ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – 210 960 7777

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Η εταιρεία μας ασχολείται επαγγελματικά με όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων από το 1980. Με αρωγό την αξιοσημείωτη εμπειρία μας, τη τεχνολογία αιχμής αλλά και την άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας αντιμετωπίζουμε κάθε ζήτημα απόφραξης. Αν χρειάζεστε συνεπείς και ποιοτικές εφαρμογές αλλά και άμεσες επεμβάσεις για έκτακτα περιστατικά επικοινωνήστε μαζί μας. Εκτός από ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ μπορούμε να σας παρέχουμε κάθε υπηρεσία αποχετευτικών δικτύων με την ίδια αποτελεσματικότητα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ: Όταν κάποιο σημείο στην αποχέτευσή σας βουλώσει ή έχει πλημμυρίσει το πάρκινγκ ή η τουαλέτα σας, η κατάσταση δεν μπορεί να περιμένει ούτε να αναβληθεί. Χρειάζεται να δοθεί γρήγορα μια λύση προτού ένα μικρό πρόβλημα εξελιχθεί σε μεγαλύτερο και πιο σοβαρό. Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουμε σκληρά και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά σας πάρα πολύ γρήγορα. Το ζητούμενο για εμάς είναι πάντα η μόνιμη λύση στο πρόβλημα σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Κανείς δεν ξέρει πότε θα προκύψει ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μπορεί να είναι αργά τη νύχτα ή ανήμερα των Χριστουγέννων. Εμείς είμαστε στη διάθεση όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες για αποφράξεις στην Αργυρούπολη. Παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλες τις περιοχές της νότιας Αττικής. Οι αποφρακτικές μας υπηρεσίες αφορούν οικίες, επιχειρήσεις και κτιριακές εγκαταστάσεις κάθε είδους.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες σε σχολεία, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους κ.τ.λ. Αυτό που μας χωρίζει είναι μόνο ένα τηλεφώνημα! Επικοινωνήστε μαζί μας και σε πολύ λίγα λεπτά θα σας χτυπήσουμε την πόρτα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα σας καλέσει και θα σας λύσει κάθε πρόβλημα και κάθε απορία. Παράλληλα μπορεί να σας παρέχει και χρήσιμη συμβουλευτική υποστήριξη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Επιλέξτε επαγγελματικές αποφράξεις στην Αργυρούπολη

Παρακάτω θα δούμε γιατί να επιλέξετε επαγγελματικές αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αργυρούπολη, αντί να προσπαθήσετε μόνοι σας να δώσετε λύση στο πρόβλημα.

Ένας πολύ σημαντικός λόγος που πρέπει να τον τονίσουμε είναι ο εξής.

Είναι πολύ δύσκολο και πολλές φορές ακατόρθωτο να εντοπίσετε με απλά μέσα τις αιτίες που έχετε βουλωμένη αποχέτευση

Ο ποιο σημαντικός παράγοντας για να λυθεί ένα πιθανό πρόβλημα αποχέτευσης είναι η σωστή διάγνωση. Οι επιφανειακές λύσεις δεν κρατάνε πολύ και σύντομα οι σωληνώσεις σας χρειάζονται ξανά απόφραξη.

Επιλέγοντας επαγγελματίες στις αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων έχετε εξασφαλίσει σωστή διάγνωση της αιτίας που προκαλεί πρόβλημα. Δεν έχει σημασία το σημείο ή το βάθος του βουλώματος, οι επαγγελματίες θα το εντοπίσουν και θα αποφράξουν τον αγωγό.

Οι αποφράξεις από ειδήμονες δεν θα επέμβουν στον χώρο σας για να βρουν πρόσβαση στο φραγή. Δεν θα λερώσουν και δεν θα προκληθούν εκπλήξεις, περεταίρω βλάβες ή ατυχήματα. Η απόφραξη θα είναι σύντομη, καθαρή και χωρίς ηχορύπανση.

Τέλος θα έχουνε λύση σε κάθε ενδεχόμενο περιστατικό. Έχοντας στη διάθεση τους υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μηχανήματα αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία θα ξέρουν πως να δράσουν.

Αιτίες που χρειάζεστε αποφράξεις αποχέτευσης στην Αργυρούπολη

Ας δούμε ποιες είναι οι αιτίες που βουλώνει η αποχέτευσης σας. Παρακάτω θα δούμε τους κυριότερους λόγους αλλά και σε ποια συμπτώματα να καλέσετε μια αποφρακτική εταιρεία για αποφράξεις στην Αργυρούπολη.

Η συσσώρευση παθογόνων αντικειμένων και οργανικών λυμάτων στις σωληνώσεις είναι ο πιο σημαντικός λόγος που δημιουργείται απόφραξη στην αποχέτευση. Τα πιο σημαντικά για να αναφέρουμε είναι:

 • Χαρτί
 • Τρίχες
 • Προϊόντα μπάνιου, σαπούνι
 • Λίπη, υπολείμματα τροφής
 • Χώματα, μπάζα, πέτρες
 • Ρίζες δέντρων
 • Φύλλα

Η κακή συντήρηση του δικτύου είναι άλλος ένας σημαντικός λόγος που χρειάζεστε αποφράξεις περιοδικά. Σε αυτό να επισημάνουμε και την κακή σχεδίαση του δικτύου με μικρές σωλήνες και απότομες γωνίες στη διαμόρφωση του

Η παλαιότητα της αποχέτευσης μπορεί επίσης να την κάνει πολύ ευάλωτη, και να βουλώνει πολύ εύκολα. Τα παλαιωμένα υλικά κατασκευής τείνουν να διαβρώνονται ιδιαίτερα αν προσπαθείτε να κάνετε απόφραξη με χημικά σκευάσματα.

Τέλος η βεβαρυμμένη χρήση από πολλούς ένοικους, μοιραία, πολλές φορές επιδεινώνει τη κατάσταση του δικτύου βγάζοντας βλάβες και βουλώματα.

Τα βασικά συμπτώματα που μας δείχνουν πρόβλημα στη αποχέτευση είναι:

 • Μυρωδιές από τα σιφώνια της αποχέτευσης. Ο λόγος είναι πως λύματα όπως τροφές παγιδεύονται στα τοιχώματα των σωλήνων, σαπίζουν και μυρίζουν.
 • Ακούμε γάργαρους ήχους κατά την απορρόφησή των υδάτων προς την αποχέτευση. Αυτό μας δείχνει πως τα λύματα έχουν δυσκολία να παρασύρουν τα νερά στο αποχετευτικό δίκτυο.
 • Τα νερά δεν στραγγίζονται και η στάθμη παραμένει υψηλή.
 • Μερικές φορές παρατηρούμε υγρασία σε τοίχους που περνάνε σωλήνες της αποχέτευσης, κάτι που δείχνει λιμνάζοντα νερά ή ακόμη και διαρροή.

Απόφραξη, υπηρεσίες και χρήσιμες πληροφορίες

Παρακάτω θα δούμε με ποιους τρόπους διενεργείται μια απόφραξη και ποιες άλλες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευση σας παρέχονται από εμάς. Επίσης θα σας προτείνουμε φυσικούς τρόπους να ξεβουλώσετε μόνοι σας την αποχέτευση και θα μιλήσουμε για το κόστος της απόφραξης.

Ποιες είναι οι μέθοδοι αποφράξεων

Οι βασικές μέθοδοι αποφράξεων είναι τρείς. Η κάθε μια χρησιμοποιείται ανάλογα τη κατάσταση του δικτύου, τη πολυπλοκότητα και τη φύση της απόφραξης. Πάντα εξατομικεύουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δική σας αποχέτευσης.

Μέθοδοι αποφράξεων
Μέθοδοι αποφράξεων

Η απόφραξη με πιεστικό υδροβολής είναι ίσως η πιο συνηθισμένη μέθοδος αντιμετώπισης. Η ρίψη νερού με πολύ ισχυρή πίεση καθαρίζει αποτελεσματικά τις σωληνώσεις. Η χρήση της υδροβολής καμιά φορά αποφεύγεται όταν το δίκτυο είναι πολύ παλιό και όχι σε καλή κατάσταση.

Έπειτα πολύ αξιόπιστη είναι και η χρησιμοποίηση της ηλεκτρικής ατσαλίνας η περιστροφικού μαχανήματος. Ένα καλώδιο με σπείρωμα στην επιφάνεια του εισχωρεί στους αγωγούς και με τη υποστήριξη του μηχανήματος περιστρέφεται. Με αυτό το τρόπο καθαρίζει τα τα τοιχώματα των σωλήνων από ξεραμένα λύματα που μικραίνουν την δίοδο που ρέουν τα νερά της αποχέτευσης.

Η τελευταία μέθοδος είναι χρήσιμη για τις περιπτώσεις που ρίζες δέντρων αναπτύσσονται υπογείως και προκαλούν απόφραξη και βλάβες στις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Με εξελιγμένα ριζοκοπτικά μηχανήματα και αφού εντοπίσουμε τα προβληματικά σημεία, τις κόβουμε και ελευθερώνουμε πάλι τη φυσική ροή.

Χρήσιμες υπηρεσίες που σας παρέχουμε

Εκτός από τις αποφράξεις μπορούμε να σας παρέχουμε κάθε χρήσιμη για την οικία ή την επιχείρηση σας υπηρεσία.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια από αυτές. Καθαρίζουμε τις σωληνώσεις από κάθε πιθανό εμπόδιο που με τον καιρό θα διαμορφώσει φραγή και ίσως και βλάβη στην αποχέτευση σας.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Αυτό μπορεί να γίνετε περιοδικά ιδίως αν έχετε δείγματα προβλημάτων στο παρελθόν. Σε αυτή τη περίπτωση η υπηρεσία που αφορά τη προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης είναι πολύ σημαντική.

Σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων όπως βροχές τα προβληματικά, βουλωμένα δίκτυα μπορεί να προκαλέσουν πλημμύρες. Τα νερά δεν διαφεύγουν, μένουν στάσιμα και λιμνάζουν. Το αποτέλεσμα είναι να πλημμυρίζουν συνήθως οι εξής χώροι:

 • Υπόγεια
 • Ασανσέρ
 • Φωταγωγοί
 • Υπόγεια γκαράζ
 • Αποθήκες

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα η εταιρεία μας μπορεί να εφαρμόσει και άντληση υδάτων και ρευστών λυμάτων. Μπορούμε να επιχειρήσουμε άμεσα σε κάθε έκτακτο περιστατικό πλημμυρισμένων χώρων όλο το 24ωρο.

Κατά την απόφραξη ενός φρεατίου ή γενικά της αποχέτευσης μπορεί να αποκαλυφθούν μεγάλοι πληθυσμοί παράσιτων, έρποντων εντόμων και τρωκτικών. Σε αυτό το ενδεχόμενο μπορούμε να εκτελέσουμε και απολυμάνσεις με πιστοποιητικό.

Οι αποφράξεις με κάμερα δεν είναι δεδομένες σε κάθε περίπτωση. Χρησιμοποιείται μόνο αν οι συνθήκες και οι ανάγκες σας το απαιτούν. Ας δούμε ποιοι είναι οι παράγοντες που συντελούν στη χρήση της:

 • Φραγή σε μεγάλο βάθος μη προσβάσιμο με γυμνό μάτι
 • Απαίτηση μικρού χρόνου εργασιών από τον ιδιοκτήτη
 • Αποφυγή επεμβατικών εργασιών στο χώρο (όπως δημιουργία τρύπας σε πάτωμα που επιδιορθώνεται έπειτα) προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στο βουλωμένο σωλήνα
 • Καθαρή και όσο το δυνατό πιο αθόρυβη εργασία

Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης είναι γύρω στα 40-50 ευρώ. Παρόλα αυτά το ζήτημα της τιμής είναι λίγο πιο σύνθετο. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να την αυξήσουν ή να την ελαττώσουν. Ας δούμε τους πιο σημαντικούς.

 • Χρόνος εργασιών
 • Αν οι εφαρμογές πραγματοποιηθούν νύχτα ή μέρα
 • Η μέθοδος απόφραξης, για παράδειγμα μια απλή απόφραξη σιφωνιού είναι πιο οικονομική από μια φρεατίου που απαιτεί χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων.
 • Αν χρειαστούν πρόσθετες υπηρεσίες όπως άντληση νερού κατά τις εργασίες απόφραξης

Για την αποφυγή βουλωμένης αποχέτευσης μπορείτε προληπτικά να αδειάζετε με περιοδική συχνότητα καυτό νερό στην αποχέτευση. Αν έχετε νεροχύτη πλαστικής κατασκευής ή μην το κάνετε ή να ρίχνετε προσεκτικά το νερό κατευθείαν στο σιφώνι.

Εκτός από απλό ζεστό νερό μπορείτε πρώτα να ρίξετε μισή κούπα σόδα και μετά από 10 λεπτά 2-3 λίτρα ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε προστατευτικά φίλτρα στα σιφώνια για να συγκρατούν τρίχες, υπολείμματα τροφής και κάθε είδους σκουπίδι.

Πληροφορίες περιοχής Αργυρούπολης

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, 9 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης.

Χωροταξικά η πόλη έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.