Αποφράξεις Καβούρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210 96 15 255

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το αποχετευτικό σας δίκτυο η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στέκεται πάνω από 50 χρόνια δίπλα σας προσφέροντάς σας υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Χωρίς την κατάλληλη συντήρηση η αποχέτευση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορεί να φράξει και να οδηγήσει σε δυσάρεστες και ψυχοφθόρες καταστάσεις.

Αποχετεύσεις που δεν καθαρίζονται συχνά αναδίδουν δυσάρεστη οσμή.

Η μυρωδιά μπορεί να προέλθει από πουριά, λίπη, σήψη των τροφίμων και άλλους ρύπους στην αποχέτευση ή μπορεί ακόμη και να έχει προκληθεί από μικρά ζώα, όπως τρωκτικά, τα οποία παγιδεύονται στην αποχέτευση. Αυτά τα είδη των οσμών είναι συχνά ενδείξεις προβλημάτων που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Πάντα ένας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  μπορεί να αξιολογήσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο: 210 96 15 255

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Το σύστημα αποχέτευσης επειδή δεν είναι εμφανές, συχνά το αγνοούμε και δεν του δίνουμε την κατάλληλη προσοχή. Θεωρούμε ότι ποτέ δεν θα πάθει τίποτα. Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με την ευρεία γκάμα των εργασιών που σας παρέχουμε, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και αποδοτικά όλα τα προβλήματα που αφορούν την αποχέτευση.

Η χρήση της κάμερας υψηλής ανάλυσης στο εσωτερικό των σωληνώσεων εξασφαλίζει τον εντοπισμό της ακριβής θέσης του προβλήματος και την άμεση επίλυσή του, χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να σκάψετε και να πληρώσετε χωρίς λόγο χρήματα. Όλα τα συνεργεία μας απαρτίζονται από φορτηγά που φέρουν επάνω τους όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Με πιεστικά υψηλής πίεσης απελευθερώνεται νερό με πολύ μεγάλη πίεση, καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε σωλήνωση από λίπη, βρωμιές, ρίζες και φύλλα δέντρων και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Για πιο δύσκολες καταστάσεις όπως ρίζες δέντρων, τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα είναι αυτά που θα σας λύσουν το πρόβλημα.

Επίσης η έγκαιρη και τακτική συντήρηση μπορεί να αποτρέψει μια μεγάλη καταστροφή. Όταν ανά τακτά διαστήματα φροντίζετε και κάνετε την συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας, δεν θα φτάσετε σε καμία περίπτωση να μας καλέσετε για μια έκτακτη κατάσταση. Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να αποτρέψει φραξίματα και διαρροές  στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις αποφράξεις {Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμό στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων), απολυμάνσεις και μυοκτονίες-εντομοκτονίες με πιστοποιητικά. Επικοινωνήστε μαζί μας όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας προκύψει πρόβλημα. Εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο, καθημερινά, Κυριακέςαργίεςγιορτές. Τα συνεργεία μας με τον εξοπλισμό τους εργάζονται σε κάθε χώρο. Ενδεικτικά αναφέρουμε: σχολεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, παιδικούς σταθμούς, βιοτεχνίες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια κ.τ.λ. Το μόνο που έχετε είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να μας καλέσετε στο 210.9615255 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Καθαρό φρεάτιο

Ενδείξεις για βουλωμένη αποχέτευση

Πριν μία αποχέτευση μπλοκάρει εντελώς, συνήθως αρχίζει να αποστραγγίζει το νερό πιο αργά από το κανονικό. Πιθανόν να παρατηρήσετε λιμνούλες νερού γύρω από τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή το νερό στο νεροχύτη της κουζίνας όταν πλένετε τα πιάτα θέλει περισσότερο χρόνο για να φύγει . Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως αποτέλεσμα συσσώρευσης τριχών, γράσου, σαπουνιού και άλλων υλικών που φράζουν τους σωλήνες σας. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης. Καλέστε Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος σε αυτό το στάδιο και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι ο καθαρισμός θα αποτρέψει μία πιο δυσάρεστη βλάβη.

Καθαρισμός αποχέτευσης  & αποφράξεις στην περιοχή Άγιος Δημήτριος

Για να μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα που σχετίζονται με βουλωμένη αποχέτευση, ζητήστε μας την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Καταλαβαίνουμε ότι τα βουλώματα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατο χάος αν αφεθούν χωρίς επιτήρηση, γι ‘αυτό είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Δεν επιτρέπεται να μη δίνετε λίγη προσοχή στην αποχέτευσή σας κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας ζωής. Συντήρηση σημαίνει πρόληψη. Είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση της ροής του νερού χωρίς πρόβλημα στο σπίτι σας. Με την πάροδο του χρόνου, η αποχέτευση μπορεί να βουλώσει, κάτι το οποίο μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία της ή το νερό να υπερχειλίσει και να προκληθούν διαρροές.

Όταν μας καλείτε για να καθαρίσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα φράγματα δεν θα είναι ένα πρόβλημα για εσάς στο μέλλον. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει καθαρισμό αποχέτευσης μπάνιου, κουζίνας, καθώς και τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης. Η εργασία αυτή γίνεται συνήθως με ειδικά πιεστικά μηχανήματα τα οποία εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση. Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι αυτή της υδροβολής. Με την υψηλή πίεση του νερού μέσα στους σωλήνες, οτιδήποτε και αν υπάρχει μέσα στα φρεάτια, τα σιφόνια, τους σωλήνες και τις υδρορροές, διασπάται ή απομακρύνεται.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για εσάς από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 • Αποφεύγετε την ρίψη μωρομάντηλων, προϊόντων περιποίησης, προϊόντων υγιεινής και άλλων ξένων αντικειμένων στις αποχετεύσεις
 • Χρησιμοποιείτε πάντα ένα πλαστικό ή γυάλινο βάζο για τη διάθεση του λίπους μαγειρέματος, αντί της ρίψης στην αποχέτευση
 • Χρησιμοποιείτε φίλτρα στο ντους και στο νιπτήρα του μπάνιου για να μην φεύγουν από το σιφόνι οι τρίχες
 • Αποφεύγετε τη χρήση χημικού καθαριστικού απόφραξης, καθώς ενδέχεται να προκληθούν βλάβες στους σωλήνες σας
Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος
Εργασίες απόφραξης στον Άγιο Δημήτριο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σας παρέχουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος έχει εντάξει στις υπηρεσίες της τις αποφράξεις με κάμερα. Η κάμερα απόφραξης είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Μας βοηθάει να βρούμε ακριβώς το σημείο που παρουσιάζει βλάβη χωρίς να σκάψουμε τοίχους και πατώματα και να προκαλέσουμε αναστάτωση. Έχει πολύ μικρό μέγεθος, είναι ευέλικτη και εισχωρεί σε κάθε σωλήνα ανεξαρτήτου διάστασης. Με τη χρήση της εμείς εξοικονομούμε χρόνο και εσείς χρήματα. Οι αποφράξεις με κάμερα στον Άγιο Δημήτριο, ενδείκνυνται σε πολύπλοκα κατασκευασμένες αποχετεύσεις καθώς και σε δίκτυα που είναι πιο ευαίσθητα λόγω παλαιότητας. Με το τέλος κάθε απόφραξης με κάμερα, έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε ότι έχει καταγραφεί σε μια usd card.

Όλες οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Καθαρισμός αποχέτευσης

Από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Είναι μια εργασία που είναι καλό να επαναλαμβάνεται συχνά ώστε να απομακρύνονται όλα τα υλικά που έχουν γίνει μία μάζα μέσα στην αποχέτευση. Η ποικιλία των αντικειμένων που βρίσκουν καθημερινά το δρόμο των σωλήνων και φυλακίζονται εκεί, ποικίλουν. Τα περισσότερα είναι παράγοντα από υλικά που δεν διαλύονται με το νερό ή  δεν διαλύονται καθόλου. Εκτός λοιπόν από τα πουριά που έτσι κι αλλιώς και αναπόφευκτα δημιουργούνται, αναφορικά, ορισμένα από αυτά είναι: λίπη, λάδια, τρίχες, σαπούνια, τροφές, γόπες τσιγάρων, αφρόζο, μωρομάντηλα, πάνες, καλλυντικά αλλά και, μπάζα, λάσπη, πέτρες και ρίζες από δέντρα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ καθαρίζουμε τα πάντα με τα μηχανήματα ρίψης υψηλής πίεσης νερού και έτσι σας εξασφαλίζουμε την αποσυμφόρηση και καθαριότητα σε κάθε σωλήνα, υδρορροή, σιφόνι και φρεάτιο.

Τακτική συντήρηση αποχετεύσεων

Η τακτική συντήρηση είναι εργασία πολύ σημαντική για την αποχέτευσή σας. Είναι σίγουρα μία προαιρετική υπηρεσία, όμως τη συνιστούμε σε κάθε μας πελάτη. Ο λόγος είναι ότι θα σας γλυτώσει από πιθανά μελλοντικά προβλήματα στην αποχέτευση και περαιτέρω έξοδα.  Με την τακτική συντήρηση οι τεχνικοί μας τσεκάρουν σημεία και εστίες προβληματικά στο παρελθόν όμως, ανακαλύπτουν και άλλα καινούρια. Είναι πολύ βασικό  να έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της αποχέτευσής σας. Η πρόληψη είναι  η καλύτερη αντιμετώπιση και εμείς σας την προσφέρουμε μέσα από τα οικονομικά πακέτα μηνιαίας, τρίμηνης ή εξάμηνης συντήρησης.

Άντληση Υδάτων

Μία επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων που σέβεται τον κάθε της πελάτη, οφείλει να τον εξυπηρετεί άμεσα όταν ο χώρος του πλημμυρίσει με νερά. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να σας προσφέρουμε την εν λόγω υπηρεσία όποια ώρα της ημέρας αλλά και της νύχτας μας το ζητήσετε. Με σύγχρονες αντλίες απορρόφησης υδάτων, τραβάμε τα νερά ακόμα και από τον πιο δύσβατο χώρο. Αν πλημμυρίσει το σπίτι σας, το κατάστημά σας, κάποιος κοινόχρηστος χώρος όπως το ασανσέρ, το παρκινγκ ή η πυλωτή, με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα κοντά σας. Σε πολύ λίγα λεπτά, οι επαγγελματίες μας με μια εξειδικευμένη εφαρμογή άντλησης υδάτων, θα σας παραδώσουν το χώρο σας ξανά στεγνό και πεντακάθαρο.

Απολυμάνσεις

Σε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπηρεσία της απολύμανσης. Είναι γεγονός γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Όταν μας καλέσετε για μια απόφραξη και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με ποντίκια και κατσαρίδες, θα  φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε. Η μέθοδος της απολύμανσης  με ειδικά σκευάσματα και  καπνιστικά, εγκεκριμένα και  απολύτως ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, θα σας δώσει τη λύση.  Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει επίσης, απολυμάνσεις για κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, μικρόβια, ιούς και κόβιντ. Τέλος, καλέστε μας ακόμη και αν θέλετε να δώσετε λύση στον μεγάλο πληθυσμό των κουνουπιών που κάθε χρόνο σας ταλαιπωρεί.

Αποφράξεις στην περιοχή Άγιος Δημήτριος και σε όλα τα γύρω προάστια σε λίγα μόλις λεπτά

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης που απαιτεί μόνιμη και οριστική λύση. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, όποιος και αν είναι ο χώρος σας θα είμαστε κοντά σας σε λίγα μόλις λεπτά. Οι συνεργάτες τεχνικοί μας, θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και με υπευθυνότητα αφήνοντάς σας ευχαριστημένους και απαλλαγμένους από κάθε πρόβλημα που χρήζει απόφραξης, άντλησης υδάτων, καθαρισμού αποχέτευσης και απολύμανσης 24 ώρες – καθημερινά!

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

Πληροφορίες περιοχής Άγιος Δημήτριος

Ο Άγιος Δημήτριος (γνωστός και ως Μπραχάμι) είναι μέρος του Νότιου τομέα της Αθήνας. Έχει έκταση 536,4 εκτάρια (5.364 στρέμματα), μόνιμο πληθυσμό 70.970 κατοίκους, βάσει της απογραφής του 2011, ενώ ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης, εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 85.000, και πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού 14.340,27 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της πόλης αποτελεί το ρέμα Πικροδάφνης, που έχει χαρακτηρισθεί ως τόπος ιδιαίτερου περιβαλλοντικού κάλους και καταβάλλεται προσπάθεια για την ανάπλασή του.

wikipedia

 

Περιοχές εξυπηρέτησης:

 

15 σκέψεις για το “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ”

 1. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina

 2. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | eidikesapofraxeis

 3. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas

 4. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title

 5. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Site Title

 6. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | apofraxtikiattikis

 7. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις Αποφράξεις

 8. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | sumbouleskathariothtas

 9. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες

 10. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | myapofraxeisathina

 11. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι 210 9607777 – Αποχετεύσεις Καβούρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 | Site Title

 12. Παράθεση: Αποφράξεις Καβούρι – 210 9607777 – Αποφραξεις Καβουρι : Αποφράξεις Γλυφάδα 210 9607777 – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top