αποτελεσματικές ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ: Μπορούμε και σας παρέχουμε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες απόφραξης. Ο λόγος είναι η μεγάλη διαθεσιμότητα κινητών συνεργείων σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Επίσης ρόλο σε αυτό παίζει και η χρήση των πιο εξελιγμένων εφαρμογών που χρησιμοποιούμε.

Οι υπηρεσίες μας είναι 24ωρες και για όλες τις μέρες του χρόνου. Κυριακές, Χριστούγεννα, Πάσχα και αργίες, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να μας καλέστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

Έχοντας πάντα τη προσοχή μας στις εξελίξεις του κάδου μας χρησιμοποιούμε μεθόδους που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού. Οι ποιο σημαντικές είναι οι παρακάτω:

Αρχικά εξετάζουμε προσεκτικά της σωληνώσεις μέχρι να διαπιστώσουμε με ακρίβεια το σημείο που έχει βουλώσει η αποχέτευση σας. Ο έλεγχος μπορεί να γίνει από τον έμπειρο τεχνικό μας αν το πρόβλημα φαίνεται με γυμνό μάτι.

Στη περίπτωση που το ζήτημα είναι πολύπλοκο διενεργούμε αποφράξεις με κάμερα. Η κάμερα που χρησιμοποιούμε είναι σε αυτή του κινητού με ισχυρό φωτισμό LED. Εισχωρείτε βαθιά στην αποχέτευση σας μέχρι να εντοπίσει με χειρουργική ακρίβεια το προβληματικό σημείο.

Στη συνέχεια ανάλογα τη κατάσταση της αποχέτευσης σας, όπως τη παλαιότητα της, χρησιμοποιούμε τη κατάλληλη μέθοδο για να την καθαρίσουμε. Ποιες είναι όμως οι βασικές μέθοδοι απόφραξης;

Μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στις αποφράξεις στη Βάρη

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε πως όλες μας οι μέθοδοι είναι βιολογικές, με σεβασμό στο προσωπικό σας χώρο και πάνω απ’ όλα καθαρές. Ο χώρος σας παραδίδεται πάντα όπως ήταν πριν την εκάστοτε απόφραξη. Οι βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στις αποφράξεις στη Βάρη είναι τρείς. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Απόφραξη με υδροβολή υψηλής πίεσης: Με τη χρήση ισχυρού πιεστικού μπορούμε να καθαρίσουμε τις σωληνώσεις από κάθε είδους παθογόνο λύμα. Το νερό που απορρίπτεται με δύναμη παρασέρνει αποτελεσματικά οτιδήποτε εμποδίζει τη φυσική ροή των υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΒΑΡΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΒΑΡΗ

Αποφράξεις με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα στη Βάρη: Η ατσαλίνα στην ουσία είναι ένα μεταλλικό σπειρωτό καλώδιο που εισχωρεί στις σωλήνες της αποχέτευσης. Με τη δύναμη του μηχανήματος περιστρέφεται και καθαρίζει τα τοιχία των αγωγών από οργανικά και ανόργανα λύματα που έχουν σκληρύνει και φράζουν τη δίοδο.

Η ατσαλίνα συνήθως χρησιμοποιείται σε πιο ευάλωτα και παλαιά δίκτυα όπου η χρήση υδροβολής μπορεί να τους κάνει ζημιά.

Απόφραξη με ριζοκοπτικά μηχανήματα: Στο ενδεχόμενο που έχει προκληθεί φραγή στους αγωγούς από ρίζες δέντρων που έχουν αναπτυχθεί υπογείως υπάρχει άλλη λύση. Η λύση είναι η χρήση εξελιγμένων ριζοκοπτικών μηχανημάτων.

Με τα συγκεκριμένα μηχανήματα μπορούμε να κόψουμε τις ρίζες κάθε μεγέθους αποτελεσματικά και να επαναφέρουμε στη κανονικότητα την αποχέτευση σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη στη Βάρη

Η επιχείρηση μας μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα κάθε είδους απόφραξη στη Βάρη. Παρακάτω θα δούμε ποιες περιπτώσεις αποφράξεων αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Η βουλωμένη αποχέτευση της κουζίνας είναι από τις πιο δημοφιλείς εργασίες που μας ζητείτε να αντιμετωπίσουμε. Οι σωληνώσεις της κουζίνας συνήθως βουλώνουν από:

 • Υπολείμματα τροφής
 • Λίπη
 • Απορρυπαντικό πιάτων

Μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα των σωληνώσεων της κουζίνας, να ξεμπλοκάρουμε το σιφώνι και να επαναφέρουμε τη ομαλή ροή των υδάτων.

Αιτίες βουλωμένης αποχέτευσης
Αιτίες βουλωμένης αποχέτευσης

Η βουλωμένη αποχέτευση της τουαλέτας είναι εξίσου σημαντική και από τις πιο συνηθισμένες ανάγκες των πελατών μας. Οι σωλήνες της τουαλέτας τις πιο πολλές φορές φράζουν από:

 • Τρίχες
 • Χαρτί
 • Προϊόντα μπάνιου, σαπούνι
 • Τσιρότα, αποτσίγαρα

Μπορούμε να ξεβουλώσουμε τη λεκάνη, τη μπανιέρα αλλά και το σιφώνι του δαπέδου. Αν το φραγή είναι πιο βαθύ θα διενεργήσουμε και έλεγχο με κάμερα.

Οι αποφράξεις υδρορροών είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη των εργασιών μας. Οι υδρορροές βουλώνουν από:

 • Φύλλα
 • Περιττώματα πουλιών
 • Σκόνη – χώμα

Τέλος πολλές φορές τα προβλήματα έρχονται έξω από το σπίτι μας. Η απόφραξη φρεατίου μπορεί να μας προκαλέσει αξιοσημείωτα προβλήματα. Τα φρεάτια συνήθως βουλώνουν από:

 • Χώμα και λάσπες
 • Πέτρες
 • Μπάζα
 • Ρίζες δέντρων

Η απόφραξη μέσω υδροβολής μας δίνει τη λύση στα βουλωμένα φρεάτια, με απόλυτη επιτυχία.

Αποφράξεις στη Βάρη, υπηρεσίες αποχέτευσης και χρήσιμες πληροφορίες

Σε αυτή την ενότητα θα δούμε ποιες επιπρόσθετες αποχετευτικές υπηρεσίες σας παρέχουμε. Επίσης χρήσιμες πληροφορίες όπως το ποιες είναι οι τιμές των αποφράξεων αλλά και πως μπορείτε μόνοι σας να ξεβουλώσετε την αποχέτευση.

Ποιες άλλες χρήσιμες υπηρεσίες θα βρείτε σε εμάς

Οι επιπρόσθετες υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι:

Πάντα κατά την απόφραξη παρέχεται και καθαρισμός της αποχέτευσης. Με εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε αποχέτευση, ανάλογα τη παλαιότητα, τη κατασκευή και το σημείο, την καθαρίζουμε απόλυτα.

Όταν το δίκτυο σας  προκαλεί συνεχώς προβλήματα επειδή υπάρχουν κακοτεχνίες ή γιατί χρησιμοποιείται από πολλούς ένοικους τότε υπάρχει άλλη μια χρήσιμη υπηρεσία. Η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης είναι το κατάλληλο εργαλείο για αυτές τις περιπτώσεις. Στο μέλλον θα σας γλιτώσει πολλά χρήματα καθώς θα εντοπίσετε βλάβες αλλά και γιατί θα καθαρίζεται πάντα πριν βουλώσει η αποχέτευση.

Στο ενδεχόμενο πλημμύρας η εταιρεία μας μπορεί και διενεργεί και άντληση υδάτων και ρευστών λυμάτων. Οι πλημμύρες προκαλούνται συνήθως από έντονες βροχές ή διαρροές στο δίκτυο μας. Πολλές φορές και βουλωμένοι αγωγοί και φρεάτια μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ μιας πλημμύρας στο χώρο σας. Τα μέρη που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι:

 • Υπόγειες αποθήκες
 • Υπόγεια πάρκινγκ
 • Φωταγωγοί
 • Αντλιοστάσια
 • Ασανσέρ

Η τελευταία σημαντική εργασία που σας παρέχει η εταιρεία μας είναι οι απολυμάνσεις. Κατά την απόφραξη κάποιου αγωγού μπορεί να εντοπιστούν μεγάλες εστίες παράσιτων και τρωκτικών. Εμείς με τη βοήθεια επαγγελματία γεωπόνου  έχουμε όλα τα μέσα αντιμετώπισης για να σας παρέχουμε απολύμανση με πιστοποιητικό.

Εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές χωρίς καθυστερήσεις οικονομικά και αξιόπιστα.

Οι λόγοι για να μας επιλέξετε για απόφραξη είναι οι εξής:

 • Απόκριση στη κλήση σας σε λιγότερο από 20 λεπτά. Αυτό ισχύει για τη περιοχή της Βάρης αλλά και για όλα τα νότια προάστια
 • Εμπειρία στις υπηρεσίες αποχετεύσεων από το 1980
 • Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους του εξωτερικού
 • Σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών
 • Σας προσφέρουμε και χρήσιμες συμβουλές για την αποχέτευση σας

Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση είναι με μια συρμάτινη κρεμάστρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι με τη χρήση μιας πένσας να στραβώσετε το συρμάτινο της κρεμάστρας. Θα δημιουργήσετε ένα γάντζο και θα εισχωρήσετε το σύρμα στην αποχέτευση.

Με προσεκτικές κινήσεις θα εντοπίσετε οτιδήποτε βρίσκεται σαν εμπόδιο στο φυσικό σχήμα της αποχέτευσης και με το σύρμα θα το ξεκολλήσετε. Στο τέλος αδειάστε 2-3 λίτρα καυτό νερό στην αποχέτευση.

Το κόστος μιας απόφραξης είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί πριν ο ειδικός εξετάσει την αποχέτευση σας. Χονδρικά μια απλή απόφραξη μπορεί να κοστολογηθεί από 40-50 ευρώ αλλά υπάρχουν αστάθμιστοι παράγοντες που καθορίζουν τη τελική τιμή.

Οι βασικοί παράγοντες είναι ο χρόνος εργασιών, οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν και αν οι εργασίες εφαρμοστούν νύχτα ή μέρα. Επίσης το είδος της απόφραξης. Για παράδειγμα μια απόφραξη από ρίζες με χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων έχει μεγαλύτερο κόστος από μια απλή απόφραξη σιφωνιού.

Τέλος το κόστος αλλάζει αν κατά τις εργασίες χρησιμοποιηθούν επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως η χρήση κάμερας διάγνωσης ή αντληση υδάτων.

Πληροφορίες περιοχής Βάρης

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στους νότιους ορεινούς όγκους του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στον Αττικό Δήμο Αναγυρούντος. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.  Τ.Κ. 16672