ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Πως θα απαλλαγείτε από τα τρωκτικά

Πως θα απαλλαγείτε από τα τρωκτικά

Πως θα απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά. Τα τρωκτικά και κυρίως τα ποντίκια και οι αρουραίοι, ερχόμενα στο χώρο σας κουβαλάνε και αρκετές ασθένειες. Για να τα κρατήσουμε μακριά είναι σίγουρα σημαντικό να διατηρούμε το σπίτι μας καθαρό και απολυμασμένο. Σε περίπτωση που έχουμε δεχτεί μόλυνση από τρωκτικά θα πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα για να τα εξοντώσουμε. Δε χρειάζεται όμως να πανικοβάλλεστε γιατί υπάρχουν λύσεις για τα πάντα. Σας παραθέτουμε μερικούς τρόπους για να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τα συγκεκριμένα παράσιτα.

Πως θα απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά - Ποντίκι μέσα από τρύπα ξύλου
Πως θα απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά

Εντοπίστε τα πιθανά σημεία εισόδου και απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά

Ελέγξτε τα σημεία από τα οποία εισέρχονται τα τρωκτικά στο χώρο σας και σφραγίστε όλες τις τρύπες που θα εντοπίσετε. Αγοράστε παγίδες για τρωκτικά και τοποθετήστε σε αυτές λίγο τυρί ή ένα μικρό φρούτο. Τα συγκεκριμένα προσελκύουν τα ποντίκια και τους αρουραίους, προκειμένου να πιαστούν στην παγίδα.

Σας συμβουλεύουμε να μην καθαρίσετε τα περιττώματα τους διότι τα τρωκτικά είναι πολύ έξυπνα πλάσματα και θα αντιληφθούν την απειλή. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή, μέχρι να πέσουν στις παγίδες. Σε περίπτωση που έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην πλησιάσουν τις φάκες και τραυματιστούν.

μυοκτονια-ποντικια
μυοκτονια-ποντικια

Χρησιμοποιήστε σύγχρονα μέσα για να αντιμετωπίσετε τα ποντίκια και τους αρουραίους

Μπορείτε να προμηθευτείτε από ενημερωμένα καταστήματα, συσκευές που απομακρύνουν τα τρωκτικά με τη χρήση υπέρηχων, αρκεί να μην εμποδίζεται η μετάδοση των υπερήχων στο χώρο από μεγάλα αντικείμενα. Οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους με υπαίθριες δραστηριότητες, όπου η εμφάνιση των τρωκτικών είναι ιδιαίτερα συχνή.

Προγραμματίστε μία επαγγελματική μυοκτονία για οριστικά και εγγυημένα αποτελέσματα

Αν έχετε εφαρμόσει όλα τα παραπάνω και ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα σας, καλέστε μία εξειδικευμένη εταιρεία απολυμάνσεων για να σας απαλλάξει από το πρόβλημα των τρωκτικών. Η μυοκτονία είναι η πιο ασφαλής λύση για να απαλλαγείτε οριστικά από τον εφιάλτη των ποντικιών και των αρουραίων. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι απολυμαντές μας, αφού ελέγξουν αρχικά το χώρο σας, θα τοποθετήσουν τους ειδικούς δολωματικούς σταθμούς σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, ώστε να προσελκύσουν τα τρωκτικά να φάνε από το δόλωμα και στη συνέχεια να εξολοθρευτούν, απαλλάσσοντας έτσι εσάς και το περιβάλλον σας από τα ενοχλητικά αυτά παράσιτα με ασφάλεια.

Η εταιρεία μας, εκτελεί μυοκτονίες σε όλες τις περιοχές της νότιας Αττικής με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Καλέστε μας και θα διώξουμε οριστικά τον εφιάλτη σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top