ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – 210 96 15 255

Όταν βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο χρόνος είναι υψίστης σημασίας και κανείς δεν εκτιμά τον χρόνο σας περισσότερο από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ. Γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι να πρέπει να φύγετε την εργασία σας, να πάρετε το ρεπό σας αναγκαστικά ή να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού σας επειδή βούλωσε η αποχέτευση. Η αναμονή για έναν τεχνικό αποχέτευσης μπορεί να είναι ακόμα και όλη την ημέρα. Όχι όμως με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ. Κάτι για το οποίο φημιζόμαστε είναι η άμεση ανταπόκρισή μας σε κάθε σας κάλεσμα!

Βούλωσε η αποχέτευσή σας; Ο νεροχύτης, η μπανιέρα ή η τουαλέτα σας; Ο κάθε ένας από εμάς που του έχει συμβεί να βουλώσει η αποχέτευσή του δεν μπορεί να περιμένει και ούτε πρέπει. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να επιφέρει την πλήρη στασιμότητα σε ένα σπίτι ή σε μία επιχείρηση. Εσείς όμως να μην πανικοβληθείτε! Η εταιρεία μας θα σας βγάλει από το αδιέξοδο σε χρόνο μηδέν. Μας χωρίζει ένα μόνο τηλεφώνημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΛΙΜΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΛΙΜΟΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ περιλαμβάνουν υπηρεσίες αποχετεύσεων οποιουδήποτε τύπου. Θα έρθουμε στον χώρο σας την ίδια μέρα που θα μας καλέσετε χωρίς καμία καθυστέρηση. Με 40 και πλέον χρόνια αφοσιωμένων υπηρεσιών και με προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την ταλαιπωρία, το κόστος ή την επανεμφάνιση του προβλήματος.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις σε φρεάτια και σωληνώσεις, σε σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες και σε δίκτυα απορροής ομβρίων υδάτων. Όταν μας επιλέγετε, θα έχετε ειλικρινείς εκτιμήσεις και εγγύηση χωρίς καμιά ταλαιπωρία. Η βλάβη σας θα αποκατασταθεί  πολύ γρήγορα και τα συστήματα της αποχέτευσής σας θα λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Ποια είναι όμως τα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης;

Πριν μία αποχέτευση μπλοκάρει εντελώς, συνήθως αρχίζει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά από το κανονικό. Πιθανόν να παρατηρήσετε λιμνούλες νερού γύρω από τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή το νερό στο νεροχύτη της κουζίνας θέλει περισσότερο χρόνο για να φύγει όταν πλένετε τα πιάτα.

Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης
Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης

Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως αποτέλεσμα συσσώρευσης τριχών, γράσου, σαπουνιού και άλλων υλικών που φράζουν τους σωλήνες σας. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Καλέστε Αποφράξεις Άλιμος σε αυτό το στάδιο και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι ο καθαρισμός θα αποτρέψει μία πιο δυσάρεστη βλάβη.

Οι άσχημες οσμές είναι ένα άλλο σημάδι πως μάλλον έχει βουλώσει η αποχέτευση σας. Αυτό συμβαίνει γιατί λύματα όπως τροφές παγιδεύονται στις σωληνώσεις, σαπίζουν και σταδιακά αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα.

Τέλος άλλο ένα σύμπτωμα είναι οι γάργαροι ήχοι κατά την απορρόφηση των υδάτων. Σημάδι πως η αποχέτευση σας δυσκολεύεται να παρασύρει τα νερά στο κεντρικό δίκτυο.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ
Καθαρό φρεάτιο στον Άλιμο

Ακριβείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες

Σας παρέχουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ έχει εντάξει στις υπηρεσίες της τις αποφράξεις με κάμερα. Η κάμερα απόφραξης είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Πρόκειται για μια αδιάβροχη κάμερα με εξαιρετικά έντονο φωτισμό ώστε να φωτίζει αποχετεύσεις και αγωγούς. Μέσω ενός καλωδίου διοχετεύεται στις σωληνώσεις και μας δίνει ζωντανές εικόνες για την κατάσταση της αποχέτευσης σε πραγματικό χρόνο. Μας βοηθάει εν ολίγοις, να βρούμε ακριβώς το σημείο που παρουσιάζει βλάβη χωρίς να σκάψουμε τοίχους και πατώματα.

Με τη χρήση της, εμείς εξοικονομούμε χρόνο και εσείς χρήματα. Ο έλεγχος με κάμερα διάγνωσης, ενδείκνυνται για πολύπλοκα κατασκευασμένες αποχετεύσεις καθώς και για δίκτυα που είναι πιο ευαίσθητα λόγω παλαιότητας. Με το τέλος κάθε απόφραξης με κάμερα έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε ότι έχει καταγραφεί σε μια usd card.

Αναλαμβάνουμε όλες τις αποφράξεις.

Κάθε πρόβλημα που σχετίζεται και αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο είμαστε σε θέση να το λύσουμε. Διαθέτουμε κάθε εργαλείο ή μηχάνημα που χρειάζεται και είμαστε σε ετοιμότητα κάθε λεπτό και κάθε στιγμή για κάθε είδος απόφραξης.

Το μόνο που μας χωρίζει είναι απλά ένα τηλεφώνημα. Οι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και το πρώτο διαθέσιμο συνεργείο μας θα βρεθεί κοντά σας σε λίγα μόλις λεπτά. Εξυπηρετούμε ολόκληρη την περιοχή καθώς και κάθε σημείο, ακόμα και εκείνα που είναι δύσκολα προσβάσιμα. Άλλο ένα μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι σεβόμαστε πάντα το χώρο σας και φροντίζουμε να σας τον παραδώσουμε καθαρό και σε άριστη κατάσταση.

Μπορείτε να απευθυνόσαστε σε εμάς ακόμα και για μια απλή ερώτηση. Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία. Το τηλεφωνικό μας κέντρο και οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο, καθημερινά. Ρωτήστε τους πότε πρέπει να κάνετε καθαρισμό φρεατίων ή απόφραξη υδρορροών. Καλέστε μας επίσης αν στους χώρους σας επικρατούν άσχημες μυρωδιές που βγαίνουν μέσα από τα σιφόνια. Για την εταιρεία μας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Όλα διορθώνονται αρκεί μόνο να μας εμπιστευθείτε.

Η αποφράξεις Άλιμος σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Για να μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα που σχετίζονται με βουλωμένη αποχέτευση. Ζητήστε μας την καθαρισμό και απόφραξη της αποχέτευσης σας. Πάντοτε κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Καταλαβαίνουμε ότι τα βουλώματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατο χάος αν αφεθούν χωρίς επιτήρηση, γι’ αυτό είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Δεν επιτρέπεται να μη δίνετε λίγη προσοχή στην αποχέτευσή σας κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας ζωής.

Είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση της ροής του νερού χωρίς πρόβλημα στο σπίτι σας. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να βουλώσει, κάτι το οποίο μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία της ή το νερό να υπερχειλίσει και να προκληθούν διαρροές.

Όταν μας καλείτε για να καθαρίσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα φράγματα δεν θα είναι ένα πρόβλημα για εσάς στο μέλλον.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει καθαρισμό αποχέτευσης μπάνιου, κουζίνας, καθώς και τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης. Η εργασία αυτή γίνεται συνήθως με ειδικά πιεστικά μηχανήματα τα οποία εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση. Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι αυτή της υδροβολής. Οτιδήποτε και αν έχει μείνει μέσα στα φρεάτια, τα σιφόνια, τους σωλήνες και τις υδρορροές, διασπάται ή απομακρύνεται.

Αποφράξεις Άλιμος
Τεχνικός της εταιρείας μας κάνει απόφραξη σε φρεάτιο

Αξιόπιστες αποφράξεις και υπηρεσίες, Άλιμος

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με υδροβολή είναι ο πιο αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος. Ουσιαστικά, νερό διοχετεύεται στο εσωτερικό της αποχέτευσης με πολύ υψηλή πίεση και δύναμη, διαλύοντας και απομακρύνοντας κάθε αιτία που βουλώνει την αποχέτευση.

Κοντά σας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά για κάθε παρακάτω πρόβλημα:

 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
 • Καθαρισμό υδρορροής μπαλκονιού
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Απόφραξη σε σιφόνι μπάνιου
 • Αποφράξεις και καθαρισμό φρεατίων
 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζίνας
 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλέτας
 • Ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Αποφράξεις και καθαρισμό των σιφονιών σας
 • Άντληση υδάτων
 • Συντηρήσεις αποχετεύσεων
 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ
Απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό

Υπεύθυνες εργασίες απόφραξης

Οι αποχετεύσεις σας θα ξεβουλώσουν, θα καθαριστούν και θα συντηρηθούν επιμελώς.
Καμία εργασία δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για εμάς. Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και όλοι οι υπάλληλοι μας επιλέγονται για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Καλέστε μας σήμερα και την ίδια ημέρα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Εξυπηρετούμε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημοσίους χώρους. Παρέχουμε λύσεις ειδικά επικεντρωμένες στις περιπτώσεις που κάτι συμβεί ξαφνικά στο αποχετευτικό σας δίκτυο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να αποτραπεί μία ίδια βλάβη ξανά στο μέλλον. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας για αυτό και οι πελάτες μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην επιχείρησή μας.

Καθαρισμός αποχετευτικών δικτύων

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγοντα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου.

Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Τα τακτικά προγράμματα συντήρησης που διατίθενται, δημιουργούνται και προγραμματίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές σας ανάγκες. Αυτά έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμα σε συστήματα αποχέτευσης των οποίων η φθορά και τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Ένα σχέδιο συντήρησης καθορίζεται και πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην διάρκεια του έτους, ανάλογα με το μέγεθος, τη χρήση του συστήματος, την παλαιότητα και τις απαιτήσεις σας.

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.

Η επιχείρηση μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί. Εξυπηρετούμε όλες τις γύρω περιοχές.

Σχετικά με τον Άλιμο

Άλιμος ή Καλαμάκι βρίσκεται στο Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Συνορεύει με το Ελληνικό στο νότο, με το Παλαιό Φάληρο στα βορειοδυτικά, με τον Άγιο Δημήτριο στα βορειοανατολικά και με την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη στα ανατολικά.

Scroll to Top