Χρειάζομαι απόφραξη στην Ηλιούπολη, είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας;

Με δεδομένο ότι πολλοί σωλήνες είναι κρυμμένοι μέσα σε τοίχους ή κάτω από πατώματα, με την κάμερα θα βρούμε ακριβώς το σημείο που έχει προκύψει το πρόβλημα. Έτσι, θα διευκολυνθούμε στην απόφραξη χωρίς να χρειαστεί επέμβουμε σπίτι ή το κατάστημα σας δημιουργώντας μικρές οπές για να αποκτήσουμε πρόσβαση. Η μικρή, αδιάβροχη, ψηφιακή κάμερα που είναι τοποθετημένη στην άκρη του καλωδίου, μας επιτρέπει να βλέπουμε και να καταγράφουμε όλο το μήκος του αποχετευτικού σωλήνα και επιπλέον να εντοπίζουμε το πρόβλημα, είτε πρόκειται για φράγμα, ραγισμένο σωλήνα ή εισβολή ρίζας δέντρου. Τηλεφωνήστε μας για μια απόφραξη με κάμερα και πάρτε τον έλεγχο του δικτύου στα χέρια σας.

Είμαστε στην πλεονεκτική θέση να είμαστε εξοπλισμένοι με κάμερες απόφραξης τελευταίας τεχνολογίας. Σας προσφέρουμε αποφράξεις αποχέτευσης με ειδική διαγνωστική κάμερα υψηλής ανάλυσης σε σπίτια και επιχειρήσεις στην Ηλιούπολη.

Comment on this FAQ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top