Pin It

Απολυμάνσεις Γλυφάδα

Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 960 7777

Απολυμάνσεις Γλυφάδα

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Γλυφάδα

Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες, προστατεύοντας το σπίτι ή την επιχείρησή σας από τις βλαβερά οικιακά παράσιτα, καταστροφικά έντομα και ασθένειες.

Ως αυτόνομη επιχείρηση, εστιάζουμε στην υποδειγματική εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας και στην παροχή λύσεων καταπολέμησης και ελέγχου των παρασίτων. Σήμερα, 40 χρόνια αργότερα, συνεχίζουμε την παράδοση της κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών, με τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Είμαστε ακόμα τόσο παθιασμένοι στην αντιμετώπιση των πελατών μας και των εργαζομένων μας. Παραδίδουμε μοναδικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, στοχεύοντας στην προσωπική εξυπηρέτηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια!

Απεντόμωση για κοριούς

Αν οι κοριοί έχουν ξεκινήσει πολέμο μαζί σας, μην συμβιβάζεστε και μην εγκαταλείπετε την μάχη. Καλέστε μας τώρα και συνεργαστείτε με την πιο επαγγελματική εταιρεία σε ολόκληρο τον νομό Αττικής.

Όταν πρόκειται για την προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας από κοριούς, παίζουμε ”σκληρή μπάλα” εναντίον τους. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, μας επιτρέπουν να εξαλείψουμε γρήγορα τους κοριούς. Είναι ασφαλή και έχουν άδεια έγκρισης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εδώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι η εταιρεία μας διαθέτει την ειδική άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Οι κοριοί μπορούν να φωλιάσουν στα απιο απίθανα σημεία. Είναι ένα ύπουλο έντομο που ξέρει και κρύβεται πολύ καλά. Στο κρεβάτι, στο στρώμα, σε τοίχους και πατώματα, σε ρούχα, καρέκλες και πολυθρόνες. Μεταφέρεται από εμάς τους ίδιους με τις αποσκευές μας, από έπιπλα, κ.α.

Ενώ την ημέρα είναι κρυμμένο, το βράδυ που κοιμόμαστε βγαίνει και μας τσιμπά, ρουφάει από το αίμα μας. Το παράσιτο αυτό είναι δύσκολο στην αντιμετώπισή του, για αυτό και απαιτεί ειδική μεταχείριση η εξόντωσή του.

Απεντόμωση για κατσαρίδες

Η θέα και μόνο μιας κατσαρίδας, προκαλεί αηδία! Δεν είναι ευπρόσδεκτες σε κανένα σπίτι ή επιχείρηση. Η διατροφή τους αποτελείται σχεδόν από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων βιβλία, τρόφιμα, δομικά υλικά, ακόμη και άλλες κατσαρίδες. Θα βρείτε αυτά τα παράσιτα σε ζεστούς, υγρούς, σκοτεινούς χώρους όπως υπόγεια ή κάτω από το νεροχύτη σας. Μπορεί να είναι επιβλαβείς, επειδή μεταφέρουν παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες, καθώς διασχίζουν τον πάγκο της κουζίνας σας. Οι κατσαρίδες τριγυρνάνε κυρίως τη νύχτα, βλέποντας έστω και μια κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποτελεί σημάδι υπερπληθυσμού.

Λύσεις για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες

Μπορεί να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες από μόνος σας χρησιμοποιώντας τις εύκολες και προσιτές υπηρεσίες της Απολυμάνσεις Γλυφάδα. Μην επιχειρήσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας την κατάσταση, χρησιμοποιώντας εντομοκτόνα του εμπορίου. Παρόλο που τα προϊόντα αυτά μπορεί να αποτελέσουν μια προσωρινή λύση για την καταπολέμηση των ορατών ενήλικων κατσαρίδων, συχνά δεν μπορούν να υποσχεθούν μια μακροπρόθεσμη λύση.
Εάν η αντιμετώπιση δεν είναι διεξοδική, τα αυγά της κατσαρίδας μπορούν να επιβιώσουν και να εκκολαφθούν μετά από έναν ή δύο μήνες. Για να ελέγχετε αποτελεσματικά την προσβολή από κατσαρίδες, πρέπει να αντιμετωπίζετε και τις περιοχές που φωλιάζουν και κρύβονται, για να αποφύγετε την επανεμφάνιση.
Θα χρειάζεστε μια επαγγελματική βοήθεια από την Απολυμανσεις Γλυφαδα, για να απαλλαγείτε οριστικά και εγγυημένα από τις κατσαρίδες, γι’ αυτό καλέστε μας, για να προγραμματίσουμε μια επιθεώρηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και να συζητήσουμε για τις επαγγελματικές λύσεις που σας προσφέρουμε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε για τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα,

Οι ειδικοί τεχνικοί της εταιρείας μας θα αναπτύξουν ένα σχέδιο δράσης που θα εξαλείψει τις κατσαρίδες και θα τις αποτρέψει να επανεμφανιστούν.

Σε όλους τους δρόμους της Αττικής θα δείτε να κινούνται τα χαρακτηριστικά και πλέον γνωστά φορτηγά και μηχανάκια. Τερμίτες, μυρμήγκια, τρωκτικά (όπως αρουραίοι και ποντίκια), κουνούπια, κατσαρίδες, σφήκες, κοριοί, ψύλλοι καθώς και μια ποικιλία άλλων ανεπιθύμητων παρασίτων θα καταπολεμηθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Δημιουργούμε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας γνωρίζει πώς να ασχοληθεί με τα προβλήματα παρασίτων σας, με τον πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον και τον προϋπολογισμό σας.

Έτσι, αν αναζητάτε μια έξυπνη μεταχείριση στον έλεγχο των παρασίτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

 

About the Author

Είμαι ο Γιώργος Ηλίας. Έχω σπουδάσει φυσική. Είμαι ο υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top