Γλυφαδα -αποχετευτικο δίκτυο

Αποχετευτικό δίκτυο

Αποχετευτικό δίκτυο, γιατί έχει σημασία

Η κατάσταση στο αποχετευτικό μας δίκτυο πρέπει να είναι άρτια. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σωστή λειτουργία τους προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα ποιοτικό επίπεδο διαβίωσης.

Καθημερινά μέσα από τους σωλήνες των αποχετεύσεων περνάνε διάφορα υλικά. Τρίχες, λίπη, πουριά, υπολείμματα από τροφές και σαπούνια ακόμα και μπάζα. Με τον καιρό όλα αυτά γίνονται μια συμπιεσμένη μάζα που φράζει τους σωλήνες και δημιουργείται υπερχείλιση ή σπάσιμο αυτών. Τότε τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι τεράστια. Λιμνάζοντα νερά και πλημμύρες είναι από τα πιο δυσάρεστα. Οι συνέπειες έχουν όχι μόνο οικονομικό χαρακτήρα αλλά και επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία μας.

Γλυφαδα -αποχετευτικο δίκτυο
Η Γλυφάδα το 1970

Διατηρήστε ένα τέλειο αποχετευτικό δίκτυο

Ευτυχώς για όλους μας τα τελευταία χρόνια η περιοχή μας διαθέτει την καλύτερη εταιρεία απόφραξης στην Αττική.
Η αποφρακτική μας δικαίως είναι η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική επιχείρηση στον κλάδο των αποφράξεων. Διαθέτει ένα μεγάλο στόλο εξοπλισμένων οχημάτων. Τα μηχανήματά της είναι υπερσύγχρονα ενώ το προσωπικό της είναι εκπαιδευμένο να έρθει αντιμέτωπο με την πιο δύσκολη περίπτωση απόφραξης.
Προσφέροντας τις υπηρεσίες της ολόκληρο το χρόνο και το 24ωρο, οι κάτοικοι της Γλυφάδας, είμαστε όλοι ήσυχοι και αισθανόμαστε ασφαλείς.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αναθέσει σε αυτή την εταιρεία τον τακτικό καθαρισμό και συντήρηση της αποχέτευσής μας! Έτσι επιτυγχάνουμε τον στόχο μας για μια πράσινη πόλη στο 100%! Καλέστε την αποφράξεις Γλυφάδα για να λύσουμε το πρόβλημα σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top