ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στη Γλυφάδα και στα Νότια προάστια προσφέρει ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ με εγγυημένες υπηρεσίες ελέγχου κατσαρίδων για το σπίτι και την επιχείρησή σας. Οι αδειοδοτημένοι και εκπαιδευμένοι εξολοθρευτές μας κατσαρίδων προσφέρουν υπηρεσίες ελέγχου, αποκλεισμού και εξόντωσης σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η ολοκληρωμένη στρατηγική μας διαχείρισης κατσαρίδων θα εντοπίσει τυχόν προβληματικές περιοχές που μπορεί να εμφανίσουν σημάδια δραστηριότητας κατσαρίδων, ώστε να μπορέσουμε να εξαλείψουμε το πρόβλημα στην πηγή του. Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο σήμερα για μια δωρεάν εκτίμηση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Εφαρμογή απεντόμωσης σε εσωτερικούς χώρους

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ από έμπειρους τεχνικούς

Οι κατσαρίδες είναι ένα από τα πιο κοινά και ανθεκτικά παράσιτα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είμαστε έμπειροι και γνώστες όλων των μορφών μεθόδων εξολόθρευσης κατσαρίδων, από εσωτερική εξάλειψη έως εφαρμογές εξωτερικής περιμέτρου και αποκλεισμό κατσαρίδων. Παρέχουμε υπηρεσίες απεντόμωσης κατσαρίδων τρεις δεκαετίες και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να τεθούν υπό έλεγχο αυτά τα παράσιτα.

Γιατί είναι απαραίτητη η επαγγελματική ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ 

Οι κατσαρίδες μπορούν να γεννήσουν έως και 300 αυγά στη ζωή τους, κάτι που σημαίνει ότι μια μικρή προσβολή μπορεί να ξεφύγει πολύ γρήγορα από τον έλεγχο. Οι κατσαρίδες είναι ικανές να βρουν τα μικρότερα σημεία εισόδου από ρωγμές τοίχων κατά την αναζήτηση τροφής και καταφυγίου. Μόλις μπουν μέσα, μπορούν να μολύνουν τις πηγές τροφής της οικογένειάς σας με διάφορες ασθένειες όπως η σαλμονέλα και το E. coli. Μόλις βρουν καταφύγιο, τα περιττώματα των κατσαρίδων παράγουν φερομόνες που επιτρέπουν και σε άλλες κατσαρίδες να καταλάβουν ότι έχει βρεθεί ένα ασφαλές μέρος για να φωλιάσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό οι κατσαρίδες να αντιμετωπίζονται από επαγγελματίες αμέσως μόλις εντοπιστούν. Η υπηρεσία ελέγχου κατσαρίδων που διαθέτουμε θα επιτρέψει στους τεχνικούς μας να εντοπίσουν σημάδια κατσαρίδων και να τα εξαλείψουν μόλις αρχίσουν να εμφανίζονται. Η υπηρεσία μας παρέχει:

  • Ενδελεχής επιθεώρηση των χώρων για να προσδιοριστεί πού δραστηριοποιούνται οι κατσαρίδες
  • Ασφαλής και σωστός χειρισμός χημικών φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των κατσαρίδων
  • Εξειδίκευση που διασφαλίζει ότι οι κατσαρίδες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και αποδοτικά
  • Επαγγελματικές συμβουλές πρόληψης που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις κατσαρίδες έξω από το σπίτι σας
  • Ηρεμία γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα με τις κατσαρίδες θα εξαλειφθεί

Προσφέρουμε 100% εγγύηση αποτελεσματικότητας για όλους τους πελάτες μας και εμμένουμε στην υπόσχεσή μας να εξαλείψουμε το πρόβλημα με τις κατσαρίδες μέχρι να φύγει και η τελευταία κατσαρίδα. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε μια δωρεάν εκτίμηση και να σας βοηθήσουμε να ορίσετε το πρώτο σας ραντεβού για την απεντόμωση κατσαρίδων. Κάντε μας μία κλήση σήμερα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΛΑΧΟΣ

Διαδικασία για την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

1. Επιθεώρηση – Προσφέρουμε πλήρη επιθεώρηση για να εντοπίσουμε τυχόν σημάδια δραστηριότητας κατσαρίδων. Αυτή η αξιολόγηση καθορίζει από πού μπορεί να προέρχονται τα παράσιτα και τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα με τις κατσαρίδες.

2. Εφαρμογή απεντόμωσης – Μόλις εντοπιστεί το πρόβλημα, εφαρμόζουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης κατσαρίδων που χρησιμοποιεί μια πολύπλευρη προσέγγιση για να σταματήσει τις κατσαρίδες και στη συνέχεια να αποτρέψει περαιτέρω προβλήματα. Θα καθοδηγήσουμε επίσης τους ιδιοκτήτες σπιτιού πώς να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα ενός επαναλαμβανόμενου προβλήματος κατσαρίδων. 

3. Αποκλεισμός – Μετά την εξάλειψη των κατσαρίδων, θα εφαρμοστούν οδηγέις αποκλεισμού ώστε να σφραγιστούν τυχόν κενά και να μπλοκαριστούν τυχόν περιττά ανοίγματα για να αποτραπεί η είσοδος των κατσαρίδων στο σπίτι σας.

4. Συντήρηση – Μόλις ολοκληρωθεί η αρχική απεντόμωση κατσαρίδων, οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν ότι τυχόν εναπομείνασες κατσαρίδες θα εξαλειφθούν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Κατσαρίδα στο πάτωμα μέσα στο σπίτι

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ

Επιθεώρηση και Ταυτοποίηση

Η επιθεώρηση είναι σημαντική καθώς ο καθορισμός της ποικιλίας κατσαρίδας με την οποία έχετε μολυνθεί είναι κρίσιμος για τον καθορισμό της στρατηγικής εξόντωσης. Αυτό συμβαίνει γιατί διαφορετικοί τύποι κατσαρίδων εξαλείφονται με διαφορετικές μεθόδους εξόντωσης. Οι μικρότερες γερμανικές κατσαρίδες μπορούν να στοχοποιηθούν χρησιμοποιώντας δολώματα κατσαρίδων, ενώ οι αμερικανικές κατσαρίδες είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζονται με συμπυκνώματα εντομοκτόνων γύρω από τα σημεία εισόδου και έξω. 

Συστήματα δολωμάτων κατσαρίδων

Τα δολώματα κατσαρίδας κυκλοφορούν σε 3 μορφές: υγρό, gel, στερεό. Αυτά τα δολώματα είναι στρατηγικά τοποθετημένα εκεί που είναι γνωστό ότι κατοικούν οι κατσαρίδες. Μόλις οι κατσαρίδες καταναλώσουν το δόλωμα, μολύνονται και θα συνεχίσουν να μεταδίδουν μόλυνση καθώς έρχονται σε επαφή με άλλες κατσαρίδες στη φωλιά τους. Επιπλέον, οι κατσαρίδες είναι κανιβαλιστικές, επομένως τρώνε μολυσμένες νεκρές κατσαρίδες, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα του δολώματος. 

Κατσαρίδες δοκιμάζουν δηλητήριο σε μορφή Gel

Αντιμετώπιση με χημικά φυτοφάρμακα

Η χημική επεξεργασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Οι πιο συνηθισμένες είναι οι εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές εντομοκτόνων. Στους εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιείται μια ένωση που έχει υπολειμματική δράση και θα συνεχίσει να επηρεάζει τους πληθυσμούς κατσαρίδων για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή. Η απεντόμωση στους εξωτερικούς χώρους και στα σημεία εξόδου λειτουργούν ως προστατευτικά εμπόδια που δηλητηριάζουν τις κατσαρίδες καθώς προσπαθούν να εισέλθουν στην κατοικία σας. Για τις πιο έντονες προσβολές, μπορεί να απαιτείται υποκαπνισμός που διαπερνά όλες τις κοιλότητες των τοιχωμάτων και διασφαλίζει ότι όλες οι κατσαρίδες εκτίθενται στις τοξίνες που είναι απαραίτητες για την εξάλειψη κάθε κατσαρίδας. 

Αποκλεισμός Κατσαρίδων

Προληπτικά μέτρα, όπως η διατήρηση ενός χώρου καθαρού, θα βοηθήσουν επίσης να αποτρέψουν την επικράτηση των κατσαρίδων. Η αφαίρεση των ανοιχτών πηγών τροφής και η εξάλειψη των περιοχών που φωλιάζουν θα διασφαλίσει ότι οι κατσαρίδες δεν θα μπορούν να βρουν τους πόρους που χρειάζονται για να κάνουν το σπίτι σας σπίτι τους. Εκτός από τον καθαρισμό, η διασφάλιση ότι όλες οι ρωγμές είναι σφραγισμένες και η τοποθέτηση μιας περιμετρικής εφαρμογής θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι κατσαρίδες δεν μπορούν να εισέλθουν στην κατοικία σας. 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ