ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Οι βασικοί λόγοι που βουλώνουν οι σωλήνες σας

Οι βασικοί λόγοι που βουλώνουν οι σωλήνες σας

Οι βασικοί λόγοι που βουλώνουν οι σωλήνες σας. Οι βουλωμένοι σωλήνες εκτός από μία ανεπιθύμητη κατάσταση για ένα σπίτι, είναι και ένας κίνδυνος για την υγεία σας και μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές. Όλοι μας έχουμε βρεθεί ή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση κάποια ανύποπτη στιγμή. Θα πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα, για να μην επεκταθεί το πρόβλημα.

Διάφορα υλικά και αντικείμενα μπορεί να πέσουν στην αποχέτευση σας. Θα εμποδίσουν τη φυσιολογική ροή του νερού στους σωλήνες. Θα πρέπει λοιπόν να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο τι επιτρέπουμε να εισέρχεται στο δίκτυο της αποχέτευσής μας.

Οι βασικοί λόγοι που βουλώνουν οι σωλήνες σας
Βουλωμένο με τρίχες σιφόνι

Οι βασικοί λόγοι που μπορεί βουλώσουν τους σωλήνες στο αποχετευτικό δίκτυο ενός οικιακού ή επαγγελματικού χώρου είναι:

1. Τρίχες

Οι τρίχες του κεφαλιού ή του σώματος που πέφτουν στην αποχέτευση σας μετά από ένα ξύρισμα ή ένα ντους συσσωρεύονται σταδιακά στο εσωτερικό των σωλήνων με αποτέλεσμα να βουλώνουν τους αγωγούς. Αν δεν τις αφαιρέσετε έγκαιρα, μπορεί να προκληθούν μεγαλύτερα προβλήματα στο δίκτυό σας. Οι τρίχες που πέφτουν στη μπανιέρα, τη ντουζιέρα ή το νιπτήρα του μπάνιου σας είναι μια από τις κυριότερες αιτίες εμπλοκής της αποχέτευσης.

2. Λίπη

Τα λίπη που συσσωρεύονται στο νεροχύτη της κουζίνας είναι μία από τις βασικές αιτίες που μπορούν να βουλώσουν τους σωλήνες σας. Οποιαδήποτε λιπαρή ουσία πέφτει στην αποχέτευση του νεροχύτη συσσωρεύεται στο εσωτερικό του σωλήνα. Έτσι δημιουργείται μία μάζα που εμποδίζει το νερό να περάσει.

Αν η αιτία των βουλωμένων σωλήνων είναι τα συσσωρευμένα λίπη τότε η καλύτερη επιλογή θα ήταν να καλέσετε την αποφρακτική μας εταιρεία.

3. Ξένα αντικείμενα

Τα παιχνίδια, τα χαρτικά, τα είδη γυναικείας περιποίησης και διάφορα άλλα αντικείμενα μπορούν εύκολα να εισέλθουν στην αποχέτευση και να εμποδίσουν τη ροή του νερού με αποτέλεσμα μένουν στάσιμα νερά στο νεροχύτη, το νιπτήρα και τη ντουζιέρα σας.

Γι αυτό τον λόγο τέτοια αντικείμενα δεν πρέπει να καταλήγουν ποτέ στους σωλήνες.

Πως θα απαλλαγείτε από τους βουλωμένους σωλήνες

Αν παρατηρείτε πως έχουν βουλώσει οι σωλήνες του σπιτιού ή της επιχείρησης σας και το νερό υπερχειλίζει τότε να καλέσετε τους ειδικούς μας. Στην αποφράξεις Γλυφάδα μας έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Μην καθυστερείτε!

Καλέστε μας για απόφραξη μας 24 ώρες το 24ώρο. Θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας σε οποιαδήποτε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής για όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ
Βουλωμένο σιφόνι
Scroll to Top